Logo bg white

Exclusieve Japan cruise

3 of 4 dagen
Vanaf € 3.295,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een exclusieve Japan cruise door de regio Setouchi

Verken de wateren van de Setouchi regio in het westen van Japan aan boord van dit prachtige en zeer exclusieve schip wat eerder als een drijvende ryokan (typisch Japans guesthouse) aanvoelt dan een boot.

Guntû telt slechts 19 zéér ruime kajuiten (de kleinste heeft een oppervlakte van 80m2!) welke zijn verdeeld over 4 categorieën. Het schip is ontworpen door de bekende Japanse architect Yasushi Horibe die vooral bekend is vanwege het ontwerp van enkele schitterende huizen in de typische Japanse (en minimalistische!) stijl. Er is een heerlijke lounge en uiteraard beschikt het schip over gemeenschappelijke warmwaterbaden.

De Setouchi regio heeft een prachtige kustlijn met een lengte van ruim 7.000 kilometer en telt ruim 700 eilanden. Er worden verschillende routes gevaren (zowel in westelijke, als in oostelijke richting) welke variëren in lengte (2 of 3 nachten). Tijdens de cruise maakt u mooie uitstapjes en kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes welke worden bereid door de chef.

Fotocredits:
© guntû

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start van de cruise

Vandaag arriveert u in de Bella Vista Marina in Onomichi, eenvoudig te bereiken per transfer vanuit Hiroshima (ca. 1 uur) of vanaf het station van Fukuyama (ca. 40 minuten). Indien gewenst, regelen wij natuurlijk met alle plezier een auto met chauffeur voor dit traject (niet inbegrepen).

Inscheping vindt plaats in de namiddag (omstreeks 15:00 uur). U wordt van harte welkom geheten aan boord van guntû, een werkelijk prachtig ontworpen schip met slechts 19 spectaculaire kajuiten welke met zeer veel oog voor detail zijn ingericht en van alle gemakken voorzien.

De komende dagen vaart u, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, in oostelijke óf in westelijke richting gedurende 2 óf 3 nachten. Uw verblijf aan boord is geheel verzorgd en inclusief alle overheerlijke (gourmet) maaltijden en drankjes (zowel alcoholisch als non-alcoholisch).


  • ★★★★★ Guntû (2 óf 3 nachten - volpension)

Voor de mooiste ervaring verblijft u in de Guntû Suite, welke is gelegen in de punt. U heeft dan spectaculair (panoramisch) uitzicht op het water en de omliggende omgeving.

De guntû suite

2
2

2: Setouchi-regio

Deze dagen volgt u het cruiseprogramma en geniet u van alle interessante uitstapjes onderweg. Het programma is geheel afhankelijk van uw gekozen vertrekdatum.

Vaart u in oostelijke richting, dan zal u o.a. een bezoek brengen aan het kunsteiland Naoshima, Teshima, Tamano, Hinase en Tomonoura en passeert u de indrukwekkende Great Seto Bridge. Vaart u in westelijke richting, dan meert het schip naar alle waarschijnlijkheid aan bij het eiland Miyajima en bij o.a. Omishima.

Houd er rekening mee dat alle routes geheel onder voorbehoud zijn en ter plekke kunnen worden aangepast door weersomstandigheden.

Voor meer informatie over alle verschillende routes, deckplans en achtergrondinformatie over de regio, het schip, verwijzen we u graag door naar de prachtige brochure.

Het eiland Miyajima

3
3

3: Einde van de cruise

In de loop van de ochtend keert het schip terug in de Bella Vista Marina waar deze prachtige luxe cruise Japan tot een einde komt.

Uiteraard regelt Tico met alle plezier transport voor u terug naar Hiroshima of naar het station van Fukuyama van waar u uw reis verder kunt vervolgen.

Massage aan boord

Prijsindicatie van deze exclusieve Japan cruise

Voor een 3-daagse (2 nachten) cruise dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 3.295 per persoon op basis van 2 personen en verblijf in de Terrace Suite.

Voor een 4-daagse (3 nachten) cruise dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 4.950 per persoon op basis van 2 personen en verblijf in de Terrace Suite.

Wenst u in een ander type kajuit te verblijven, dan geldt hiervoor een toeslag.

Inbegrepen

Bij de cruise zijn alle (gourmet) maaltijden, drankjes (m.u.v. enkele exclusieve alcoholische dranken), excursies en servicekosten inbegrepen. Transport naar de haven is niet inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Japan, waar deze prachtige cruise een uniek onderdeel van zal zijn.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat