Logo bg white

Zambezi Queen | cruise over de Chobe River

3-daags arrangement Botswana
Vanaf € 1.465,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Zambezi Queen cruise over de Chobe rivier


De Zambezi Queen vaart langs de oevers van de Chobe rivier in het uiterste noordoosten van Botswana. De Zambezi Queen vaart in een rustig tempo over de rivier en laat u genieten van Chobe National Park aan de Botswaanse zijde en de Caprivistrook aan de Namibische zijde. De kleinschalige Zambezi Queen beschikt over 14 suites (10 standaard suites en 4 master suites). Vanuit uw bed kijkt u dankzij de grote ramen prachtig uit over de rivier en het uitgestrekte landschap. Het kan zomaar zijn dat u wakker wordt met uitzicht op een kudde olifanten! Op het dek van het schip bevindt zich een kleine plunge pool (een klein zwembad) en zijn ligstoelen beschikbaar.

U kunt ontspannen en genieten van de flora en fauna vanaf het dek, maar kunt ook deelnemen aan verschillende excursies. Gedurende uw dagen aan boord worden er verschillende activiteiten aangeboden, zo kunt u tijdens een van de bootexcursies dichter bij de oevers komen, genieten van een mooie zonsondergang of kunt u deelnemen aan een game drive door Chobe National Park. De deskundige gidsen vertellen u graag over het dierenleven. Tijdens de momenten aan boord kunt u ontspannen in uw suite of op een van de comfortabele banken in de lounge. Alle maaltijden en excursies zijn tijdens uw all inclusive arrangement uiteraard inbegrepen.

1
1

dag 1: Chobe River Cruise


Na aankomst in Kasane wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Zambezi Queen cruise. U wordt begeleid naar de transfer die u (over land en water) naar Impalila Island zal brengen. U ontvangt de stempels voor uw aankomst in Namibië en wordt naar de Zambezi Queen gebracht.

U verblijft de komende 3 dagen / 2 nachten (of een langere cruise mocht u dit wensen!) aan boord van deze luxe en kleinschalige boot. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, standaard drankjes en 2 excursies per dag inbegrepen. Tijdens de boottochten over de Chobe River heeft u grote kans kuddes olifanten, giraffen, buffels en sabelantilopen tegen te komen. Als u deze cruise in het droge seizoen maakt (van juli – oktober), dan zullen vele drinkplaatsen in het achterland (Nxai Pan, Makgadigkadi Pans) droog staan en zullen duizenden dieren naar de Chobe rivier trekken op zoek naar water. Ook een bezoek aan een dorpje aan de Namibische zijde van de rivier behoort tot de mogelijkheden. De rest van uw verblijf kunt u ontspannen aan boord van de Zambezi Queen en kunt u heerlijk genieten van de rust, de mooie natuur en het uitzicht vanuit uw hut of de lounge.

  • ★★★+ Zambezi Queen (2n - suite - all inclusive)
  • ★★★+ Zambezi Queen (2n - master suite - all incl.)

Bezoek aan nabijgelegen dorpje

2
2

dag 2: Zambezi Queen


U kunt in alle rust genieten van al het moois dat de Chobe rivier biedt. U verblijft tijdens uw volledige verblijf aan boord van de Zambezi Queen en komt tijdens vele boottochten nog dichter bij de waterrand. De boot vaart langzaam op en neer over de Chobe rivier en u heeft alle tijd om te genieten van de natuur, de vele vogels en het andere dierenleven langs de oevers. Tijdens een van de aangeboden wandelexcursies kunt u een lokaal dorpje bezoeken aan de Namibische zijde van de rivier. Aan boord kunt u ontspannen in uw hut of genieten van het uitzicht vanuit een van de banken in de lounge. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, snacks en standaard drankjes inbegrepen dus het zal u aan niets ontbreken!

Zambezi Queen

3
3

dag 3: Einde cruise


Vandaag komt er een einde aan deze unieke ervaring. Na het ontbijt wordt u per boot teruggevaren naar Kasane en naar de luchthaven gebracht. U vliegt door naar een volgende prachtige bestemming in Botswana of reist over land door naar Victoria Falls. Wij stellen graag een mooi begin- of vervolgprogramma voor u samen en uiteraard kunt u deze cruise ook combineren met onze prachtige Botswana reizen.

Prijsindicatie van deze 3-daagse Zambezi Queen cruise:


De Zambezi Queen kent verschillende vertrekken. Iedere maandag vertrekt de Zambezi Queen op een 3-daagse of 5-daagse cruise. Op woensdag vertrekt een 3-daagse cruise en iedere vrijdag vertrekt een 4-daagse cruise. Voor de 3-daagse cruises kunt u (bij deelname van 2 personen) rekening houden met een indicatie reissom van:

  • € 1.465 per persoon (in het laagseizoen in een standaard suite)
  • € 1.750 per persoon (in het hooggseizoen in een standaard suite)
  • € 1.720 per persoon (in het laagseizoen in een master suite)
  • € 2.100 per persoon (in het hooggseizoen in een master suite)


  • Laagseizoen: januari, februari en december
  • Hoogseizoen: maart t/m november


Deze prijs is inclusief verblijf in de suite naar keuze, alle maaltijden, drankjes aan boord en alle aangeboden excursies gedurende de cruise. Overige reisonderdelen van en naar Kasane zijn niet inbegrepen. U kunt deze Zambezi Queen cruise niet los boeken, maar we verwerken dit arrangement graag voor u in een uitgebreid reisprogramma. Contacteert u ons via info@tico.nl, het offerteformulier of telefonisch via 020 788 7777 zodat wij een mooie offerte voor u uit kunnen werken?


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen. Reisspecialist Gemma heeft de Zambezi Queen zelf bezocht en is erg enthousiast over deze cruise over de Chobe River!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisprogramma op maat

Wij werken graag een uniek reisprogramma voor u uit. Dit programma bevat een fantastische en goed lopende route, die de mooiste gebieden combineren. U doorkruist het land met Cessna vluchtjes die voor u zijn verzorgd en bij de mooie lodges zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de prachtige uitgestippelde route, de afwisselende gebieden, de natuur, het georganiseerde vervoer en uiteraard alle inbegrepen excursies. Door het all-inclusive verblijf zijn alle maaltijden en alle excursies die u vanuit uw mooie lodge kunt maken inbegrepen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat