Logo bg white

Botswana Delight

11-daagse rondreis door Botswana
Vanaf € 17.300,00 p.p.
Mei t/m oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Schitterende rondreis Botswana langs de mooiste natuur


Botswana is een fantastische reisbestemming voor natuur- en dierliefhebbers die op zoek zijn naar rust, prachtige landschappen & safari’s. De nationale parken van Botswana kennen zo goed als geen hekken, waardoor de dieren hun natuurlijke migratiepatronen kunnen blijven volgen. Deze prachtige Botswana rondreis begint met vluchten vanuit Nederland of België en u start in Botswana met een chartervluchtje naar Selinda en verblijft in Selinda Explorers Camp. Selida is het thuis van grote kuddes olifanten en ander wild zoals leeuwen en wilde honden die u ongetwijfeld zult zien tijdens de vele game drives. Met een volgend chartervluchtje reist u door naar de waterrijke Okavango Delta waar u twee bestemmingen aandoet; allereerst het prachtige Moremi en vervolgens dieper de waterrijke delta in bij Duba. In deze omgeving vindt u naast schitterende natuur, vele vogels, nijlpaarden, olifanten en roofdieren welke u zult zien tijdens boottochten, wandelingen en/of game drives. U sluit de reis af met een verblijf in Matetsi Victoria Falls Lodge zodat u ook de indrukwekkende watervallen kunt zien.

Deze reis is inclusief alle benodigde intercontinentale vluchten, transfers en chartervluchtjes en is bijna volledig gebaseerd op all inclusive basis. Bijna alle maaltijden, drankjes en geweldige safari excursies zijn daarmee inbegrepen tijdens uw reis.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Johannesburg


Uw schitterende rondreis Botswana begint vandaag met een rit op eigen gelegenheid naar de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol (mocht u liever vanaf een andere luchthaven vertrekken, dan verneme wij het graag en passen we de vluchten aan). U wordt met een directe vlucht van KLM vanuit Amsterdam in minder dan 11 uur naar Johannesburg gevlogen, waar u in de avond zult aankomen. Na aankomst haalt u de bagage op en gaat u lopend naar uw nabijgelegen accommodatie voor vanavond. U overnacht direct tegenover de luchthaven van Johannesburg, zodat u de volgende ochtend gemakkelijk door kunt reizen naar Botswana.


  • ★★★★ InterContinental Johannesburg O.R.Tambo Airport (1 nacht)
2
2

2: Johannesburg - Maun - Selinda Reserve


In de ochtend gaat u lopend terug naar de luchthaven waar u incheckt voor de vliegreis naar Botswana. U wordt in 1 uur en 40 minuten naar Maun gevlogen. De luchthaven van Maun is een van de twee hubs in Botswana en u wordt na aankomst begeleid naar het eerste chartervluchtje van deze reis. Al uw binnenlandse vluchtjes zullen tijdens de reis worden uitgevoerd met kleine chartervluchtjes die perfect kunnen landen op de airstrips die door heel Botswana liggen. Deze airstrips (soms geasfalteerd, maar doorgaans bestaande uit verhard grind) zorgen ervoor dat u nabij de lodges landt waar u zult verblijven. Tijdens uw eerste chartervluchtje wordt in met een Cessna in 45 minuten van Maun naar de aistrip van Selinda Reserve gevlogen. Na aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur van Selinda Explorers Camp voor een warm welkom en de rit naar het kamp.

Selinda Reserve ligt ten westen van het Chobe National Park. U verblijft de komende dagen in dit 130.000 hectare grootte privé reservaat. Selinda Explorers Camp beschikt over een klein zwembad, lounge tent, eettent en 4 gastenverblijven, allen met een kleine veranda met vrij uitzicht. Het gebied staat bekend om zijn prachtige natuur en vele dieren. U verblijft de komende dagen op all-inclusive basis, dus alle maaltijden, standaard drankjes en activiteiten in groepsverband zijn inbegrepen. Na het inchecken kunt u einde middag wellicht al een eerste prachtige game drive maken.


★★★+ Selinda Explorers Camp (2 nachten)

Blank
3
3

3: Selinda Reserve


Deze dag zal zin het teken staan van het maken van diverse prachtige safariactiviteiten . De dag begint vroeg met een ochtenddrive. De dieren zijn op hun actiefst en een uitstekend moment om zo veel mogelijk dieren (groot en klein) te leren kennen uit dit prachtige natuurgebied. In deze omgeving worden vaak luipaarden, leeuwen, hyena's, wilde honden, olifanten, buffels en zebra's gezien. In de afgelegen regio liggen maar een handvol kleinschalige lodges waardoor er maar een beperkt aantal safari-voertuigen en bezoekers aanwezig zijn. Na de ochtenddrive volgt een goed ontbijt. In de middag (vaak het heetst van de dag) heeft u een paar uur die u naar eigen inzicht kunt besteden bij de lodge. Selinda Explorers Camp beschikt over een klein zwembad, divers loungetenten en meerdere fijne plekken waar u uitstekend kunt ontspannen en een boek kunt lezen. Einde middag staat maakt u een sundowner drive. Tijdens deze game drives gaat u per 4WD safari voertuig op zoek naar de mooiste dieren, groot en klein.

Prijsindicatie voor deze Natuurreis Botswana:


Voor deze 'Natuurreis Botswana' zijn de volgende indicatie reissommen van toepassing bij deelname van 2 personen:

  • € 17.300 per persoon (in het middenseizoen).
    Grofweg zijn de middenseizoen tarieven van toepassing van 1 april t/m 14 juni + 1 november t/m 19 december).
  • € 22.250 per persoon (in het hoogseizoen).
    Grofweg zijn de hoogseizoen tarieven van toepassing van 15 juni t/m 31 oktober + 20 dec t/m 10 januari).


Bovenstaande prijsindicaties zijn inclusief de intercontinentale vliegreizen en de binnenlandse vluchten in Economy Class. Daarnaast zijn alle benodigde transfers, alle vermelde overnachtingen op basis van overwegend all-inclusive inbegrepen. De reis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Indien u Business Class wenst te vliegen vernemen wij het graag.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Reisprogramma op maat

Wij werken graag een uniek reisprogramma voor u uit. Dit programma bevat een fantastische en goed lopende route, die de mooiste gebieden combineren. U doorkruist het land met Cessna vluchtjes die voor u zijn verzorgd en bij de mooie lodges zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen.

Exclusief Botswana

Botswana is een fantastische en exclusieve safaribestemming. De luxe en kleinschalige accommodaties steken met kop en schouders uit boven andere safarigebieden in Zuidelijk Afrika. Door de minimale bebouwing en het zeer beperkte wegennet,biedt Botswana de reiziger rust, ongerepte natuur en een enorme diversiteit aan dieren.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de prachtige uitgestippelde route, de afwisselende gebieden, de natuur, het georganiseerde vervoer en uiteraard alle inbegrepen excursies. Door het all-inclusive verblijf zijn alle maaltijden en alle excursies die u vanuit uw mooie lodge kunt maken inbegrepen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat