Logo bg white

Azië

Exclusieve Sri Lanka reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Het compacte Sri Lanka is een werkelijk prachtige reisbestemming voor iedere reiziger. Het eiland, gelegen in de Indische Oceaan, biedt haar bezoekers een schitterende kustlijn met langgerekte stranden, een enorme verscheidenheid aan nationale parken, hooglanden, uitgestrekte theeplantages maar ook eeuwenoude tempels.

De mooiste reizen naar Sri Lanka


Op dit betrekkelijk kleine eiland in Azië treft u vele prachtige nationale parken, leefgebied van olifanten, luipaarden en beren. Het eiland wordt omringd door een indrukwekkende kustlijn met langgerekte tropische stranden en kent spectaculaire bergketens deels bedekt met eindeloze theeplantages. Haar cultuur is diepgeworteld en het land kent een ongelooflijk rijke historie welke tot uiting komt in de talloze ruïnes van tempels en paleizen. Maar ook haar bijzonder vriendelijke bevolking en de sublieme keuken, maken Sri Lanka tot een fantastische vakantiebestemming.

Sri Lanka reizen en arrangementen


Tico Reizen verzorgt exclusieve reizen door Sri Lanka waarbij een zeer hoogwaardige kwaliteit van zowel uw transport, uw ervaringen ter plaatse én uw accommodaties het uitgangspunt zijn. Hieronder treft u een greep uit onze favoriete reisroutes welke dienen ter inspiratie.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
13 dagen
Vanaf € 19.595,– p.p.
november t/m augustus

Sri Lanka reis | Exclusief Sri Lanka

Deze reis omvat enkel het beste van het beste wat Sri Lanka te bieden heeft. U reist naar haar Culturele Driehoek, naar Kandy in de hooglanden, gaat op safari in het Yala National Park en brengt een bezoek aan de voormalige VOC-stad Galle. U verblijft in Sri Lanka's mooiste hotels en reist deels per watervliegtuig en helikopter om lange autoritten te voorkomen.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.650,– p.p.
November t/m maart

Sri Lanka reizen | Luxe reis Sri Lanka 'Deluxe'

In ruim twee weken tijd maakt u kennis met het veelzijdige Sri Lanka terwijl u verblijft in prachtige, luxe en voornamelijk kleinschalige accommodaties. U brengt een bezoek aan de Culturele Driehoek, het culturele hart Kandy en Nuwara Eliya. Een prachtige treinreis voert u naar Ella, gelegen in de hooglanden. U verblijft aan de kust bij Tangalle en bezoekt de historische VOC stad Galle.

Lees meer

Er zijn voor Sri Lanka nog 7 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Nationale parken en wildlife

Sri Lanka heeft een aantal prachtige nationale parken waar u op safari kunt gaan. Het ongerepte en minder bekende Wilpattu National Park is met stip onze favoriet, evenals Kumala, in het oosten van het land. Hier heeft u de kans om olifanten, vele watervogels, herten, buffels en met een beetje geluk zelfs een luipaard te observeren!

Beste reistijd April t/m september
1 / 4

De mooiste hotels & lodges


Naast al het moois wat Sri Lanka u te bieden heeft qua bezienswaardigheden, laten wij u ook nog eens verblijven in de mooiste hotels en lodges welke wij zorgvuldig, in samenwerking met onze partners, hebben geselecteerd.

Van een luxueuze tent of kleinschalige ecolodge aan de rand van een nationaal park tot een intiem boutique hotel. Van een luxueus resort van wereldklasse tot een exclusieve privé-villa, helemaal alleen voor uw gezelschap. Al onze accommodaties dragen bij aan de ultieme reisbeleving. Bij het samenstellen van uw reis selecteren we exact dié accommodaties die bij ú passen.

Blank
"Wij hebben een onvergetelijke rondreis gemaakt in Sri Lanka. Deze werd volledig aan onze wensen aangepast en wij zullen een volgende keer dan zeker weer met jullie in zee gaan."
Tico-reizigers
Blank

Per auto, trein, watervliegtuig of helikopter

Sri Lanka is niet al te groot en de afstanden als we kijken naar de aantallen kilometers niet heel indrukwekkend. Toch zijn de ritten vaak lang, veelal door de drukte op de weg en de conditie van het wegennetwerk. Reist de één graag zo veel mogelijk over land, geeft een ander de voorkeur aan een vlottere reis van A naar B.

In Sri Lanka kunnen veel trajecten worden overbrugd middels een vluchtje per watervliegtuig. En wilt u écht uitpakken, dan regelen we met alle plezier een transfer per helikopter voor u.

Blank

Waarom met Tico naar Sri Lanka reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat