Logo bg white

Costa Rica reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Costa Rica reizen en/of arrangementen.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 3.260,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Autorondreis 'Pura Vida'

De Pura Vida is een spectaculaire en bovenal afwisselende Costa Rica reis. U begint de reis met een bezoek aan Tortuguero, slechts bereikbaar per boot via een zeer uitgebreid systeem van kanalen. Via de Poas vulkaan, Arenal en het nevelwoud van Monteverde reist u door naar de kust van Guanacaste, waar u uw rondreis afsluit met meerdere dagen zon en zee aan de schitterende stranden van het schiereiland Nicoya. Een heerlijke ontspannen 18-daagse reis!

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 2.740,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Hoogtepunten Costa Rica

Een kennismaking met Costa Rica; een korte rondreis langs de mooiste, best bereikbare en belangrijkste natuurgebieden van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan het waterrijke Tortuguero. Hierna begint u per huurauto de self-drive en bezoekt u Puerto Viejo de Talamanca, Sarapiquí, La Fortuna, Monteverde. U sluit de reis af in de kustplaats Jacó.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.500,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Natuurreis Costa Rica

Tijdens deze 17-daagse reis wisselen strand en natuurbestemmingen elkaar in mooi tempo af. De reis begint met een bezoek aan Puerto Viejo de Talamanca aan de Caribische kust. Hierna rijdt u naar Turrialba (nabij de Irazú vulkaan), San Gerardo de Dota naar Playa Uvita. U sluit de reis af met een bezoek in een heerlijke lodge op het Schiereiland Osa.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 4.080,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Costa Rica en Panama

Deze prachtige 24-daagse combinatiereis door Costa Rica en Panama brengt u langs vele hoogtepunten van beide landen. U begint de reis in Costa Rica met een self-drive naar Monteverde en La Fortuna. Ook Tortuguero en Cahuita aan Caribische kust staan op het programma. Na de grensoversteek komt u aan in Panama waar een heerlijk bezoek aan Bocas del Toro wordt gebracht. Via Boquete en Boca Chica rijdt u naar Panama-Stad voor een uitgebreide kennismaking. De reis wordt afgesloten aan de Caribische kust bij Portobelo. Een zeer gevarieerde reis met ontspanning en veel prachtige natuur.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.310,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Costa Rica Deluxe

Een luxe reis waarin u verblijf in de mooiste accommodaties van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan Tortuguero, gelegen aan de Caribische kust. Hierna begint u de selfdrive met een bezoek aan La Fortuna, Monteverde, Manuel Antonio en Uvita. U sluit de reis af met een 4-daags bezoek aan Peninsula de Osa gelegen in het zuidwesten van het land. U kunt zorgeloos genieten van de mooiste accommodaties die het land te bieden heeft!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat