Logo bg white

Song Saa Island Resort

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 2.595,00 p.p.
November t/m maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Song Saa Island Resort

Voor de kust van Cambodja ligt het Song Saa Island Resort. Het Song Saa Island Resort is verdeeld over twee kleine eilandjes: Koh Bong & Koh Ouen, lokaal ‘The Sweethearts’ genoemd. De eilandjes zijn verbonden middels een brug. Song Saa biedt haar bezoeker een unieke ervaring. Het kleinschalige en zeer exclusieve resort wordt omringd door parelwitte stranden en een azuurblauwe zee.

Het Song Saa Island Resort kent 24 zeer exclusieve villa’s, verdeeld over 3 categorieën. Zo kunt u kiezen uit een bijzonder verblijf in één van de ‘overwater’ villa’s, gebouwd op palen in het water, de ‘jungle’ villa’s gelegen op de heuveltoppen met een spectaculair uitzicht over deze adembenemende omgeving. Wenst u wat meer privacy, dan is een verblijf in één van de beach villa’s voor u een goede keuze, welke zijn voorzien van zowel een zwembad als uw eigen privé-strandje. U kunt dit arrangement toevoegen aan uw prachtige Cambodja reis.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Koh Rong archipel (Zuid-Cambodja)

U arriveert vandaag op eigen gelegenheid in Sihanoukville, een kleinschalige badplaats aan de zuidkust van Cambodja. Hier gaat uw spectaculaire en onvergetelijke eiland arrangement van start. U stapt aan boord van een snelle boot van het Song Saa Island Resort die u naar het resort zal brengen, verscholen pal voor de kust. De komende dagen verblijft u in één van de 24 prachtige villa’s van dit zeer exclusieve resort, gelegen in de Golf van Thailand. U verblijft de komende dagen op basis van all-inclusive, wat wil zeggen dat alle maaltijden, drankjes, en diverse excursies inbegrepen. Tijdens uw verblijf zullen de medewerkers van het Song Saa Island resort hun uiterste best doen om u een onvergetelijke verblijf te bezorgen.

  • luxe klasse: Song Saa Island resort (3n)
    • jungle villa
    • beach villa
    • overwater villa
    • royal overwater villa

Royal overwater villa

2
2

2 & 3: Song Saa Island Resort

Vrije dagen op Song Saa Island. U kunt heerlijk genieten van uw luxe villaverblijf met zwembad. U kunt er ook voor kiezen te gaan snorkelen en met een beetje geluk komt u zelfs een groepje zeepaardjes of papegaaivissen tegen. Het is heerlijk vertoeven op uw eigen privé strandje als u verblijft in een van de beach villa’s. Vanuit uw villa kunt u een frisse duik nemen in het koraalblauwe water. Ook is het mogelijk per kayak of Stand Up Paddleboard op ontdekkingstocht te gaan in de prachtige omgeving van deze ongerepte eilandengroep.

Beach villa

4
4

4: Song Saa Island Resort – Sihanoukville

Vandaag komt er een einde aan uw bijzondere verblijf in het exclusieve Song Saa Island Resort. Per boot gaat u weer terug naar Sihanoukville. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor het verblijf op Song Saa Island

Voor een verblijf van 3 nachten en 4 dagen op Song Saa Island geldt een indicatie reissom van €2.595 per persoon (bij deelname van 2 personen) bij verblijf in een jungle villa. Voor verblijf in een beach villa geldt een indicatie reissom van €3.395 per persoon (bij deelname van 2 personen). Wenst u te verblijven in een overwater villa, dan geldt een indicatie reissom van €4.195 per persoon (bij deelname van 2 personen). Voor de royal overwtaer villa geldt een indicatie reissom van €7.395 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Dit arrangement is op basis van all-inclusive, waarbij alle maaltijden, drankjes en excursies zijn inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat