Logo bg white

Tortuguero Nationaal Park

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 395,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Tortuguero Nationaal Park

Tortuguero is een absolute aanrader voor iedere natuur- en dierenliefhebber. Tortuguero is de naam van het dorp, de rivier én van het Nationale Park. Het indrukwekkende natuurpark heeft een omvang van 19.000 hectare en bestaat voornamelijk uit water. Er zijn moerassen, lagunen, kanalen, rivieren en ontelbare zijriviertjes. Samen vormen zij de infrastructuur van het park dat begrensd wordt door een langgerekt, ongerept strand, waar drie soorten zeeschildpadden hun eieren leggen. In de maanden juli t/m oktober is het mogelijk een excursie te maken en de schildpadden eieren te zien leggen of de eieren uit te zien komen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: San José – Tortuguero

Vandaag begint uw 3-daagse bezoek aan het Nationale Park Tortuguero. Vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de Caribische kust gereden. De rit voert door het Nationale Park Braulio Carrillo en brengt u naar de aanlegsteiger waar u aan boord gaat voor een ca. 3 uur durende tocht door de kanalen van het Tortuguero park. Na aankomst bij de lodge wordt de lunch geserveerd. In de namiddag brengt u bij een verblijf bij Mawamba een bezoek aan de kikkertuin, de vlindertuin en het aquarium, allen gelegen in de tuin van de Mawamba Lodge. Wanneer u bij de Tortuga Lodge verblijft heeft u de middag vrij te besteden. U kunt wandelen in de mooi onderhouden tuinen, over een van de trails of ontspannen bij het zwembad. Optioneel kunt u een excursie boeken. Gedurende de komende dagen kunt u genieten van een geheel verzorgd verblijf in dit prachtige natuurgebied.

  • ★★★ Mawamba Lodge (2n - vp)
  • ★★★★ Tortuga Lodge & Gardens (2n - vp)

Tortuga Lodge & Gardens

2
2

2: Nationaal Park Tortuguero

Na een vroeg ontbijt bij de lodge maakt u een ca. 3 uur durende boottocht door het Nationale Park Tortuguero. ’s Ochtends vroeg zijn de vogels, apen en de andere bewoners op hun actiefst en druk op zoek naar eten. U maakt tijdens de boottocht kennis met de flora en fauna van dit gebied en ziet vele vogels, iguana’s en wellicht een groep brulapen, een kaaiman, luiaard, een felgekleurde kikker of een rivierotter. De Engelssprekende gids vertelt veel over het nationale park en de bijzondere infrastructuur. Na de excursie wordt u teruggebracht naar de lodge waar de lunch wordt geserveerd. Wanneer u verblijft bij Mawamba heeft u de middag vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid een van de trails bewandelen of ontspannen bij het zwembad. Wanneer u verblijft bij de Tortuga Lodge staat er vandaag een bezoek aan het dorpje Tortuguero op het programma. Het dorp heeft een geschatte populatie van 1500 mensen en ligt aan de Caribische zee.

3
3

3: Tortuguero – San José

Na het ontbijt wordt u per boot in ca. 2 uur van uw lodge naar het haventje terug gevaren. Vanaf hier heeft u een transfer naar San José en kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. Bij verblijf in de Tortuga Lodge is het tevens (zonder meerprijs) mogelijk de terugreis over land en per boot te vervangen voor een vluchtje van Tortuguero naar San José!

Prijsindicatie voor dit Costa Rica arrangement

Voor dit arrangement geldt een indicatie reissom van € 395 per persoon (bij deelname van 2 personen), op basis van verblijf in de Mawamba Lodge. Verblifjt u liever in het wat luxere Tortuga Lodge, dan geldt een indicatie reissom van € 595 per persoon.

Inbegrepen in de reissom zijn vernoemde (boot-)transfers, entréegeld voor het Tortuguero Nationaal Park en excursies volgens programma onder begeleiding van een Engelssprekende gids.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat