Logo bg white

Het kunsteiland Naoshima

3-daags arrangement Japan
Vanaf € 495,00 p.p.
April, mei, oktober, november
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Het kunsteiland Naoshima, een unieke toevoeging aan uw reis door Japan!

Het kleine eiland Naoshima was tot niet zo lang geleden een 'gewoon‘ eiland in de Seto Inland Zee totdat de komst van een bijzonder kunstproject het eiland internationaal op de kaart zette. Het eiland huisvest tegenwoordig een indrukwekkende collectie van moderne kunst, een aantal gerenommeerde galleries, tentoonstellingen en musea en is dan ook een absolute must-visit voor de kunstliefhebber.

Vooral de combinatie van de unieke en vaak kleurrijke kunstvoorwerpen in de haast paradijselijke Mediterraans aanvoelende eilandsetting, maken Naoshima tot een bijzondere stop in uw rondreis door Japan.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Naoshima

U arriveert vandaag op eigen gelegenheid op het eiland Naoshima, gelegen halverwege Kyoto en Hiroshima. U bereikt het eiland met de ferry vanuit Uno, een overtocht van ca. 45 minuten. U verblijft de komende dagen op het eiland in een prachtig en bijzonder hotel, ontworpen door architect Tadao Ando. In de haven van Miyanoura, waar de ferry arriveert, vindt u een (gratis) shuttlebusje waarmee u naar het hotel wordt gebracht. Uw kamer in het houten Park-gebouw heeft uitzicht op zee en de tuin met allerlei kunstobjecten.

  • ★★★★ Benesse House (2n)

Benesse House (park twin)

2
2

2: Naoshima

Vrije dag op het eiland welke u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Op het eiland zijn bussen, maar aangezien deze niet heel frequent rijden, adviseren wij u om in de haven fietsen te huren en het eiland heerlijk met de fiets te verkennen. Sommige stukjes zijn wat steil, maar eigenlijk is het heel erg goed te doen. U heeft vandaag alle tijd om het eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Houd er rekening mee dat op maandag vrijwel alle musea op Naoshima gesloten zijn. Het is eventueel ook mogelijk om op een maandag vanuit Naoshima een bezoek te brengen aan het nabijgelegen eiland Teshima waar u ook kunt genieten van enkele mooie kunstobjecten.

Benesse House

Beslist dé beste optie voor uw verblijf is Benesse House, één van de twee belangrijkste kunstgalleries op Naoshima. Het complex werd ontworpen door architect Tadao Ando. U vindt er werken van wereldberoemde kunstenaars als Andy Warhol en impressionist Claude Monet. Het is een unieke ervaring om te mogen overnachten temidden van de kunstwerken. Sommige kamers kijken uit op het openluchtpark waar her en der kunstwerken worden tentoongesteld. Er zijn overigens ook schitterende (luxere) kamers met zeezicht (zie foto hieronder), mocht dit uw voorkeur hebben.

Blank
3
3

3: Vertrek

Vandaag komt helaas een einde aan uw verblijf op het eiland Naoshima. U verlaat het eiland weer per ferry en kunt vanaf Uno uw weg vervolgen. In een mum van tijd bent u met de trein in Okinawa, waar het uitgebreide Shinkansennetwerk van Japan u verder zal vervoeren naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit verblijf op Naoshima


Voor dit 3-daagse verblijf op het eiland Naoshima dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 495 per persoon. Deze prijsindicatie is gebaseerd op verblijf in een standaard kamer. Wenst u in een hogere kamercategorie te verblijven, dan gelden hiervoor andere tarieven.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf is enkel ontbijt inbegrepen. Transport van/naar Naoshima is niet inbegrepen.Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een bezoek aan het eiland Naoshima voor u op in een totale rondreis door Japan.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Japan, ook tijdens uw verblijf op Naoshima.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat