Logo bg white

Kura Boutique Hotel

4-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 1.150,00 p.p.
December t/m april
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Kleinschalig luxe resort nabij Uvita

Kura Boutique Hotel is een kleinschalig resort met slechts 8 kamers. De stijl is minimalistisch, maar warm door het gebruik van natuurlijke materialen. Alle villa’s zijn bijzonder ruim en luxe en hebben een kingsize bed, groot eigen buitenterras, regendouche met zicht op de oceaan, airconditioning, Wi-Fi, minibar, iPad en verrekijkers. Kura heeft een goed restaurant waar u met fantastisch uitzicht kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast is er een bar, een groot zoutwater zwembad met ligbedden en een uitgebreide spa. Door het kleine aantal kamers is het bij Kura nooit druk en altijd ontspannen en privé.

Kura Boutique Hotel ligt in de Fila Costeña regio, nabij Uvita en het Marino Ballena National Park. Door de ligging direct aan de kust heeft het regenwoud hier een speciaal karakter en zijn in deze omgeving zo’n 450 diverse vogelsoorten geregistreerd. Het gebied wordt omgeven door Costa Rica’s meest imposante Nationale Parken als Corcovado, Caño Island en het zeer uitgebreide mangrovegebied van Sierpe-Terraba. De kilometers lange kust heeft ongerepte stranden als Playa Arco, Playa Piñuelas, Playa Ballena en Playa Uvita. Vanuit Kura Boutique Hotel kunt u dan ook vele verschillende prachtige excursies maken.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Uvita

Vandaag rijdt u naar Uvita waar u in het dorp de auto parkeert. U laat de huurauto achter in dit kleine dorp omdat de weg naar Kura lastig is voor onervaren bergrijders. Bij de parkeerplaats wordt u opgehaald voor de 30 minuten durende transfer naar de prachtig gelegen accommodatie. Kura Boutique Hotel is een kleinschalig resort met slechts 8 kamers, gebouwd bovenop een heuvelrug. Op een prachtige manier worden duurzaamheid en luxe gecombineerd.

  • ★★★★★ Kura Boutique Hotel (3n)

Kura Boutique Hotel

2
2

2 & 3: Uvita

U heeft twee vrije dagen bij deze prachtige accommodatie. Door zijn ligging nabij het Marino Ballena National Park, de kust met vele stranden, Corcovado National Park, Caño Island en het uitgestrekte mangrovegebied van Terraba-Sierpe zijn er ontzettend veel excursiemogelijkheden. In de maanden juli t/m september en in december t/m maart kunt u in het Marino Ballena National Park bultrugwalvissen zien! Voor duikers of snorkelaars is een dagexcursie naar Caño Island (een beschermd biologisch reservaat) een aanrader. Corcovado National Park is voor natuurliefhebbers en wandelaars een aanrader. Tijdens een dagexcursie kunt u kennis maken met de ongerepte jungle en vele dieren van dit beroemde park. U kunt deze optionele excursies ter plaatse bespreken en bijboeken.

Bultrugwalvis

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt wordt u in 20 minuten teruggebracht naar uw auto. Hierna kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. U kunt bijvoorbeeld in zo'n 4 uur terugrijden naar San José of landinwaarts naar San Gerardo de Dota reizen.


Bent u geïnteresseerd geraakt in een verblijf in Kura Boutique Hotel en zou u dit arrangement willen toevoegen aan uw Costa Rica reis op maat? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie voor dit Kura Boutique Hotel arrangement

Voor dit 4-daags verblijf in een junior suite in Kura Boutique Hotel geldt een indicatie reissom van € 1150 per persoon. Een upgrade naar een infinity villa of master suite is ook mogelijk, echter dient u dan rekening te houden met een toeslag. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven en is inclusief de transfers van en naar Uvita. Autohuur is niet inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat