Logo bg white

Cardamom Tented Camp

3-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 395,00 p.p.
november t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Cardamom Tented Camp in Cambodja

Het Cardamom kampement, gelegen in het Botum Sakor National Park in Cambodja is een kleinschalige accommodatie bestaande uit 9 safaristijl tenten. Het kampement is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebber.

Het Botum Sakor National Park

In het Botum Sakor National Park vindt u geen drukte maar enkel de stilte en het geluid van de natuur. Tijdens uw verblijf is volpension inbegrepen, evenals de (actieve) excursies die plaatsvinden in een klein, internationaal gezelschap.


Gedurende uw verblijf komt u veel te weten over de flora en fauna van dit gebied, en met een beetje geluk spot u hier prachtige vogels, verschillende soorten apen en wellicht zelfs olifanten!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst

Dit arrangement begint in het plaatsje Trapeang Rung waar u aan boord stapt van een lokale boot. In ca. 1 uur wordt u naar het Cardamom Tented Camp gevaren, verscholen in het Botum Sakor National Park. U vaart over de Preak Tachan rivier waar u al kunt genieten van de natuurrijke omgeving en de rust. Bij aankomst heeft u even de tijd om te ontspannen en uw spullen een plekje te geven in de comfortabele tent.

In de middag gaat u op ontdekking uit in de omgeving rond het kamp. Uw Engelssprekende gids vertelt u over de flora en fauna van dit gebied. Houdt u er rekening mee dat de wandeling in een klein groepje plaatsvindt. ’s Avonds diner en overnachting in het kamp.

  • ★★★ Cardamom Tented Camp (2n)

Safaristijl tent met eigen sanitair

2
2

Dag 2: Botum Sakor National Park

Na een vroeg ontbijt maakt u kennis met de Engelssprekende gids die u vandaag zal leiden door het national park. U loopt over verlaten paadjes op zoek naar klein wild. Houdt u er rekening mee dat u zeker een paar uur aan het wandelen bent. Rond het middaguur arriveert u bij het Ranger Station waar u een heerlijke lokale lunch voorgeschoteld krijgt.

Na de lunch kunt u even ontspannen en is er tijd om te zwemmen in de rivier. In de namiddag stapt u in een kajak en vaart u terug naar het kampement. Onderweg kunt u verschillende dieren spotten zoals apen en vele soorten vogels. Terug in het kamp heeft u de rest van de middag en avond vrij te besteden en kunt u genieten van deze natuurrijke omgeving bij uw accommodatie.

IJsvogel

3
3

Dag 3: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw avontuurlijke Cardamom Tented Camp arrangement. Indien u vroeg opstaat kunt u nog op eigen gelegenheid een wandeling maken in de buurt van het kamp. Na het ontbijt stapt u aan boord van een lokale boot en wordt u terug naar Trapeang Rung gevaren. Einde arrrangement.

Prijsindicatie voor dit Cardamom Tented Camp arrangement

Voor dit Cardamom Tented Camp arrangement geldt een indicatie reissom vanaf € 395 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is gebaseerd op volpension wat betekent dat uw maaltijden zijn inbegrepen. Tevens zijn de actieve excursies in een kleine groep inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit Cardamom Tented Camp arrangement los te boeken. Wij nemen een verblijf graag voor u op in uw individuele rondreis.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land uit eigen ervaring en kunnen probleemloos uw ideale reis door Cambodja samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat