Logo bg white

Rovos Rail treinreis Pretoria - Victoria Falls

4-daags arrangement Botswana
Vanaf € 2.150,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Een reis aan boord van Rovos Rail


In 4 dagen reist u aan boord van een van de luxe treinen van Rovos Rail van Pretoria (Zuid-Afrika) naar Victoria Falls (Zimbabwe) of vice versa. De Rovos Rail treinen zijn zeer smaakvol gerestaureerd en stralen een en al luxe en elegantie uit. Uw overnachtingen, maaltijden en eventuele excursies zijn inclusief tijdens uw reis. U heeft de keuze uit 3 verschillende type suites: de Pullman Suite, de Deluxe Suite en de Royal suite, wat de meest luxe variant is.

In 4 dagen legt u meer dan 1.200 kilometer kilometers af door het mooie landschap van Zuid-Afrika en Zimbabwe. De Rovos Rail slingert door beide landen en laat u kennismaken met graslanden, tot gouden velden en bergen. Onderweg maakt u een stop voor een game drive in Hwange National Park. U eindigt de reis in de ochtend op dag 4 in Victoria Falls, bekend om de schitterende watervallen. Rovos Rail is dé perfecte reis voor liefhebbers van luxe treinreizen.


Rovos Rail biedt in verschillende prachtige treinreizen aan varierend van 2 tot 14 nachten! Andere waanzinnige routes zijn naar o.a. Kaapstad - Pretoria of v.v. (3d/2n), Dar es Salaam - Kaapstad of v.v. (15d/14n), Pretoria - Namibië (9d/8n) en een golf safari beginnend en eindigend in Pretoria (10d/9n) . Wij informeren u graag over deze mooie reizen en verwerken de gewenste route graag in een uitgebreidere rondreis door Zuidelijk Afrika. Neemt u contact met ons op?

1
1

dag 1: Rovos Rail treinreis

In de ochtend wordt u na het ontbijt opgehaald bij uw hotel en in 45 minuten naar het Rovos Rail treinstation gebracht in Pretoria. U gaat om 10:00 uur aan boord van uw luxe trein en maakt kennis met uw comfortabele suite en host(ess). Alle treinen van Rovos Rail zijn smaakvol gerestaureerd in Victoriaanse stijl en voor velen is een meerdaagse reis aan boord van deze iconische trein een 'once in a lifetime' ervaring. U kunt verblijven in een van de volgende suites:


  • De Pullman Suite is ca. 7m2 en biedt een en-suite badkamer met douche, klein bureau en bedbank die 's avonds voor u als bed wordt opgemaakt. Het bed is 1.89 m lang.
  • De Deluxe Suite is ca. 10m2 en biedt en een en-suite bakamer met douche, klein bureau, twee stoelen, koelkastje en een vast bed. Het bed is 1.89 m lang.
  • De Royal Suite is met zijn ca. 16m2 de ruimste suite. De en-suite badkamer is inclusief douche en bad, klein bureau, twee ruime stoelen, koelkastje en een vast bed. Het bed is 2 meter lang.


Rovos Rail staat voor luxe, klasse en stijl. De high-tea, cocktails en diners op chique maken de ervaring compleet!
Alle maaltijden (vergezeld door uitstekende wijn) en excursies zijn inbegrepen de komende dagen.

  • ★★★★ Rovos Rail (3n - Pullman Suite - all inclusive)
  • ★★★★ Rovos Rail (3n - Deluxe Suite - all inclusive)
  • ★★★★ Rovos Rail (3n - Royal Suite - all inclusive)

Observatiewagon met achterdek

2
2

dag 2 & 3: Rovos Rail treinreis


De komende twee dagen rijdt u in noordelijke richting van Zuid-Afrikaanse naar Zimbabwe. Dagelijks worden uitstekende maaltijden geserveerd in het restauratierijtuig (lunch en diner worden vergezeld door een smakelijk wijnarrangement). U kunt ontspannen in uw suite of kunt zich bij de medereisgenoten voegen in de lounge met comfortabele stoelen en banken of in de observatiewagon met open achterdek. De gehele trein (incl. uw suite) beschikt over airconditioning en tevens kunnen alle ramen geheel open.

Op de tweede dag aan boord passeert u Bulawayo, de op één na grootste stad van Zimbabwe (alleen de hoofdstad Harare kent meer inwoners). Op de derde dag rijdt de trein tussen Gwaai en Dete 114 kilometer over een van 's werelds langste rechte stukken spoor. Later die middag passeert u de oostelijke grens van het grootste nationale park van Zimbabwe: Hwange National Park. Die de middag staat er een prachtige game drive op het programma! In een 4WD open game drive voertuig gaat u onder begeleiding van een goede gids op zoek naar de big 5! Deze excursie is onderdeel van uw programma en een fantastische kans kennis te maken met dit veelzijdige nationale park.

Reisspecialist Gemma reisde in 2019 af naar Botswana en sloot haar reis af met de Rovos Rail treinreis van Kaapstad naar Pretoria. Haar ervaringen zijn te zien in de volgende video.

Deluxe suite

4
4

dag 4: Aankomst Victoria Falls


In de loop van de ochtend rijdt u na een laatste ontbijt het treinstation van Victoria Falls binnen. U neemt afscheid van de medereisgenoten en uw host(ess) die u de afgelopen 4 dagen in de watten heeft gelegd. Op het station van Victoria Falls staat een chauffeur klaar om u naar de luchthaven of een accommodatie in Victoria Falls te brengen. Wij stellen graag een mooi vervolgprogramma voor u samen of u kunt deze treinreis combineren met onze prachtige Botswana reizen.

Prijsindicatie voor deze luxe Rovos Rail treinreis van Pretoria naar Victoria Falls:


Voor deze 4-daagse reis van Pretoria naar Victoria Falls of v.v. geldt (bij deelname van 2 personen) een indicatie reissom van:

  • € 2.150 per persoon (bij verblijf in een Pullman Suite)
  • € 3.200 per persoon (bij verblijf in een Pullman Suite)
  • € 4.300 per persoon (bij verblijf in een Pullman Suite)


Deze prijsi is inclusief verblijf in de suite naar keuze, alle maaltijden, drankjes aan boord en alle aangeboden excursies gedurende de reis. Overige reisonderdelen van en naar Pretoria en Victoria Falls zijn niet inbegrepen.

U kunt deze treinreis niet los boeken bij Tico Reizen, maar we verwerken dit arrangement graag voor u in een uitgebreid reisprogramma. Contacteert u ons via info@tico.nl, het offerteformulier of telefonisch via 020 788 7777 zodat wij een mooie offerte voor u uit kunnen werken?


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen in Zuidelijk Afrika. Zij kennen de verschillende landen erg goed. Reisspecialist Gemma heeft zelf deelgenomen aan een meerdaagse reis aan boord van een Rovos Rail trein en kan u dus uit eigen ervaring assisteren en de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisprogramma op maat

Wij werken graag een uniek reisprogramma voor u uit. Dit programma bevat een fantastische en goed lopende route, die de mooiste gebieden combineren. U doorkruist het land met Cessna vluchtjes die voor u zijn verzorgd en bij de mooie lodges zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de prachtige uitgestippelde route, de afwisselende gebieden, de natuur, het georganiseerde vervoer en uiteraard alle inbegrepen excursies. Door het all-inclusive verblijf zijn alle maaltijden en alle excursies die u vanuit uw mooie lodge kunt maken inbegrepen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat