Logo bg white

4 Rivers Floating Lodge

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 545,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

4 Rivers Floating Lodge

De 4 Rivers Floating Lodge ligt in de jungle van Koh Kong in het zuidwesten van Cambodja. Het complex bestaat uit 12 comfortabele tenten, drijvend op de rivier en allen uitgerust met een eigen terras.

Gedurende uw verblijf maakt u een aantal prachtige excursies (in klein gezelschap) onder begeleiding van professionele Engelssprekende gidsen. U bezoekt de Tatai waterval, een lokale markt, vaart per kleine kajak door de smalle kanalen van het mangrovebos en bezoekt een lokale nederzetting.

De lokale gidsen laten u kennismaken met, en kunnen u veel vertellen over de zeer diverse flora en fauna van dit gebied. Er leven in het Koh Kong gebied ruim 550 verschillende soorten vogels, waaronder de prachtige paradijsvogel. Daarnaast zijn de Cardamom Mountains de thuisbasis van de bedreigde Aziatische olifant, de Javaanse neushoorn en de Indochinese tijger. De kans dat u deze diersoorten zult spotten, is overigens erg klein.

Een verblijf in de unieke 4 Rivers Floating Lodge is de ideale bestemming voor de natuurliefhebber en zowel stellen als families zijn hier van harte welkom!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Phnom Penh – Koh Kong

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar Koh Kong, gelegen ten westen van Phnom Penh aan de kust van de Golf van Thailand. Hier start uw 4-daagse bezoek aan de bijzondere 4 Rivers Floating Lodge. Bij aankomst in het dorpje Tatai stapt u aan boord van een kleine boot voor de transfer naar de ecolodge. Bij uw verblijf zijn enkele excursies inbegrepen. De rest van de middag heeft u vrij. Aan het begin van de avond kunt u deelnemen aan de Sunset cruise.

  • ★★★+ 4 Rivers Floating Ecolodge (3n)

Tatai

2
2

2 & 3: Koh Kong & omgeving

Deze dagen staan er excursies op het programma. Afhankelijk van het dagschema van de lodge gaat u de volgende twee excursies doen in onbekende volgorde. In overleg met de lodge kunt u het programma wellicht aanpassen.

Optie 1:
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Tatai waterval, één van de grootste watervallen in deze regio. U kunt hier heerlijk zwemmen in het emerald gekleurde kristalheldere water aan de voet van de waterval. Ook zijn er kayaks aanwezig voor de liefhebber om de omgeving per kayak verder te verkennen. Een picknicklunch is vandaag inbegrepen. In de middag vaart u weer richting de lodge. Onderweg stop u bij een traditionele Cambodjaanse boerderij. U kijkt vanuit hier uit op prachtige rijstvelden en fruitbomen. Welke er in bloei staan hangt af van het seizoen.

Optie 2:
Na het ontbijt staat er een boottocht op het programma. U vaart diep de mangroves in waar u een goed beeld krijgt van het leven aan de rivieroevers. Hier leeft men puur en alleen van de visserij. De uitzichten onderweg zijn prachtig. In het dorp wandelt u rustig rond en maakt u kennis met het dagelijkse leven van de lokale vissers terwijl ze hun netten repareren en onderhoud plegen aan hun houten boten. Ook bezoekt u het Cham (moslims) gedeelte van het dorp. U bereikt dit stuk via een doolhof van kleine bruggetjes. Na de lunch (inbegrepen) maakt u een korte klim omhoog, vanuit waar u prachtige uitzichten heeft op het platteland en de oceaan. Aan het einde van de dag keert u weer terug naar de lodge.

Goede keuken

4
4

4: Koh Kong – Phnom Penh

Vandaag komt uw 4 Rivers Floating Lodge arrangement ten einde. Per bootje wordt u terug naar TaiTai gevaren waar uw chauffeur op u wacht voor de transfer naar uw volgende bestemming in Cambodja.

Prijsindicatie voor een verblijf in de 4 Rivers Floating Lodge

Voor een verblijf van 4 dagen/3 nachten in de 4 Rivers Floating Lodge geldt een indicatie reissom van €545 per persoon (bij deelname van 2 personen). Het verblijf is gebaseerd op een verblijf in een standaard tent op basis van halfpension. Tevens zijn de lunches, excursies en boottransfers (in klein gezelschap) inclusief.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Wij nemen een verblijf in de 4 Rivers Floating Lodge graag voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen u probleemloos assisteren bij het samenstellen van uw ideale reis!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat