Logo bg white

Pacuare Lodge

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 1.120,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Luxe ecolodge aan de oevers van de Pacuare rivier!


De Pacuare Lodge ligt in een prachtig 340 hectare groot ongerept privéwildreservaat aan de Pacuare rivier. De duurzame lodge is gebouwd met een minimale impact op de natuur en maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale middelen en werknemers. De lodge geeft daarnaast lessen op scholen in de nabijgelegen gemeenschappen om het bewustzijn over het belang van de bescherming van het regenwoud te vergroten en heeft een programma opgezet om de brulaap populatie in dit deel van Costa Rica weer op peil te krijgen.

U bereikt de Pacuare Lodge op onvergetelijke wijze per raft! (de Pacuare Lodge is wanneer gewenst ook te bezoeken zonder te raften). De omgeving leent zich uitermate goed voor spannende excursies als canopying, abseilen en rotsklimmen. Ook de iets minder avontuurlijke reiziger kan hier zijn dagen heerlijk vullen, onder andere met prachtige wandelingen en met het spotten van tropische vogels onder begeleiding van professionele natuurgidsen. De 20 prachtige bungalows en suites bieden alle luxe voor een heerlijk ontspannen verblijf. Een niet te missen bestemming tijdens uw Costa Rica reis!

1
1

dag 1: Aankomst Pacuare Lodge

Vandaag start uw 3-daagse arrangement naar de Pacuare Lodge. Vroeg in de ochtend wordt u in San José bij uw hotel opgehaald voor de ca. 2,5 uur durende transfer naar de Pacuare rivier. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een typisch Costa Ricaans ontbijt. Na het ontbijt start het avontuur en vaart u per raft in 1½ uur naar de lodge (niveau II-III). U arriveert rond lunchtijd bij de Pacuare Lodge en maakt kennis met uw accommodatie en de overige faciliteiten. De middag kunt u gebruiken om deel te nemen aan het excursieprogramma van de lodge of door heerlijk te ontspannen van de lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension en er zijn 2 excursies per dag inbegrepen.

  • ★★★★ Pacuare Lodge (2 nachten) Blank

Per raft naar de Pacuare Lodge

2
2

dag 2: Pacuare Lodge & omgeving


Vandaag kunt u deelnemen aan het veelzijdige excursieprogramma van de Pacuare Lodge. De omgeving leent zich uitermate goed spannende excursies als canopying, abseilen en rotsklimmen. U kunt daarnaast onder begeleiding van een professionele natuurgids het regenwoud rondom uw lodge verkennen. U treft hier een grote diversiteit vogelsoorten, vlinders, exotische planten en andere dieren aan. Een andere mogelijkheid is een ongeveer 5 uur durende wandeling in de omringende heuvels. In deze dieper gelegen gebieden van de Costa Ricaanse jungle wonen indianen van de Cabecar stam, de traditionele bewoners van dit gebied. U wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kunt in overleg een leuk en passend excursieprogramma bespreken.

3
3

dag 3: Vertrek

‘s Ochtends na het ontbijt neemt u afscheid van de lodge en maakt u zich klaar voor het laatste raftavontuur. Vandaag zult u ca. 3½ uur raften over een stuk van de Pacuare rivier met hevigere stroomversnellingen dan op de eerste dag. De professionele gidsen van de lodge begeleiden u uiteraard tijdens dit avontuur en zorgen voor een aantal mooie stops onderweg bij kleine watervalletjes. Onderweg krijgt u een picknick lunch aangeboden. Na deze enerverende ochtend ontvangt u uw bagage en kunt u zich omkleden. Daarna wordt u teruggereden naar San José en aan het begin van de avond netjes afgezet bij uw hotel.


We verwerken een bezoek aan de unieke Pacuare Lodge graag voor u in een uitgebreide rondreis door Costa Rica. Neemt u contact met ons op voor een passende offerte?

Prijsindicatie voor dit prachtige Pacuare Lodge arrangement:


Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf in de prachtige Pacuare Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.120 per persoon. U verblijft dan in een Garden suite. Een upgrade naar een River view suite, Canopy villa, Linda Vista villa of Jaguar villa is ook mogelijk voor een meerprijs. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.


Inbegrepen

Bij uw verblijf in de Pacuare Lodge zijn transfers van/naar San José, volpension en excursies in groepsverband inbegrepen. Vliegtickets naar San José zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in de Pacuare Lodge los te boeken, maar wij nemen wij dit arrangement graag op in een prachtig reisprogramma.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Een unieke privé rondreis

Gebaseerd op uw doorgegeven wensen en voorkeuren stippelen wij een prachtige route voor u uit met de leukste accommodaties en excursies. Zo ontstaat uw eigen, unieke reis.

Genieten tijdens de reis

De huurauto staat voor u klaar en de accommodaties en gidsen weten van uw komst. U hoeft tijdens de reis enkel te genieten van al het moois wat Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat