Logo bg white

Lions Sands Luxury Treehouse

1-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 925,00 p.p.
maart, april, september & oktober
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Overnachten in een luxe boomhut!

De &MORE family biedt een wel heel bijzondere safari-ervaring. U kunt namelijk verblijven in een van de unieke 'Treehouses‘ in Lion Sands. U arriveert hier rond zonsondergang met een dagtas en u kunt vrijwel direct genieten van een heerlijk picknickdiner. Vanaf het dek heeft u een fenomenaal uitzicht op de uitgestrekte vlakte en met een beetje gelukt wordt u getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Zodra het donker is kunt u zich verwonderen over de hoeveelheid sterren, alvorens u zich klaarmaakt voor een nacht om nooit te vergeten. Deze ervaring is een droom voor avonturiers en voor natuurliefhebbers!

Alle 'Treehouses' liggen ver boven de grond, op veilige afstand van de dieren. Uw gids zal u voorzien van alle benodigde informatie en zal bereikbaar blijven via de portofoon tot u de volgende morgen na zonsopgang weer opgehaald wordt om de dag te starten met een goede kop koffie.

Een verblijf in een van deze unieke ‘boomhutten’ boekt u in combinatie met een verblijf in met een verblijf in een van de &MORE Lodges, zoals bijvoorbeeld de Lion Sands Ivory Lodge, of the Lion Sands River Lodge.

Chalkley Treehouse:

chalkley_treehouse-_Luxury_Treehouse_-_Lion_Sands


Prijsindicatie voor dit Lion Sands Luxury Treehouse arrangement

Voor dit Lion Sands Luxury Treehouse arrangement geldt een indicatie reissom van € 925 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf en volpension.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrika. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat