Logo bg white

Afrika

Mauritius reizen

Beste reistijd April t/m november

Het prachtige eiland Mauritius heeft ontzettend veel te bieden. Door eindeloze witte stranden, de interessante cultuur, vriendelijke multiculturele bevolking, prachtige groene natuur, nationale parken, watersportmogelijkheden en prachtige accommodaties is Mauritius een zeer aan te raden bestemming voor velen!

Veelzijdig Mauritius

Mauritius is een prachtig groen eiland in de Indische Oceaan. Het eiland is 20 maal kleiner dan Nederland en ligt 1.800 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Lange witte stranden vindt u om het gehele eiland en voor de verschillende kusten liggen 49 onbewoonde eilandjes. In het groene binnenland liggen veel theeplantages en uitgestrekte suikervelden die een belangrijke bron van inkomsten zijn voor Mauritius. Het eiland is 65 km lang en 45 km breed. Er zijn vele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen zoals parasailen, paardrijden, duiken, snorkelen, kajakken of het maken van een speed boat trip of catamaran tocht. Ook een helikopter vlucht of het maken van een sightseeing vluchtje boven het eiland is mogelijk. Mauritius is met zijn witte stranden, goede klimaat, groene binnenlanden en de vele mogelijke excursies een fantastische reisbestemming!

Mauritius reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige Mauritius reizen en arrangementen voor u samengesteld. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen nog volledig worden aangepast, uitgebreid en/of met elkaar worden gecombineerd en kunnen daarmee volledig op uw wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
11 dagen
Vanaf € 4.175,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius Deluxe

Wilt u verblijven in de mooiste accommodaties van Mauritius? Tijdens deze 11-daagse reis zal het u aan niets ontbreken en zult u verblijven in de allermooiste en meest luxe accommodaties aan de zuidkust en aan de prachtige oostkust van het mooie eiland Mauritius.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.550,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius Delight

Tijdens deze rondreis brengt u een 15-daags bezoek aan het prachtige eiland Mauritius. U verblijf de eerste week in het zuidwesten van het eiland op het schiereiland Le Morne met zijn fantastische stranden! De reis wordt afgesloten met een verblijf van 5 nachten aan de prachtige noordkust.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 400,– p.p.
April t/m november

Mauritius arrangement | Lakaz Chamarel Mauritius

Indien u opzoek bent naar een ontspannen verblijf midden in de natuur, is een verblijf bij Lakaz Chamarel een fantastische optie! Deze kleinschalige lodge ligt op ca. 1 uur rijden van de luchthaven en ligt gunstig ten opzichte van alle bezienswaardigheden in het zuidwesten van het eiland.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 2.500,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Rondreis Natuur & Strand

Tijdens deze 14-daagse reis verblijft u in de prachtige accommodatie Lakaz Chamarel in het groene binnenland van Mauritius en aan de prachtige stranden van de noordwestkust van het mooie eiland.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.000,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Zomer Familiereis Mauritius

Tijdens deze rondreis brengt u een 15-daags bezoek aan Mauritius. Een bestemming met kindvriendelijke hotels, prachtige stranden, slechts 2 of 3 uur tijdsverschil, een gunstig klimaat en hele korte rijafstanden. U verblijft aan twee verschillende kusten die zich perfect lenen voor een bezoek in onze zomermaanden.

Lees meer
Uniek arrangement
11 dagen
Vanaf € 1.900,– p.p.
April t/m november

Mauritius arrangement | The Oberoi Mauritius

Indien u op zoek bent naar een luxe verblijf aan de kust, dan is een verblijf bij The Oberoi Mauritius een fantastische optie. Dit hotel ligt gunstig ten opzichte van vele bezienswaardigheden in het noordwesten van het eiland en biedt een luxe totaalervaring.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 200,– p.p.
November t/m maart

Mauritius arrangement | Dubai stopover programma

Wanneer u naar Mauritius vliegt met Emirates dan maakt het toestel een tussenstop op de luchthaven van Dubai. Een stopover is hier zeker aan te raden, niet alleen omdat het een prettige onderbreking van de reis is, maar ook omdat deze stad ontzettend veel te bieden heeft.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 3.650,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Familiereis Mauritius in onze winter

Tijdens deze rondreis brengt u een 15-daags bezoek aan het kindvriendelijke eiland Mauritius. Een bestemming met prachtige stranden, slechts 2 of 3 uur tijdsverschil en een gunstig klimaat. U verblijft in twee kindvriendelijke hotels op de beste locatie voor een reis tijdens onze wintermaanden.

Lees meer

Er zijn voor Mauritius nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Seven Coloured Earth

Nabij het dorpje Chamarel in het zuidwesten van Mauritius bevindt zich de 'seven coloured earth' een bijzonder natuurspectacel. Door vulkanische uitbarstingen hebben de duinen prachtige kleuren gekregen.

Beste reistijd April t/m november
1 / 4

Reisbestemming Mauritius

Mauritius is een prachtig groen eiland gelegen in de Indische Oceaan. Het eiland kent een oppervlakte van iets meer dan 2.000 km2 (20 maal kleiner dan Nederland) en ligt 1.800 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Lange witte stranden vindt u om het gehele eiland en voor de verschillende kusten liggen 49 onbewoonde eilandjes. In het groene binnenland liggen veel theeplantages en uitgestrekte suikervelden die een belangrijke bron van inkomsten zijn voor Mauritius. Het eiland is 65 km lang en 45 km breed.

"Wat is het een prachtige reis geweest! We hebben volop genoten van de zee en het strand! Mauritius is daarnaast heel mooi groen en prima te verkennen met een eigen huurauto. De mensen waren overal vriendelijk en behulpzaam. Onze reis was een perfecte afwisseling tussen relaxen en wat ondernemen!"
Tico reizigers

Er zijn vele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen zoals parasailen, paardrijden, duiken, snorkelen, kajakken of het maken van een speed boat trip of catamaran tocht. Ook een helikopter vlucht of het maken van een sightseeing vluchtje boven het eiland is mogelijk. Mauritius is met zijn witte stranden, goede klimaat, groene binnenlanden en de vele mogelijke excursies een fantastische reisbestemming!

Wat kunt u van uw Mauritius reis met Tico verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Mauritius reis op maat

Wij stellen graag de mooist mogelijke reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en mogelijk ook excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat