Logo bg white

Luxe kamperen in het Shinta Mani Wild

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 3.350,00 p.p.
november t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Shinta Mani Wild: overnachten in een luxe tent

Het Shinta Mani Wild is een unieke accommodatie gelegen in de wildernis van Cambodja. De accommodatie is gelegen in het Cardamom National Park op de grens met het Bokor National Park en het Kirirom National Park. Samen maken deze parken deel uit van één van de grootste wildernis gebieden in Zuidoost-Azië. Dit gebied, dat bestaat uit bergketens bedekt met jungle, is het thuis van wilde olifanten, beren, gibbons, tijgers en vele andere diersoorten.


Het concept luxe kamperen staat centraal bij Shinta Mani Wild, daarbij wordt rekening gehouden met de aankleding, de gastvrijheid en het intact houden van de natuur. De 15 tenten zijn allen zeer ruim en bevinden zich boven de rivieroever. Vanuit uw tent heeft u een prachtig uitzicht op het bewegende rivierwater en kleine watervallen. Tevens beschikken de tenten over een heerlijk terras waar u kunt ontspannen na een dag vol activiteiten.

Een verblijf in het Shinta Mani Wild is de perfecte combinatie tussen avontuur, luxe en comfort!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Shinta Mani Wild

U wordt bij uw verblijf in Phnom Penh of Sihanoukville opgehaald door een vertegenwoordiger van het resort voor de transfer naar het Cardamom National Park. Hier verblijft u de komende nachten in een luxe tent, gelegen boven de oever van de rivier. Tijdens uw verblijf in het exclusieve Shinta Mani Wild zijn alle maaltijden, drankjes, privé-excursies en privé-transfers inbegrepen. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van uw heerlijke accommodatie.

  • ★★★★★ Shinta Mani Wild (3n) Blank

Shinta Mani Wild

2
2

2 & 3: Cardamom National Park

Vrije dagen in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht en in overleg met de accommodatie kunt invullen. Bij uw verblijf zit een onbeperkt aantal spa-behandelingen inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen om te borrelen tijdens zonsondergang op verschillende pop-up locaties.

Bij uw verblijf zijn ook een aantal privé-activiteiten inbegrepen. Zo kunt u een boottocht over de rivier maken waarbij u zelf uw lunch uit de rivier vangt. Ook zeer interessant is de bijzondere Khmer kookcursus, samen met de kok plukt u verse ingrediënten uit de tuin en bereidt u een heerlijke maaltijd. Het is ook mogelijk om in de omgeving diverse wandelingen te maken. Onder begeleiding van rangers die toegewijd zijn aan het stoppen van stropers en illegale houthakkers, trekt u erop uit. Daarnaast kunt u ook wandelingen maken onder begeleiding van een natuurspecialist die u alles kan vertellen over de flora en fauna in dit gebied.

Het is mogelijk om elke dag op een bijzondere locatie te picknicken. Bijvoorbeeld naast een waterval, op de top van een berg, aan boord van een boot of tijdens een expeditie.

Fantastische keuken

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in het Shinta Mani Wild tot een einde. U wordt door een vertegenwoordiger van het resort naar Phnom Penh of Sihanoukville gereden voor het vervolg van uw reis.

U kunt vanuit Sihanoukville bijvoorbeeld verder reizen naar één van de eilanden voor de kust van Cambodja. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor dit Shinta Mani Wild arrangement

Voor dit 4-daagse Shinta Mani Wild arrangement geldt een indicatie reissom van €3.350 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf in een tent inclusief ontbijt, lunch, diner en activiteiten. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen in het Shinta Mani Wild voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat