Logo bg white

Alila Villas Koh Russey

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 899,00 p.p.
november t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Luxe villa op het paradijselijke Bamboo Island

Op slechts 10 minuten varen van de Cambodjaanse kust ligt het eiland Koh Russey. Russei betekent bamboe in het Khmer en het eiland wordt dan ook wel Bamboo Island genoemd vanwege de grote hoeveelheid bamboe die er op het eiland te vinden is. Op Koh Russey kunt u heerlijk tot rust komen na een prachtige reis door Cambodja.


Alila Villas Koh Russey

Alila Villas is een prachtige accommodatie, gebouwd met respect voor de natuur. De villa's zijn in een minimalistische stijl gebouwd en weerspiegelen het algehele Khmer Krama-thema. Het interieur is zo uitgekozen dat het een eigentijds en comfortabel gevoel creëert. Bovenstaande in combinatie met prachtige aangelegde tuinen en het weelderige groen van de inheemse bomen en planten zorgt voor een Zen-achtige eenvoud en sereniteit.


Het privé strand van Alila Villas strekt zich uit over 1,2 kilometer omringd door prachtige palmen. Het kristalheldere water is de ideale plek om te snorkelen of om watersporten te beoefenen.


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst op Koh Russey (Bamboo Island)

Vandaag arriveert u in Sihanoukville waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van Alila Villas. U gaat aan boord van een shuttle boot (verzorgd door de accommodatie) en wordt in ca. 10 minuten naar het prachtige resort gevaren, gelegen op het eiland Koh Russey. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw prachtige villa gebracht, hier verblijft u de komende drie nachten. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van het prachtige eiland.  • ★★★★★ Alila Villas (3n - garden pool villa)
2
2

Dag 2 & 3: Koh Russey

Vrije dagen op het prachtige eiland Koh Russey. U kunt heerlijk ontspannen bij uw eigen zwembad, het algemene zwembad of aan het strand. Iedere dag worden er ook Yoga lessen georganiseerd waaraan u deel kunt nemen. Tevens kunt u gebruikmaken van de heerlijke spa (behandelingen niet inbegrepen). Indien u liever iets actievers wilt ondernemen is dit ook mogelijk, de accommodatie verzorgt verschillende activiteiten (niet inbegrepen). Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden.

Uw garden pool villa

4
4

Dag 4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw prachtige verblijf in Alila Villas op Koh Russey. Na het ontbijt stapt u aan boord van de shuttle boot (verzorgd door de accommodatie) welke u naar het vaste land vaart. Einde van uw heerlijke arrangement.

Vanaf hier is het mogelijk om uw reis te vervolgen naar het Botum Sakor National park, de omgeving van Kampot en Kep, of Phnom Penh. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Prijsindicatie voor dit Alila Villas Koh Russey arrangement

Voor dit 4-daagse Alila Villas Koh Russey (Bamboo Island) arrangement geldt een indicatie reissom van € 899 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf in een garden pool villa inclusief ontbijt. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen in het Alila Villas Koh Russey voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat