Logo bg white

Nantipa Hotel

4-daags arrangement Costa Rica
op aanvraag
Gehele jaar
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Heerlijke beach front boutique hotel in Santa Teresa


Vandaag rijdt of vliegt u naar uw accommodatie in Santa Teresa, gelegen in het zuidwestelijke deel van het schiereiland Nicoya. De stranden van Santa Teresa en het aangrenzende Mal Pais behoren tot de mooiste van Costa Rica. U kunt hier fantastisch wandelen en zwemmen. Ook biedt uw hotel onder andere surflessen, paardrijdtochten en excursies naar het Cabo Blanco National Park aan (niet inbegrepen).

Nantipa betekent blauw in de Chorotega-taal. Het schiereiland Nicoya is een van 's werelds vijf blauwe zones, erkend door UNESCO, voor het gezonde leven en de lange levensduur van de bevolking. Nantipa Hotel is een luxe boetiekhotel aan het strand, met vrijstaande bungalows en villa's. U heeft directe toegang tot een levendig surfstrandstadje met een overvloed aan mogelijkheden om uit eten te gaan, te winkelen en het nachtleven te verkennen. Nantipa combineert design met authentieke Costa Ricaanse gastvrijheid en ligt aan een van de beste stranden van het land.
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Santa Teresa


U rijdt of vliegt vandaag naar Santa Teresa, een kleine strandplaats in het zuidwestelijke deel van het schiereiland Nicoya. Vanuit San José vliegt u in 25 minuten naar de kleine airstrip van Tambor. Vanaf Tambor brengt een 30 minuten durende transfer u naar Hotel Nantipa. Nantipa is een luxe boetiekhotel (barefoot luxury) en ligt direct aan het strand. De stranden van Santa Teresa en Mal Pais behoren tot de mooiste van Costa Rica. Het hotel beschikt over een goed restaurant en een uitgebreide spa. U kunt hier daarnaast goed wandelen, zwemmen en surfen. Ter plaatse kunt u ook optionele activiteiten toevoegen, zoals surflessen, paardrijdtochten en excursies naar het Cabo Blanco National Park.

  • ★★★★ Hotel Nantipa (3 nachten)
2
2

2 & 3: Santa Teresa & omgeving


Nantipa betekent blauw in de Chorotega-taal. Het schiereiland Nicoya is een van 's werelds vijf blauwe zones, erkend door UNESCO, voor het gezonde leven en de lange levensduur van de bevolking. Nantipa is het enige luxe boetiekhotel aan het strand, met vrijstaande bungalows en villa's. U heeft directe toegang tot het levendige surfstrandstadje Santa Teresa met vele mogelijkheden om uit eten te gaan, te winkelen en eventueel het nachtleven te verkennen. Nantipa combineert design met authentieke Costa Ricaanse gastvrijheid, direct aan een van de beste stranden van het land.

4
4

4: Vertrek


Vandaag verlaat u Nantipa en reist u door naar uw volgende bestemming of de luchthaven van San José/Liberia. U rijdt u in 5 uur naar de luchthaven van San José of in 3,5 uur naar de luchthaven van Liberia. Wanneer u doorreist naar Manuel Antonio rijdt u eerst in iets meer dan 1 uur naar Pacuera waar u met de huurauto de veerboot naar Puntarenas neemt. De overtocht duurt zo’n 1,5 uur en vanaf het bovendek kunt u genieten van de Nicoya baai. Vanaf Puntarenas rijdt u in zo’n 2,5 uur (150 km) naar Manuel Antonio. Wanneer u Nantipa per vluchtje verlaat, wacht u een transfer naar de nabijgelegen airstrip van Tambor en vervolgt u de reis naar San José.

Blank

Prijsindicatie voor een verblijf bij beach Hotel Nantipa:


Voor een verblijf van 3 nachten bij Nantipa is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij dit arrangement is enkel de vermelde overnachtingen met ontbijt inbegrepen. Transport per vlucht, transfer of huurauto naar Nantipa is niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij dit programma dan ook graag voor u op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze prachtige natuurbestemming. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw hoogtepunten Costa Rica reis.

Een unieke privé rondreis

Wij stippelen een prachtige Costa Rica reis voor u uit waarin al het benodigde vervoer (de vluchten en/of 4WD huurauto) en de mooiste, kleinschalige accommodaties en excursies zijn inbegrepen. Wij creëren in overleg uw eigen, unieke reis.

Genieten tijdens de reis

Alle reisonderdelen zijn voor u geboekt en de lokale agent zorgt voor perfecte conciërge service tijdens uw reis. U hoeft enkel te genieten van de accommodaties, de excursies, de geweldige natuur en het indrukwekkende dierenleven dat Costa Rica u te bieden heeft!

Inclusief excursies

We bieden uw rondreis graag aan inclusief vele prachtige excursies (doorgaans op privébasis) die aansluiten op uw wensen. Doordat de leukste tours reeds inbegrepen zijn, weet u dat u niets mist. Natuurlijk blijft er ook voldoende tijd over om te ontspannen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat