Logo bg white

Incentive reizen japan

Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Gehele jaar

Prachtige groepsreizen of incentive reizen naar Japan

Tico helpt u graag met de organisatie van een schitterende incentive reis of (zakelijke) groepsreis naar Japan! Wij zijn u goed en snel van dienst met een prachtige op maat gemaakte reis. In Japan werken wij samen met een uitstekende lokale partner die u ter plaatse uitstekend zal kunnen assisteren.

Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd. Zoals u van Tico gewend bent wordt de reis in overleg samengesteld en wordt deze geheel op maat voor u gemaakt zodat wij uw bedrijf, vereniging of vriendengroep van dienst kunnen zijn met een onvergetelijke en geheel verzorgde reis.

Japan is een fantastische bestemming voor een exclusieve reis met uw eigen gezelschap. Of u nu reist met een klein of juist een vrij groot gezelschap, wij maken in overleg met u graag een passend programma.

Tico reizen als organisator van uw incentive reizen Japan

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw incentive reis Japan, welke tot in de puntjes is verzorgd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat