Logo bg white

Costa Rica reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Costa Rica reizen en/of arrangementen.

Zoeken
In overleg
Prijs in overleg
Gehele jaar

Costa Rica reis | Incentive reizen Costa Rica

Costa Rica betekent letterlijk ‘rijke kust’ wat een zeer toepasselijke naam is voor dit groene land met zijn rijke flora en fauna. Costa Rica is ongeveer 1,4 keer zo groot als Nederland en omdat afstanden niet groot zijn (maar de diversiteit enorm is!) hoeft u geen lange afstanden te rijden. Een ideale bestemming voor uw incentive reis of groepsreis op maat!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.260,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Autorondreis 'Pura Vida'

De Pura Vida is een spectaculaire en bovenal afwisselende Costa Rica reis. U begint de reis met een bezoek aan Tortuguero, slechts bereikbaar per boot via een zeer uitgebreid systeem van kanalen. Via de Poas vulkaan, Arenal en het nevelwoud van Monteverde reist u door naar de kust van Guanacaste, waar u uw rondreis afsluit met meerdere dagen zon en zee aan de schitterende stranden van het schiereiland Nicoya. Een heerlijke ontspannen 18-daagse reis!Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.200,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Hoogtepunten Costa Rica

Een kennismaking met Costa Rica; een korte rondreis langs de mooiste, best bereikbare en belangrijkste natuurgebieden van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan het waterrijke Tortuguero. Hierna begint u per huurauto de self-drive en bezoekt u Puerto Viejo de Talamanca, Sarapiquí, La Fortuna, Monteverde. U sluit de reis af in de kustplaats Jacó.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.500,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Natuurreis Costa Rica

Tijdens deze 17-daagse reis wisselen strand en natuurbestemmingen elkaar in mooi tempo af. De reis begint met een bezoek aan Puerto Viejo de Talamanca aan de Caribische kust. Hierna rijdt u naar Turrialba (nabij de Irazú vulkaan), San Gerardo de Dota naar Playa Uvita. U sluit de reis af met een bezoek in een heerlijke lodge op het Schiereiland Osa.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 4.080,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Costa Rica en Panama

Deze prachtige 24-daagse combinatiereis door Costa Rica en Panama brengt u langs vele hoogtepunten van beide landen. U begint de reis in Costa Rica met een self-drive naar Monteverde en La Fortuna. Ook Tortuguero en Cahuita aan Caribische kust staan op het programma. Na de grensoversteek komt u aan in Panama waar een heerlijk bezoek aan Bocas del Toro wordt gebracht. Via Boquete en Boca Chica rijdt u naar Panama-Stad voor een uitgebreide kennismaking. De reis wordt afgesloten aan de Caribische kust bij Portobelo. Een zeer gevarieerde reis met ontspanning en veel prachtige natuur.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat