Logo bg white

Vakantie naar Zuid-Afrika met kinderen

17-daagse rondreis door Zuid-Afrika
Vanaf € 6.630,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Een ontspannen vakantie met uw gezin naar Zuid-Afrika!

Tijdens deze vakantie Zuid-Afrika verkent u de veelzijdige West-Kaap van dit indrukwekkende land. U start rustig in een buitenwijk van Kaapstad, waar u verblijft in een schitterende accommodatie. Tijdens een vakantie Zuid-Afrika mag een safari natuurlijk niet ontbreken en deze zal dan ook plaatsvinden in het adembenemend mooie Samara Private Game Reserve. Deze dagen zullen zowel op jong, als oud diepe indruk maken. U verkent de Kleine Karoo, waar o.a. veel struisvogelboerderijen te vinden zijn, en de welbekende Tuinroute waar u kunt genieten van schitterende uitzichten. U sluit deze reis af in De Hoop Nature Reserve, waar u verblijft in één van de mooiste accommodaties van Zuid-Afrika: de Morukuru Beach Lodge. Deze schitterende lodge ligt aan zee en biedt leuke activiteiten voor kinderen aan en het is daarmee een niet te missen stop in deze vakantie naar Zuid-Afrika.

Tijdens de gehele vakantie in Zuid-Afrika verblijft u in prachtige én kindvriendelijke accommodaties. In ieder verblijf verblijft u met het gehele gezin in één familiekamer, zodat uw kinderen altijd dichtbij zijn. U heeft een eigen huurauto, zodat u gedurende de gehele reis flexibel bent.

Informeer onze specialisten over de leeftijd van uw kinderen, zodat zij de reis op basis van deze leeftijd nog verder kunnen finetunen.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze Zuid-Afrika vakantie!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Kaapstad
Amsterdam - Kaapstad
2
Kaapstad
3
Kaapstad
4
Hermanus
5
Hermanus
6
oudtshoorn
7
Oudtshoorn
8
Samara Private Game Reserve
9
Samara Private Game Reserve
10
Samara Private Game Reserve
11
Plettenberg
12
Plettenberg
13
De Hoop Nature Reserve
14
De Hoop Nature Reserve
15
De Hoop Nature Reserve
16
Vertrek
Kaapstad - Amsterdam
17
Aankomst

Prijsindicatie voor deze vakantie Zuid-Afrika:

Voor deze 17-daagse Zuid-Afrika vakantie geldt een indicatie reissom van € 6.630 per persoon (bij deelname van 4 personen).

Deze prijsindicatie is inclusief alle vluchten (economy class) en is gebaseerd op schouderseizoentarieven. De reis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Indien u businessclass wenst te vliegen dan geldt er een toeslag.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op vakantie Zuid-Afrika:

Verleng uw vakantie Zuid-Afrika met een verblijf aan het strand van het prachtige eiland Mauritius.

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.330,– p.p.
april t/m november

Zuid-Afrika strand | Prachtig Mauritius

Mauritius is een prachtig tropisch eiland in de Indische Oceaan en is een schitterende bestemming voor een ontspannen en luxe afsluiter of juist begin van uw reis door Zuid-Afrika!

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

De specialisten van Tico hebben veel ervaring met de organiseren van vakanties naar Zuid-Afrika en kunnen dan ook probleemloos voor u de perfecte Zuid-Afrika vakantie samenstellen. De specialisten kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en hebben daarbij veel ervaring met het organiseren van kindvriendelijke vakanties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat