Logo bg white

Arenal Nayara Hotel & Gardens

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 305,00 p.p.
December t/m april

Het luxe Arenal Nayara Hotel

Tijdens dit korte programma verblijft in het prachtige Arenal Nayara Hotel & Garden, een heerlijke uitvalsbasis voor excursies in dit gebied. Het hotel is ruim opgezet en heeft meerdere zwembaden en restaurants. Het hotel beschikt over ca. 45 ruim opgezette bungalows (deluxe casitas en suites) en 16 spring villa’s. Het hotel is omgeven door tropisch regenwoud wat voor een prachtige groene omgeving zorgt. De architectuur van het gehele hotel past geheel binnen haar omgeving en met de faciliteiten die het hotel biedt, waaronder een heerlijke spa, is een comfortabel verblijf gegarandeerd!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst La Fortuna

Vandaag rijdt u naar het dorpje La Fortuna, de uitvalsbasis voor excursies naar één van Costa Rica’s bekendste vulkanen, de Arenal. Deze actieve vulkaan stoot al tijden geen lava meer uit, maar de omgeving biedt vele excursiemogelijkheden. U verblijft in het prachtige Arenal Nayara Hotels & Garden, een heerlijke uitvalsbasis voor excursies in dit gebied. U verblijft aan de rand van deze vulkaan in het heerlijke Arenal Nayara Hotel & Gardens.

  • superieure klasse: Arenal Nayara Hotel & Gardens (2n)
  • superieure klasse: Arenal Nayara Hotel & Gardens (2n – suite)
  • luxe klasse: Arenal Nayara Hotel & Gardens (2n – springs villa)

Arenal Nayara Hotel & Gardens

2
2

2: La Fortuna & omgeving

Vrije dag om de omgeving van La Fortuna met al haar interessante bezienswaardigheden te ontdekken. Het meer van Arenal is het grootste kunstmatig aangelegde meer van Midden-Amerika. U kunt hier windsurfen, zeilen, vissen of langs de oevers van het meer paardrijden. Een andere mogelijkheid is om de waterval La Fortuna te bezoeken. De minerale baden van Tabacón liggen elf kilometer ten westen van La Fortuna. Een paar kilometer ten zuidoosten van Nuevo Arenal ligt een fraaie botanische tuin, de Jardín Botánico Arenal, met ruim duizend verschillende plantensoorten. Het hotel biedt een wijde variëteit aan excursies aan en helpt u dan ook graag met het boeken hiervan. Indien gewenst kan Tico u ook informeren over de mogelijkheden en kosten van deze excursies.

3
3

3: Vervolg van de reis

Na het ontbijt kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. Indien gewenst kunt u uw verblijf in het Arenal Nayara Hotel verlengen.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica arrangement

Bij verblijf in het luxe Arenal Nayara Hotel dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 305 per persoon. U verblijft dan in een 'Casita Deluxe' kamer. Een upgrade naar een suite is ook mogelijk, echter dient u dan rekening te houden met een indicatie reissom van € 425 per persoon. Indien u graag verblijft in een Villa met eigen zwembad, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 630 per persoon.Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat