Logo bg white

Cardamom Tented Camp

3-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 395,00 p.p.
november t/m maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Cardamom kampement in het Botum Sakor National Park

Het Cardamom kampement, gelegen in het Botum Sakor National Park in Cambodja is een kleinschalige accommodatie bestaande uit 9 safaristijl tenten. Het kampement is gelegen in een ideale omgeving voor natuurliefhebbers! Hier vind je geen drukte maar enkel de stilte en het geluid van de natuur. Tijdens dit 3 dagen / 2 nachten arrangement is volpension inbegrepen, evenals de (actieve) excursies die plaatsvinden in een klein, internationaal gezelschap. U komt veel te weten over de flora en fauna van dit gebied en met een beetje geluk spot u hier prachtige vogels, verschillende soorten apen en wellicht zelfs olifanten!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst

Transfer naar Trapeang Rung. Hier begint uw 3 daagse / 2 nachten Cardamom Tented Camp arrangement. Bij aankomst in het dorpje stapt u aan boord van een lokale boot en wordt u in ca. 1 uur naar het kamp gevaren. U vaart over de Preak Tachan rivier waar u al kunt genieten van de natuurrijke omgeving waarin het kamp zich bevindt. In de middag gaat u op ontdekking uit in de omgeving rond het kamp. Uw gids vertelt u over de flora en fauna van dit gebied. ’s Avonds diner en overnachting in het kamp.


  • toeristenklasse: Cardamom Tented Camp (2n)

Safaristijl tent met eigen sanitair

2
2

Dag 2: Botum Sakor NP

Na een vroeg ontbijt maakt u kennis met de Engelssprekende gids die u vandaag zal leiden door het national park. U loopt over verlaten paadjes op zoek naar klein wild. Houdt u er rekening mee dat u zeker een paar uur aan het wandelen bent. Rond het middaguur arriveert u bij het Ranger Station waar u een heerlijke lokale lunch voorgeschoteld krijgt. Na de lunch kunt u even ontspannen en is er tijd om te zwemmen in de rivier. In de namiddag stapt u in een kajak en vaart u terug naar het kampement. Onderweg kunt u verschillende dieren spotten zoals apen en vele soorten vogels.

IJsvogel

3
3

Dag 3: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw avontuurlijke Cardamom Tented Camp arrangement. Indien u vroeg opstaat kunt u nog op eigen gelegenheid een wandeling maken in de buurt van het kamp. Na het ontbijt stapt u aan boord van een lokale boot en wordt u terug naar Trapeang Rung gevaren. Einde arrrangement.

Prijsindicatie voor het Cardamom Tented Camp arrangement

Voor een verblijf van 3 dagen / 2 nachten in Cardamom Tented Camp geldt een indicatie reissom vanaf € 395 per persoon (bij deelname van 2 personen). U kunt dit arrangement toevoegen aan uw Cambodja reis.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat