Logo bg white

Pacuare Lodge

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 870,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Pacuare Lodge

De Pacuare Lodge ligt in een prachtig 300 hectare groot ongerept wildreservaat en grenst aan de Pacuare rivier. De meeste mensen bezoeken de Pacuare lodge als onderdeel van een meerdaags programma, u bereikt de Pacuare Lodge dan op onvergetelijke wijze per raft! (de Pacuare Lodge is eventueel ook te bezoeken zonder te raften). De omgeving leent zich uitermate goed voor het maken van paardrijtochten, birdwatching tours, duizelingwekkende canopying tours of een wandeling naar de Cabecar gemeenschap. De prachtige bungalows en suites bieden alle luxe voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: San José – Rio Pacuare

Vandaag start uw 3-daagse arrangement naar de Pacuare Lodge. ’s Ochtends wordt u rond 6.00 à 7.00 uur bij uw hotel in San José opgehaald door een vertegenwoordiger van Costa Rica Nature Adventures. Een ca. 2½ uur durende transfer brengt u naar de Pacuare rivier. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een typisch Costaricaans ontbijt. Na het ontbijt start het avontuur en zult u per raft in 1½ uur naar de lodge varen. U arriveert rond lunchtijd bij de Pacuare Lodge en maakt kennis met uw accommodatie en de overige faciliteiten. De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u optioneel (niet inbegrepen) een ‘canopy tour’ maken, een onvergetelijke ervaring waarbij u zich met behoorlijke snelheid tussen de toppen van de bomen, gezekerd aan staaldraden van het ene naar het andere platform beweegt. Mocht u dit wat te heftig vinden dan behoort ook een optionele wandeling naar de dichtbij liggende waterval tot de mogelijkheden. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon heerlijk genieten van de omgeving van uw lodge en alle geluiden van het woud en van Costa Rica. U verblijft de komende dagen op basis van volpension.

  • ★★★+ Pacuare Jungle Lodge (2n – vp)
  • ★★★★ Pacuare Jungle Lodge (2n – honeymoon suite – vp)
  • ★★★★ Pacuare Jungle Lodge (2n – linda vista suite – vp)

Pacuare Lodge filmpje:

2
2

2: Pacuare Lodge

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt optioneel onder begeleiding van een professionele natuurgids het regenwoud rondom uw lodge verkennen. U treft een grote diversiteit aan vogelsoorten, vlinders, exotische planten en andere dieren aan. Een andere wandeling die tot de mogelijkheden behoort is een ca. 5 uur durende wandeling in de omringende heuvels. In deze dieper gelegen gebieden van de Costaricaanse jungle wonen indianen van de Cabecar stam, de traditionele bewoners van dit gebied. Ter plaatse kunt u zich laten informeren over deze en meer optionele tours.

3
3

3: Rio Pacuare – San José

‘s Ochtends na het ontbijt maakt u zich klaar voor een nieuw raftavontuur en neemt u afscheid van de lodge. Vandaag zult u ca. 3½ uur raften over een stuk van de Pacuare rivier met hevigere stroomversnellingen dan op de eerste dag. De professionele gidsen van de lodge begeleiden u uiteraard tijdens dit avontuur en zorgen voor een aantal ultieme stops onderweg bij kleine watervalletjes. Onderweg, midden in de natuur, krijgt u een picknick lunch aangeboden. Na deze enerverende ochtend ontvangt u uw bagage en kunt u zich omkleden. Hierna wordt u met een transfer per minibus teruggereden naar San José en afgezet bij uw hotel.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica arrangement

Bij verblijf in het mooie Pacuare Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 870 per persoon. U verblijft dan in een 'River View Suite'. Een upgrade naar een 'Canopy' of 'Linda Vista honeymoon Suite' is ook mogelijk, echter dient u dan rekening te houden met een indicatie reissom van € 1,225 per persoon.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat