Logo bg white

The Royal Sands

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 560,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

The Royal Sands Koh Rong

The Royal Sands ligt op het paradijselijke eiland Koh Rong in het zuiden van Cambodja. Vanuit uw villa heeft u altijd zicht op de prachtige helderblauwe zee. Het witte zandstrand waaraan u verblijft is lang, en strekt zich uit over zo'n 7 kilometer. Hier vindt u geen drukke winkelstraten met restaurants en cafés. U kunt hier helemaal tot rust komen. Indien u zin heeft om erop uit te trekken is er ook genoeg te doen! Het hotel verzorgt snorkel- en duikexcursies en tripjes naar omliggende eilanden. Een verblijf in The Royal Sands is de ideale strandverlenging van uw reis door Cambodja!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst Koh Rong

Op eigen gelegenheid reist u af naar de haven van Sihanoukville. Hier wordt u opgewacht door het personeel van The Royal Sands voor de boottocht naar het paradijselijke eiland Koh Rong, gelegen op ca. 45 minuten varen van de kust. De rest van de middag en avond heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk genieten en ontspannen aan het prachtige witte zandstrand.


  • superieure klasse: The Royal Sands (3n - beachfront villa)
  • luxe klasse: The Royal Sands (3n - ocean view pool villa)
  • luxe klasse: The Royal Sands (3n - beachfront pool villa)

Ocean view pool villa

2
2

Dag 2 & 3: Koh Rong

Vrije dagen op het eiland. U kunt tot rust komen aan het strand, bij het zwembad van de accommodatie, of in de spa. Indien u liever iets wilt ondernemen is dit ook mogelijk, het hotel verzorgt verschillende activiteiten (niet inbegrepen). Zo kunt u het eiland per fiets of al wandelend verkennen, kajakken door de mangrove, duiken, snorkelen, of de omliggende eilandjes verkennen. Bij Koh Rong kunt u ook het unieke bioluminescente (lichtgevende) plankton ervaren. Informeert u bij Tico of de receptie ter plaatse naar alle mogelijkheden.

4
4

Dag 4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke verblijf op Koh Rong. U checkt uit en wordt per boot teruggevaren naar de haven van Sihanoukville. Bij aankomst in de haven einde arrangement.

Prijsindicatie voor het verblijf in The Royal Sands

Voor een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in The Royal Sands geldt een indicatie reissom vanaf € 560 per persoon (bij deelname van 2 personen). U kunt dit arrangement toevoegen aan uw Cambodja reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat