Logo bg white

Glamping in het Hoshinoya Fuji

3-daags arrangement Japan
Vanaf € 695,00 p.p.
Gehele jaar (m.u.v. de maand september)
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Glamping in Japan bij Mount Fuji

Kawaguchi-ko is een aangenaam dorpje vernoemd naar het meer waaraan het is gelegen. In het stadje bevinden zich vele warmwaterbronnen waar u heerlijk kunt baden, soms (op een heldere dag) zelfs met uitzicht op Mount Fuji. In de omgeving kunt u prachtig wandelen, een tocht maken te paard of fietsen.

In de zomermaanden is het dé uitvalsbasis voor een beklimming van de top van Mount Fuji en wordt het dorpje overspoeld door toeristen. Reist u buiten dit seizoen, dan is het een stuk rustiger.

Onze favoriete accommodatie in dit gebied is toch wel het exclusieve Hoshinoya Fuji Resort, een prachtig staaltje architectuur op steenworp afstand van Mount Fuji. Het resort ligt verscholen temidden van een dichtbegroeid dennenbos tegen een heuvel. De 40 kamers zijn zeer stijlvol, maar sober ingericht om alle aandacht te kunnen vestigen op het spectaculaire uitzicht wat u vanaf uw balkon heeft op Mount Fuji en het Kawaguchimeer. Het resort beschikt eveneens over een restaurant en een bar.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Kawaguchi-ko

U arriveert vandaag in het plaatsje Kawaguchi-ko, gelegen aan het gelijknamige Kawaguchimeer, op een steenworp afstand van Japans legendarische Mount Fuji. Kawaguchi-ko is te bereiken vanuit Tokyo met de bus of uiteraard per privé-transfer, een reis van ca. 2 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie.U verblijft hier in het Hoshinoya Fuji Resort, een werkelijk schitterende accommodatie met slechts een handjevol zeer simplistisch ingerichte cabins welke allemaal spectaculair uitzicht hebben op de berg. Vanaf uw balkon kunt u dan ook heerlijk wegdromen.  • ★★★★ Hoshinoya Fuji (2n)
2
2

2: Kawaguchimeer

Vrije dagen in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt gaan wandelen langs de oevers van het meer of in de schitterende bosrijke omgeving. U kunt gaan kajakken op het meer of fietsen huren voor een mooie fietstocht in de omgeving. Wij kunnen eventueel assisteren bij een begeleide tocht per mountainbike in de omgeving (verschillende niveaus mogelijk).

Reist u in de wintermaanden, dan zal in de avonduren de haard worden aangestoken.

Geniet van de heerlijke keuken

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt komt uw verblijf in het Hoshinoya Fuji resort helaas tot een einde. Uiteraard kunnen we het verblijf voor u verlengen. Vanuit het Kawaguchimeer vervolgt u uw prachtige reis door Japan.

Vanuit Kawaguchi-ko reist u (per bus of per privétransfer) in 2 uur naar Tokyo, van waaruit u bliksemsnel kunt doorreizen met de Shinkansen naar bv. Kanazawa. Vanuit het nabijgelegen Mishima kunt u de Shinkansen nemen naar Kyoto. De omgeving van Mount Fuji laat zich dan ook ideaal combineren met andere bestemmingen in Japan!

Prijsindicatie voor een verblijf in dit glamping resort Japan


Voor een verblijf van 2 nachten in het glamping resort Hoshinoya Fuji dient u zeker rekening te houden met € 695 per persoon.

Inbegrepen:

Bij dit verblijf is enkel het ontbijt inbegrepen, geen verdere activiteiten of het transport van/naar Kawaguchi-ko.Het is niet mogelijk om een los verblijf in het Hoshinoya Fuji te reserveren bij Tico Reizen. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale reis door Japan.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door Japan

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Japan en uw verblijf in het glamping resort Hoshinoya Fuji.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat