Logo bg white

Familiereis Japan

18-daagse rondreis door Japan
Vanaf € 15.450,00 p.p.
maart t/m november
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Familiereis Japan


Onze reisspecialisten werken momenteel aan het dag-tot-dag programma van deze voorbeeldreis, wat z.s.m. online zal komen te staan. Houd deze pagina in de gaten.

Vliegtuig
Over land
Boot

Prijsindicatie voor deze familiereis Japan


Voor deze 18-daagse familiereis Japan dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 15.450 per persoon (bij deelname van 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar).

Inbegrepen


In bovengenoemde reissom zijn alle vluchten in Economy Class*, het benodigde transfers op privé-basis, treinreizen in 2e klasse, alle accommodaties inclusief ontbijt en de in het programma vermelde ervaringen inbegrepen. Deze familiereis Sri Japan is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.

* Indien u graag Premium Economy, Business Class of First Class wenst te reizen, dan horen we dit graag. Mocht de voorkeur uitgaan naar een specifieke luchtvaartmaatschappij, dan is dit uiteraard ook geen enkel program. Wij passen het voorstel met alle plezier voor u aan zodat uw ideale familiereis Japan ontstaat.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico op reis naar Japan?


Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met het verzorgen van de mooiste familiereizen door Japan. Zij kennen de verschillende gebieden uit eigen ervaring en kunnen u uitstekend assisteren bij het samenstellen van uw ideale familiereis Japan.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke reis op maat

Samen met u stellen we een reis samen gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, aanschouw een theeceremonie of neem een kijkje bij de sumoworstelaars.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, ál het transport, uw verblijf, tot aan alle excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat