Logo bg white

Afrika

Mauritius reizen

Beste reistijd April t/m november

Het prachtige eiland Mauritius heeft ontzettend veel te bieden! Naast eindeloze stranden tref je op dit eiland een interessante cultuur, vriendelijke multiculturele bevolking, prachtige groene natuur, nationale parken, watersportmogelijkheden en prachtige accommodaties. Mauritius is een zeer aan te raden bestemming voor velen!

Het prachtige eiland Mauritius heeft naast prachtige stranden nog veel meer te bieden!


Mauritius is een prachtig en veelzijdig eiland in de Indische Oceaan. Het eiland is 20 keer kleiner dan Nederland en ligt 1.800 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Lange witte stranden vindt u overal en voor de verschillende kusten liggen tientallen onbewoonde eilandjes. In het groene binnenland liggen veel theeplantages en uitgestrekte suikervelden die een belangrijke bron van inkomsten vormen voor Mauritius. Het eiland is 65 km lang en 45 km breed. Er zijn vele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen zoals parasailen, paardrijden, duiken, snorkelen, kajakken of het maken van een speed boat trip of catamaran tocht. Ook een helikopter vlucht of het maken van een sightseeing vluchtje boven het eiland is mogelijk. Mauritius is met zijn witte stranden, goede klimaat, weinige tijdsverschil, prettige accommodaties, groene binnenlanden en de vele mogelijke excursies een fantastische reisbestemming! Er zijn vele grootschalige resorts, maar wij organiseren reizen met bij voorkeur prachtige en kleinschalige accommodatie. Neemt u contact op met ons zodat we een prachtig voorstel voor u kunnen samenstellen?

Mauritius reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige Mauritius reizen en arrangementen voor u samengesteld. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen nog volledig worden aangepast, uitgebreid en/of met elkaar worden gecombineerd en kunnen daarmee volledig op uw wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
14 dagen
Vanaf € 3.650,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Rondreis Natuur & Strand

Tijdens deze 14-daagse individuele rondreis ligt de focus op mooie verblijven in de groene natuur en aan het strand terwijl u verblijft in kleinschalige ecolodges en hotels. U begint de reis in de prachtige accommodatie Lakaz Chamarel in het groene binnenland van Mauritius. Uw volgende accommodatie is de bijzondere Bubble Lodge in Ile aux Cerfs; een transparante, maar zeer comfortabele bubbel. U sluit de reis af in het hippe eco-hotel Salt of Palmar, aan de prachtige stranden van Belle Mare aan de oostkust.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 3.250,– p.p.
April tot en met november

Mauritius reizen | Huwelijksreis Mauritius

Deze reis bevat een prachtige en afwisselende route waarin u drie verschillende gebieden aandoet op Mauritius. U maakt kennis met het groene binnenland, de noordkust en de schitterende oostkust. U verblijft in kleinschalige en romantische accommodaties en deze reis is dan ook uitstekend geschikt voor (net getrouwde) koppels!

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.550,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius Delight

Tijdens deze vakantie brengt u een 15-daags bezoek aan het prachtige eiland Mauritius. U verblijf de eerste week in het zuidwesten van het eiland op het schiereiland Le Morne met zijn fantastische stranden! De reis wordt afgesloten met een verblijf van 5 nachten aan de prachtige noordkust.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 4.175,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius Deluxe

Wilt u verblijven in de mooiste accommodaties van Mauritius? Tijdens deze 11-daagse luxe Mauritius reis zal het u aan niets ontbreken en zult u verblijven in de allermooiste en meest luxe accommodaties aan de zuidkust en aan de prachtige oostkust van het mooie eiland Mauritius.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.000,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius familiereis in onze zomer

Tijdens deze rondreis brengt u een 15-daags bezoek aan Mauritius. Een bestemming met kindvriendelijke hotels, prachtige stranden, slechts 2 of 3 uur tijdsverschil, een gunstig klimaat en hele korte rijafstanden. U verblijft aan twee verschillende kusten die zich perfect lenen voor een bezoek in onze zomermaanden.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 440,– p.p.
April t/m november

Mauritius arrangement | Lakaz Chamarel Lodge

Indien u opzoek bent naar een ontspannen verblijf midden in de natuur, is een verblijf bij Lakaz Chamarel een fantastische optie! Deze kleinschalige lodge ligt op ca. 1 uur rijden van de luchthaven en ligt gunstig ten opzichte van alle bezienswaardigheden in het zuidwesten van het eiland.

Lees meer

Er zijn voor Mauritius nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Seven Coloured Earth

Nabij het dorpje Chamarel in het zuidwesten van Mauritius bevindt zich de 'seven coloured earth' een bijzonder natuurspectacel. Door vulkanische uitbarstingen hebben de duinen prachtige kleuren gekregen.

Beste reistijd April t/m november
1 / 4

Reisbestemming Mauritius

Mauritius is een prachtig groen eiland gelegen in de Indische Oceaan. Het eiland kent een oppervlakte van iets meer dan 2.000 km2 en is gemakkelijk te bereizen met behulp van georganiseerde transfers of een huurauto. Tijdens een reis kunt u de verschillende kunsten gemakkelijk combineren en zo de veelzijdigheid van het eiland meekrijgen!

"Wat is het een prachtige reis geweest! We hebben volop genoten van de zee en het strand! Mauritius is daarnaast heel mooi groen en prima te verkennen met een eigen huurauto. De mensen waren overal vriendelijk en behulpzaam. Onze reis was een perfecte afwisseling tussen relaxen en wat ondernemen!"
Tico-reizigers

Aan de westkust, noordkust en oostkust bevinden zich de mooiste stranden en de meeste accommodaties. De zuidkust is wat rustiger en ruiger. Aan alle kusten is het echter schitterend verblijven en kennen wij de mooiste en meest kleinschalige accommodaties. Er zijn vele optionele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen waarmee u uw dagen aan het stand af zou kunnen wisselen. Er zijn uiteraard vele excursies op het water mogelijk (catemarantochten, surfen en zeilen), maar ook in de lucht (per helikopter of Cessna) en in de binnenlanden zijn er vele interessante mogelijkheden. Mauritius is kortom een fantastische en verrassend diverse reisbestemming!

Wat kunt u van uw Mauritius reis met Tico verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen graag de mooist mogelijke reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en mogelijk ook excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat