Logo bg white

The Royal Sands Koh Rong

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 725,00 p.p.
November t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

The Royal Sands Koh Rong

The Royal Sands ligt op het paradijselijke eiland Koh Rong in het zuiden van Cambodja. Dit eiland is één van de grootste eilanden aan de Cambodjaanse kust. Het resort is prachtig gelegen aan het langste zandstrand van het eiland. Long Beach strekt zich uit over zo'n 7 kilometer en heeft prachtig wit zand. U vindt hier geen drukke winkelstraten met restaurants en cafés, en kunt hier dan ook helemaal tot rust komen.

Indien u er liever op uittrekt is dit ook mogelijk. The Royal Sands verzorgt diverse snorkel- en duikexcursies en tripjes naar de omliggende eilanden. Tevens kunt u het eiland per kajak of fiets op eigen gelegenheid verkennen.

Ocean view pool villa

Tijdens dit arrangement verblijft u in één van de ocean view pool villa's. De villa is ruim en heeft een eigen terras met zwembad al uitkijkend over het strand en de prachtige helderblauwe zee. De accommodatie ligt aan de westkant van het eiland en vanuit uw villa heeft u dan ook prachtig zicht op de dagelijkse zonsondergang.
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst Koh Rong

In de haven van de kustplaats Sihanoukville wordt u opgewacht door het personeel van The Royal Sands voor de boottocht naar het paradijselijke eiland Koh Rong, gelegen op ca. 45 minuten varen van de kust. Bij aankomst heeft u de rest van de dag vrij te besteden en kunt u heerlijk genieten en ontspannen aan het prachtige witte zandstrand van Long Beach op Koh Rong.

  • ★★★★+ The Royal Sands (3n)

Ocean view pool villa

2
2

Dag 2 & 3: Koh Rong

Vrije dagen op het eiland. U kunt tot rust komen aan het strand, bij het zwembad van de accommodatie, of in de spa.

Indien u liever iets wilt ondernemen is dit ook mogelijk, het hotel verzorgt verschillende activiteiten (niet inbegrepen). Zo kunt u het eiland per fiets of al wandelend verkennen, kajakken door de mangrove, duiken, snorkelen, of de omliggende eilandjes verkennen. Bij Koh Rong kunt u ook het unieke bioluminescente (lichtgevende) plankton ervaren. Informeert u bij Tico of de receptie ter plaatse naar alle mogelijkheden.

Al fietsend het eiland verkennen

4
4

Dag 4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke verblijf op Koh Rong. U checkt uit en wordt per boot teruggevaren naar de haven van Sihanoukville. Bij aankomst in de haven einde arrangement.

Prijsindicatie voor een verblijf in The Royal Sands Koh Rong

Voor dit The Royal Sands Koh Rong arrangement geldt een indicatie reissom vanaf € 725 per persoon (bij deelname van 2 personen). Bij uw verblijf in een ocean view pool villa is het ontbijt inbegrepen. Tevens zijn de boot transfers van- en naar het resort inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Wij nemen een verblijf in The Royal Sands Koh Rong graag voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja!Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land uit eigen ervaring en assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat