Logo bg white

Yakushima Island

5-daags arrangement Japan
Vanaf € 1.075,00 p.p.
Januari t/m mei & oktober t/m december
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Yakushima Island, een paradijs voor natuurliefhebbers!

Het bergachtige, bijna perfect rondvormige Yakushima Island ligt op ca. 60 kilometer ten zuidwesten van het eiland Kyushu, wat grenst aan het hoofdeiland Honshu. Sinds 1993 staat het eiland op de Werelderfgoedlijst van Unesco en het mag duidelijk zijn waarom. De natuur is hier van een ongekende schoonheid. U vindt er primair regenwoud met indrukwekkend hoge cederbomen, schitterende watervallen en een enorme diversiteit aan flora en fauna. Maar ook de hoge bergtoppen, welke een schitterend contrast vormen met het weelderige regenwoud, maken Yakushima Island tot een fantastische plek om uw reis door Japan te verlengen. Het klimaat is dan ook zeker niet alleen (sub)tropisch. Bovenin de bergen kan het behoorlijk koud zijn. Door deze enorme diversiteit aan landschappen is het eiland diverser wat betreft flora en fauna dan welke andere plek in Japan dan ook!

Tijdens uw verblijf op Yakushima Island kunt prachtig wandelen in de natuur. Geniet van de warmwaterbronnen aan de kust, de gastvrijheid van de mensen, en maak kennis met het uitbundige dierenleven. Gedurende de zomermaanden kunt u met een beetje geluk de babyschildpadjes uit het ei zien komen aan de stranden. Yakushima Island is een zeer belangrijke broedplaats voor karetschildpadden!

Houdt u er wel rekening mee dat Yakushima Island de natste locatie is in het land. Er valt hier de meeste regen (het hele jaar door). Het is er dan ook prachtig groen. Yakishima Island is géén strandbestemming.


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Yakushima Island

U arriveert vandaag op Yakushima Island, bereikbaar per binnenlandse vlucht vanuit o.a. Osaka en Fukuoka of per lokale ferry (duur: ca. 2 ½ uur) vanuit Kagoshima.

Eenmaal aangekomen op het prachtige eiland krijgt u uw huurauto opgeleverd (Toyota Prius of gelijkwaardig), welke de komende dagen tot uw beschikking staat. U rijdt ermee naar uw aangename accommodatie, gelegen in het zuiden van het eiland. Bij uw verblijf is halfpension inbegrepen.

  • ★★★ Ryokan Shikinoyado Onoaida (4n)
  • ★★★★ JR Hotel Yakushima (4n)
  • ★★★★★ Sankara Hotel & Spa (4n)

Sankara Hotel & Spa

2
2

2: Yakushima Island met een gids

In de lobby van het hotel wordt u vanochtend opgewacht door een lokale gids waarmee u vandaag Yakushima Island vandaag zal verkennen. U wordt zo heerlijk wegwijs gemaakt zodat u de dagen die volgen vol vertrouwen het eiland verder op eigen gelegenheid kunt verkennen!

Samen verkent u enkele mooie wandelroutes op Yakushima Island. Onderweg wordt u ongetwijfeld vergezeld door apen en herten die volop vertegenwoordigd zijn op het eiland. Een lunch(box) is vandaag inbegrepen.

Wanneer Yakushima Island te vermijden?

Gedurende de maanden juni en juli valt er vrij veel regen op het eiland en is het er vochtig en heet. In de vakantiemaand augustus ontvangt het eiland veel Japanse toeristen, evenals in de Gouden Week en rijzen de hotelprijzen de pan uit. In de maand september heeft Yakushima Island vaak last van typhoons. Het is dan ook beter om het eiland tijdens deze maanden te vermijden.

Toroki Falls

3
3

3 & 4: Yakushima Island

Vrije dagen op Yakushima Island die u geheel zelf kunt invullen. Met uw huurauto kunt u het eiland verder geheel in eigen tempo verkennen. De dramatische kustlijn van Yakushima kent mooie stranden en verschillende warmwaterbronnen.

5
5

5: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf op Yakushima Island tot een einde. U levert uw huurauto in en reist ofwel per vliegtuig naar uw volgende bestemming, of per ferry naar Kagoshima.

Prijsindicatie Yakushima Island


Voor dit 5-daagse Yakushima Island arrangement dient u rekening te houden met de volgende vanaf prijzen:

  • € 1.075 per persoon bij verblijf in de toeristenklasse accommodatie.
  • € 1.350 per persoon bij verblijf in de superieure klasse accommodatie.
  • € 2.050 per persoon bij verblijf in de luxe klasse accommodatie.

Inbegrepen:

Bij dit arrangement is autohuur, accommodatie op basis van halfpension, evenals een dagexcursie onder begeleiding van een lokale gids inbegrepen. Transport van/naar Yakushima Island is niet inbegrepen.Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een bezoek aan Yakushima Island voor u op in een totale rondreis door Japan.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Japan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door Japan

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Japan en uw verblijf op Yakushima Island.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. Bij uw reisdocumenten ontvangt u dan ook zer uitgebreide informatie met veel tips en instructies.

Unieke reis op maat

Samen met u stellen we een reis samen gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een kookles of aanschouw een theeceremonie. De invulling en het tempo bepalen we samen met u.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat