Logo bg white

Costa Rica reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Costa Rica reizen en/of arrangementen.

Zoeken
20 dagen
Vanaf € 13.500,– p.p.
Gehele jaar

Costa Rica reis | Natuurreis Costa Rica

Deze rondreis brengt u langs de mooiste natuurparken van Costa Rica! Natuur en het verblijven in de mooiste (eco) lodges staat centraal. U begint de reis met een verblijf in Heredia, de unieke Pacuare Lodge (welke u per raft bereikt) en Nationaal Park Tortuguero. Een binnenlands vluchtje brengt u naar La Fortuna en de rest van de reis legt u per 4WD huurauto af. Na een verblijf in Monteverde rijdt u naar de Pacifische kust voor een verblijf bij Uvita en de prachtige Lapa Rios Lodge. U sluit de reis af in San Gerardo de Dota.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 11.150,– p.p.
Gehele jaar

Costa Rica reis | Familiereis Costa Rica

U maakt tijdens deze 21-daagse familiereis Costa Rica in ontspannen tempo kennis met de meest indrukwekkende bestemmingen van van dit Latijns-Amerikaanse land. U start de reis ontspannen in de vruchtbare hooglanden van Alajuela. Hierna staat een bezoek aan het waterrijke Nationaal Park Tortuguero op het programma. Via La Fortuna bij de Arenal Vulkaan rijdt u naar Bagaces waar u kunt tuben en raften. Aan de Pacific verblijft u aan de mooiste stranden van Santa Teresa, Manuel Antonio en Piedras Blancas National Park. Onderweg verblijft u in de leukste, familievriendelijke accommodaties en maakt u geweldige excursies.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.600,– p.p.
Gehele jaar

Combinatiereis | Panama en Costa Rica

Deze luxe reis brengt u langs vele hoogtepunten van Panama en Costa Rica. U begint de reis in Panama-Stad en vliegt hierna naar de heerlijke eilandengroep Bocas del Toro. Per boot en transfer wordt u naar het Caribische kustplaatsje Puerto Viejo gebracht waar u een leuke excursie wacht. Na oplevering van de 4WD huurauto verkent u La Fortuna, Uvita en Piedras Blancas National Park. Nadat u de grens met Panama bent overgestoken verblijft u de laatste dagen van uw reis bij Isla Palenque voordat u terugvliegt naar huis.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 13.700,– p.p.
Gehele jaar

Costa Rica reis | Costa Rica Deluxe

Tijdens deze reis verblijft u in de meest luxe en exclusieve accommodaties van Costa Rica. U begint met een bezoek aan de prachtige Hacienda AltaGracia, gelegen in de glooiende hooglanden. Na dit bezoek rijdt u naar de kust waar u verblijft bij Kura Boutique Hotel nabij Uvita. Via de wellness accommodatie The Retreat rijdt u verder naar de Arenal vulkaan waar u overnacht in het schitterende Nayara Tented Camp. Hierna staat de Origens Luxury Lodge op het programma. De reis wordt afgesloten aan de stranden van Guanacaste. Genieten van de mooiste bestemmingen en de mooiste accommodaties die het land te bieden heeft!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
Gehele jaar

Costa Rica arrangement | Nantipa Hotel

Het schiereiland Nicoya is een van 's werelds vijf blauwe zones, erkend door UNESCO, voor het gezonde leven en de lange levensduur van de bevolking. Nantipa Hotel is een luxe boetiekhotel aan het strand, met vrijstaande bungalows en villa's. U heeft directe toegang tot een levendig surfstrandstadje met een overvloed aan mogelijkheden om uit eten te gaan, te winkelen en het nachtleven te verkennen. Nantipa combineert design met authentieke Costa Ricaanse gastvrijheid, direct aan een van de beste stranden van het land.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat