Logo bg white

4 Rivers Floating Lodge

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 745,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

4 Rivers Floating Lodge

De 4 Rivers Floating Lodge ligt in de jungle van Koh Kong in het zuidwesten van Cambodja. Het complex bestaat uit 12 luxe tenten, in een rij gelegen boven het water, allen uitgerust met een eigen terras. Gedurende uw verblijf maakt u prachtige excursies in de omgeving onder begeleiding van professionele Engelssprekende gidsen. U bezoekt de Tatai waterval, een lokale markt, u vaart per kleine kayak door de smalle kanalen van het mangrovebos en bezoekt een lokale nederzetting.

De lokale gidsen laten u kennis maken met de zeer diverse flora en fauna van dit gebied. Er leven in dit gebied ruim 550 verschillende soorten vogels waaronder de paradijsvogel. De Cardamom Mountains zijn zelfs de thuisbasis van de bedreigde Aziatische olifant, de Javaanse neushoorn en de Indochinese tijger, al zult u deze diersoorten niet snel aantreffen. Vele nagenoeg uitgestorven diersoorten hebben hier hun toevluchtsoord gevonden. Een heerlijk arrangement om toe te voegen aan uw Cambodja reis.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Phnom Penh – Koh Kong

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar Koh Kong, gelegen ten westen van Phnom Penh aan de kust van de Golf van Thailand. Hier start uw 4-daagse bezoek aan de bijzondere 4 Rivers Floating Ecolodge. Bij aankomst in het dorpje Tatai stapt u aan boord van een kleine boot voor de transfer naar de Ecolodge. Bij uw verblijf zijn enkele excursies inbegrepen. De rest van de middag heeft u vrij. Aan het begin van de avond kunt u deelnemen aan de Sunset cruise.

  • superieure klasse: 4 Rivers Floating Ecolodge (3n – hp)
2
2

2 & 3: Koh Kong & omgeving

Deze dagen staan er excursies op het programma. Afhankelijk van het dagschema van de lodge gaat u de volgende twee excursies doen in onbekende volgorde. In overleg met de lodge kunt u het programma wellicht aanpassen.

Optie 1:
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Tatai waterval, één van de grootste watervallen in deze regio. U kunt hier heerlijk zwemmen in het emerald gekleurde kristalheldere water aan de voet van de waterval. Ook zijn er kayaks aanwezig voor de liefhebber om de omgeving per kayak verder te verkennen. Een picknicklunch is vandaag inbegrepen. In de middag vaart u weer richting de lodge. Onderweg stop u bij een traditionele Cambodjaanse boerderij. U kijkt vanuit hier uit op prachtige rijstvelden en fruitbomen. Welke er in bloei staan hangt af van het seizoen.

Optie 2:
Na het ontbijt staat er een boottocht op het programma. U vaart diep de mangroves in waar u een goed beeld krijgt van het leven aan de rivieroevers. Hier leeft men puur en alleen van de visserij. De uitzichten onderweg zijn prachtig. In het dorp wandelt u rustig rond en maakt u kennis met het dagelijkse leven van de lokale vissers terwijl ze hun netten repareren en onderhoud plegen aan hun houten boten. Ook bezoekt u het Cham (moslims) gedeelte van het dorp. U bereikt dit stuk via een doolhof van kleine bruggetjes. Na de lunch (inbegrepen) maakt u een korte klim omhoog, vanuit waar u prachtige uitzichten heeft op het platteland en de oceaan. Aan het einde van de dag keert u weer terug naar de lodge.

Tatai waterval

4
4

4: Koh Kong – Phnom Penh

Per boot reist u terug naar Tatai. Hier wordt u opgewacht voor de transfer terug naar Phnom Penh waar het arrangement eindigt. Uiteraard kunt u dit arrangement op laten nemen in een totale rondreis op maat door Cambodja, eventueel in combinatie met een bezoek aan o.a. de buurlanden Laos en Vietnam. De medewerkers van Tico informeren u graag naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor het verblijf in de 4 Rivers Floating Ecolodge

Voor een verblijf van 3 nachten in de 4 Rivers Floating Ecolodge geldt een indicatie reissom van €745 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van halfpension. U kunt dit arrangement toevoegen aan uw Cambodja reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste en meest complete Cambodja reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat