Logo bg white

Costa Rica reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Costa Rica reizen en/of arrangementen.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 3.260,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Autorondreis 'Pura Vida'

De Pura Vida is een spectaculaire en bovenal afwisselende Costa Rica reis. U begint de reis met een bezoek aan Tortuguero, slechts bereikbaar per boot via een zeer uitgebreid systeem van kanalen. Via de Poas vulkaan, Arenal en het nevelwoud van Monteverde reist u door naar de kust van Guanacaste, waar u uw rondreis afsluit met meerdere dagen zon en zee aan de schitterende stranden van het schiereiland Nicoya. Een heerlijke ontspannen 18-daagse reis!Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.200,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Hoogtepunten Costa Rica

Een kennismaking met Costa Rica; een korte rondreis langs de mooiste, best bereikbare en belangrijkste natuurgebieden van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan het waterrijke Tortuguero. Hierna begint u per huurauto de self-drive en bezoekt u Puerto Viejo de Talamanca, Sarapiquí, La Fortuna, Monteverde. U sluit de reis af in de kustplaats Jacó.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.500,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Natuurreis Costa Rica

Tijdens deze 17-daagse reis wisselen strand en natuurbestemmingen elkaar in mooi tempo af. De reis begint met een bezoek aan Puerto Viejo de Talamanca aan de Caribische kust. Hierna rijdt u naar Turrialba (nabij de Irazú vulkaan), San Gerardo de Dota naar Playa Uvita. U sluit de reis af met een bezoek in een heerlijke lodge op het Schiereiland Osa.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 6.470,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Costa Rica en Panama

Deze prachtige 24-daagse combinatiereis door Costa Rica en Panama brengt u langs vele hoogtepunten van beide landen. U verkent o.a. La Fortuna, de indrukwekkende natuur van Tortuguero, het Caribische kustplaatsje Puerto Viejo en in Panama staan een bezoek aan Bocas del Toro, aan de koffieregio bij Boquete en Boca Chica op het programma. U verkent Panama-Stad alvorens u de reis afsluit in het charmante Portobelo in een wel heel bijzonder hotel.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.310,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Costa Rica Deluxe

Een luxe reis waarin u verblijf in de mooiste accommodaties van Costa Rica! U begint deze rondreis met een bezoek aan Tortuguero, gelegen aan de Caribische kust. Hierna begint u de selfdrive met een bezoek aan La Fortuna, Monteverde, Manuel Antonio en Uvita. U sluit de reis af met een 4-daags bezoek aan Peninsula de Osa gelegen in het zuidwesten van het land. U kunt zorgeloos genieten van de mooiste accommodaties die het land te bieden heeft!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat