Logo bg white

Kura Boutique Hotel

4-daags arrangement Costa Rica
op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Kleinschalig luxe resort nabij Uvita


Kura Boutique Hotel is een kleinschalig resort met slechts 8 kamers. De stijl is minimalistisch, maar warm door het gebruik van natuurlijke materialen. Alle villa’s zijn bijzonder ruim en luxe en hebben een kingsize bed, groot eigen buitenterras, regendouche met zicht op de oceaan, airconditioning, Wi-Fi, minibar, iPad en verrekijkers. Kura heeft een goed restaurant waar u met fantastisch uitzicht kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast is er een bar, een groot zoutwater zwembad met ligbedden en een uitgebreide spa. Door het kleine aantal kamers is het bij Kura nooit druk en is een verblijf altijd ontspannen en privé.

Kura Boutique Hotel ligt in de Fila Costeña regio, nabij Uvita en het Marino Ballena National Park. Door de ligging direct aan de kust heeft het regenwoud hier een speciaal karakter en zijn in deze omgeving zo’n 450 diverse vogelsoorten geregistreerd. Het gebied wordt omgeven door Costa Rica’s meest imposante Nationale Parken als Corcovado, Caño Island en het zeer uitgebreide mangrovegebied van Sierpe-Terraba. De kilometers lange kust heeft ongerepte stranden als Playa Arco, Playa Piñuelas, Playa Ballena en Playa Uvita. Vanuit Kura Boutique Hotel kunt u dan ook vele verschillende prachtige excursies maken.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Uvita


Vandaag rijdt u naar Uvita waar u in het dorp de auto parkeert. U laat de huurauto achter omdat het laatste stuk van de weg naar Kura uitdagend is voor onervaren bergrijders. Bij de parkeerplaats wordt u opgehaald voor de 30 minuten durende transfer naar de prachtig gelegen accommodatie. Kura Boutique Hotel is een kleinschalig resort met slechts 8 kamers, gebouwd bovenop een heuvelrug. Op een prachtige manier worden duurzaamheid en luxe gecombineerd.

  • ★★★★+ Kura Boutique Hotel (3 nachten)

Kura Boutique Hotel

2
2

2 & 3: Uvita


U heeft twee vrije dagen bij deze prachtige accommodatie. Door de ligging nabij het Marino Ballena National Park, de kust met vele stranden, Corcovado National Park, Caño Island en het uitgestrekte mangrovegebied van Terraba-Sierpe zijn er ontzettend veel excursiemogelijkheden. In de maanden juli t/m september en in december t/m maart kunt u in het Marino Ballena National Park bultrugwalvissen zien! Voor duikers of snorkelaars is een dagexcursie naar Caño Island (een beschermd biologisch reservaat) altijd een een prachtige optie. Natuurliefhebbers en wandelen kunnen daarnaast prachtig wandelen in de omgeving. U kunt alle mogelijkheden en optionele excursies ter plaatse bespreken en bijboeken.

Bultrugwalvis

4
4

4: Vertrek


Na het ontbijt wordt u in 20 minuten teruggebracht naar uw auto. Hierna kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. U kunt in zo'n 4 uur terugrijden naar San José, zuidelijker rijden naar het Nationale Park Piedras Blancas, richting Corcovado National Park of landinwaarts naar San Gerardo de Dota rijden.

Een bezoek aan Uvita is onderdeel van diverse van onze prachtige voorbeeldreizen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een verblijf in Kura Boutique Hotel en zou u dit arrangement willen toevoegen aan uw Costa Rica rondreis? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie voor dit Kura Boutique Hotel arrangement:


Voor een 4-daags verblijf in Kura Boutique Hotel is de prijs op aanvraag.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Kura Boutique Hotel los te boeken, maar wij nemen wij dit arrangement graag op in een prachtig reisprogramma.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Een unieke privé rondreis

Wij stippelen een prachtige Costa Rica reis voor u uit waarin al het benodigde vervoer (de vluchten en/of 4WD huurauto) en de mooiste, kleinschalige accommodaties en excursies zijn inbegrepen. Wij creëren in overleg uw eigen, unieke reis.

Inclusief excursies

We bieden uw rondreis graag aan inclusief vele prachtige excursies (doorgaans op privébasis) die aansluiten op uw wensen. Doordat de leukste tours reeds inbegrepen zijn, weet u dat u niets mist. Natuurlijk blijft er ook voldoende tijd over om te ontspannen.

Genieten tijdens de reis

Alle reisonderdelen zijn voor u geboekt en de lokale agent zorgt voor perfecte conciërge service tijdens uw reis. U hoeft enkel te genieten van de accommodaties, de excursies, de geweldige natuur en het indrukwekkende dierenleven dat Costa Rica u te bieden heeft!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat