Logo bg white

Bushmans Kloof Wilderness Reserve

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 1.250,00 p.p.
september t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Bushmans Kloof Wilderness Reserve

Het Cedergebergte is een gebied met watervallen, duizenden jaren oude rotsformaties, diepe ravijnen en uitgestrekte vlaktes. Eens het leefgebied van de San-bevolking, is dit gebied nu uitgeroepen tot Zuid Afrika’s nationaal erfgoed. Vooral vanwege de fauna en door de aanwezigheid van de vele rotsschilderingen van de Bushmen.

Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat (onderdeel van Relais & Chateaux) is gelegen aan de voet van het Cedergebergte en vormt een prachtige groene oase in dit ruige landschap. Bushmans Kloof vormt een niet te missen stop voor iedere liefhebber van mooie natuur en rust. De heerlijke kamers, zwembaden, bijzonder goed verzorgde maaltijden en uitgebreide spa-mogelijkheden zorgen ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets zal ontbreken. Bij uw verblijf zijn alle aangeboden excursies inbegrepen en u kunt dagelijks twee mooie tours maken. De keuze aan excursies is ruim met onder andere ‘nature drives’ in de ochtend of namiddag (waarbij u tevens de rotstekeningen kunt bekijken), begeleide wandelingen, kanoën, sterrenkijken en boogschieten. Niet voor niets scoort deze 17 kamers tellende lodge jaarlijks hoog op de Condé Nast en Travel & Leisure lijsten. Wij begrijpen heel goed waarom!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Bushmans Kloof

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in het Bushmans Kloof Wilderness Reserve. Vanuit Kaapstad bereikt u de lodge na een ca. 3 uur durende rit in noordelijke richting over goede wegen. Deze mooie accommodatie ligt aan de voet van het Cedergebergte en is een absolute aanrader voor iedere liefhebben van natuur, rust en uitgebreide spa-behandelingen. De komende dagen zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes en enkele activiteiten inbegrepen.


  • ★★★★ Bushmans Kloof (3n) Blank

Deluxe kamer Bushmans Kloof

2
2

2 & 3: Bushmans Kloof

Tijdens deze dagen kunt u deelnemen aan de door uw lodge georganiseerde activiteiten. U kunt begeleide wandeltochten maken waarbij u op zoek gaat naar rotstekeningen van de San (waarvan er in het reservaat maar liefst 130 te vinden zijn!) of mooie scenic drives maken door het 7.500 hectare grootte gebied. Bushmans Kloof kent daarnaast bijzonder goede en uitgebreide spafaciliteiten die zeker de moeite waard zijn.

Activiteiten Bushmans Kloof

4
4

4: Vertrek

Na een laatste heerlijke ontbijt neemt u afscheid van Bushmans Kloof en vervolgt u uw rondreis op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor dit Bushmans Kloof arrangement

Voor dit 4-daagse Bushmans Kloof arrangement geldt een indicatie reissom van € 1.250 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf en volpension.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrik. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat