Logo bg white

Okinawa eilanden

4-daags arrangement Japan
Prijs op aanvraag
April, mei, oktober, november
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

De subtropische Okinawa eilanden

De subtropische Okinawa eilanden in het diepe zuiden van Japan vormen een groot contrast met het drukke leven in de grote stad. Een ieder op zoek naar rust en ontspanning in een paradijselijke setting komt hier dan ook volledig tot zijn recht. De Okinawa eilanden zijn dan ook een schitterende locatie voor een verblijf van enkele dagen, voor óf na uw rondreis door Japan.

Wij laten u graag verblijven op het kleinschalige en unieke eiland Taketomi, het meest ongerepte eiland van de Okinawa eilanden. Het eiland beslaat een oppervlakte van nog geen 6 km2 en telt slechts 300 inwoners. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan; op Taketomi vindt u nog de authentieke Ryukyu dorpjes, bestaande uit lage huizen met de typische roodgekleurde dakpannen en stenen muren. Auto’s zal u hier niet vinden; het transport op het kleine eiland vindt plaats per wagen, welke wordt getrokken door een waterbuffel. Het eiland is vooral prachtig in de vroege ochtend, en in de avond, wanneer alle dagjestoeristen vanuit Ishigaki zijn vertrokken.

Het kleinschalige en zeer luxueuze Hoshinoya Taketomi Resort past perfect in deze setting en werd door de architect geheel in harmonie met haar omgeving ontworpen. Haar 28 paviljoens zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen en vormen als het ware een apart dorp. Het is dan ook alsof u in een traditioneel Ryukyu dorp overnacht, echter dan wel volledig verzorgd en in alle luxe! Er is eveneens een aangenaam zwembad en een uitstekende spa aanwezig om uw verblijf nóg comfortabeler te maken. Een prachtige accommodatie en onze favoriet voor de Okinawa eilanden!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Taketomi (Okinawa eilanden)

U arriveert vanmiddag per ferry vanuit het nabijgelegen eiland Ishigaki. De boot meert aan in de haven van het kleine idylische eiland Taketomi, één van de mooiste en meest ongerepte eilanden van de Okinawa archipel. Vanaf de haven op Taketomi gaat elke 30 minuten een wagen naar het prachtige Hoshinoya Taketomi Resort.

De rest van de middag heeft u vrij te besteden. Maak een wandeling over het eiland en aanschouw hoe het eiland verandert zodra alle dagjestoeristen zijn vertrokken.

U verblijft de komende dagen in het bijzondere Hoshinoya Taketomi waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Bij uw verblijf zijn zowel uw ontbijt, als het bijzonder uitgebreide diner inbegrepen.

  • ★★★★ Hoshinoya Taketomi Island (3n)

Hoshinoya Taketomi Island

2
2

2 & 3: Okinawa eilanden

Vrije dagen om te genieten van de Okinawa eilanden. Taketomi is een klein, ongerept eiland en verwacht u dan ook geen breed scala aan mogelijke activiteiten. U komt hier vooral voor de rust en de mooie stranden. Natuurlijk kunt u heerlijk zwemmen, snorkelen of duiken of kunt u een tochtje maken naar één van de nabijgelegen eilanden. U kunt het eiland zelf prima met de fiets verkennen; de afstanden zijn niet groot.

Aan de oostzijde van het eiland kunt u bij mooi weer iedere dag genieten van een prachtige zonsondergang. Genieten!

Wanneer de Okinawa eilanden te vermijden?

Gedurende de maanden juni t/m september is het erg heet in deze regio en is vooral de luchtvochtigheid hoog. Vooral in de maanden juni en augustus valt er veel regen. In de maand september hebben de Okinawa eilanden zelfs vaak last van het typhoonseizoen. Het is dan ook beter om de Okinawa eilanden tijdens deze maanden te vermijden.

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf op het eiland Taketomi vanochtend tot een einde. U kunt u naar de haven laten brengen, van waar u per ferry de overtocht terug maakt naar Ishigaki. Vanaf hier vervolgt u uw reis door Japan.

Prijsindicatie Taketomi (Okinawa eilanden)


Voor dit 4-daagse Okinawa eilanden arrangement (o.b.v. verblijf op Taketomi) is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf is halfpension inbegrepen. Transport van/naar Taketomi is niet inbegrepen.Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een bezoek aan de Okinawa eilanden voor u op in een totale rondreis door Japan.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door Japan

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Japan en uw verblijf op het eiland Taketomi, onderdeel van de Okinawa eilanden.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. Bij uw reisdocumenten ontvangt u dan ook zer uitgebreide informatie met veel tips en instructies.

Unieke reis op maat

Samen met u stellen we een reis samen gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een kookles of aanschouw een theeceremonie. De invulling en het tempo bepalen we samen met u.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat