Logo bg white

Pacuare Lodge

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 1.120,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Luxe duurzame ecolodge aan de oevers van de Pacuare rivier

De Pacuare Lodge ligt in een prachtig 340 hectare groot ongerept privéwildreservaat aan de Pacuare rivier. De duurzame lodge is gebouwd met een minimale impact op het milieu en maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale middelen en werknemers. De lodge geeft daarnaast lessen op scholen in de nabijgelegen gemeenschappen om het bewustzijn over het belang van de bescherming van het regenwoud te vergroten en heeft een programma opgezet om de brulaap populatie in dit deel van Costa Rica weer op peil te krijgen.

U bereikt de Pacuare Lodge op onvergetelijke wijze per wildwaterraft! (de Pacuare Lodge is eventueel ook te bezoeken zonder te raften). De omgeving leent zich uitermate goed voor spannende excursies als canopying, abseilen en rotsklimmen. De iets minder avontuurlijke reiziger kan hier onder andere prachtige wandelingen maken en ontelbare tropische vogels spotten onder begeleiding van professionele natuurgidsen. De 20 prachtige bungalows en suites bieden alle luxe voor een heerlijk ontspannen verblijf. Een niet te missen bestemming tijdens uw Costa Rica reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: San José – Pacuare Lodge

Vandaag start uw 3-daagse arrangement naar de Pacuare Lodge. Vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald door een vertegenwoordiger van Costa Rica Nature Adventures voor de ca. 2,5 uur durende transfer naar de Pacuare rivier. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een typisch Costa Ricaans ontbijt. Na het ontbijt start het avontuur en vaart u per raft in 1½ uur naar de lodge (niveau II-III). U arriveert rond lunchtijd bij de Pacuare Lodge en maakt kennis met uw accommodatie en de overige faciliteiten. De middag kunt u gebruiken om deel te nemen aan het excursieprogramma van de lodge. NNatuurlijk kunt u ook gewoon heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. U verblijft de komende dagen op basis van volpension en er zijn 2 excursies per dag inbegrepen.


  • ★★★★ Pacuare Lodge (2n)
Per raft naar de Pacuare Lodge

2
2

2: Pacuare Lodge

Vandaag maakt u gebruik van het excursieprogramma van de Pacuare Lodge. De omgeving leent zich uitermate goed spannende excursies als canopying, abseilen en rotsklimmen. U kunt daarnaast onder begeleiding van een professionele natuurgids het regenwoud rondom uw lodge verkennen. U treft hier een grote diversiteit vogelsoorten, vlinders, exotische planten en andere dieren aan. Een andere mogelijkheid is een ongeveer 5 uur durende wandeling in de omringende heuvels. In deze dieper gelegen gebieden van de Costa Ricaanse jungle wonen indianen van de Cabecar stam, de traditionele bewoners van dit gebied. U kunt zich ter plaatse laten informeren over deze excursies.

Spannende excursies

3
3

3: Vertrek

‘s Ochtends na het ontbijt maakt u zich klaar voor een nieuw raftavontuur en neemt u afscheid van de lodge. Vandaag zult u ca. 3½ uur raften over een stuk van de Pacuare rivier met hevigere stroomversnellingen dan op de eerste dag. De professionele gidsen van de lodge begeleiden u uiteraard tijdens dit avontuur en zorgen voor een aantal ultieme stops onderweg bij kleine watervalletjes. Onderweg, midden in de natuur, krijgt u een picknick lunch aangeboden. Na deze enerverende ochtend ontvangt u uw bagage en kunt u zich omkleden. U rijdt terug naar San José en wordt netjes bij uw hotel afgezet. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica arrangement

Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf in de prachtige Pacuare Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1120 per persoon. U verblijft dan in een Garden suite. Een upgrade naar een River view suite, Canopy villa, Linda Vista villa of Jaguar villa is ook mogelijk, echter dient u dan rekening te houden met een toeslag. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.


Inbegrepen

Bij uw verblijf in de Pacuare Lodge zijn transfers van/naar San José, volpension en excursies inbegrepen. Vliegtickets naar San José zijn niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om een verblijf in de Pacuare Lodge los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Een unieke privé rondreis

Gebaseerd op uw doorgegeven wensen en voorkeuren stippelen wij een prachtige route voor u uit met de leukste accommodaties en excursies. Zo ontstaat uw eigen, unieke reis.

Genieten tijdens de reis

De huurauto staat voor u klaar en de accommodaties en gidsen weten van uw komst. U hoeft tijdens de reis enkel te genieten van al het moois wat Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat