Logo bg white

Tswalu Kalahari Lodge

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 5.505,00 p.p.
april t/m oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Tswalu Kalahari Lodge

Tswalu is gelegen in het hart van de Noordkaap provincie van Zuid-Afrika en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Kalahari-woestijn. In het zuiden van de Kalahari (malariavrijgebied) regent het iets vaker dan in het centrale deel en om deze reden wordt de omgeving van het Tswalu Kalahari Reserve ook wel de “Groene Kalahari” genoemd. Tijdens de excursies kunt u vele dieren spotten zoals bijvoorbeeld de Gemsbok, Springbok, Eland, Hartebeest, Sable Antelope, zebra, maar ook luipaarden, cheetah’s, hyenas, wilde honden en leeuwen laten zich met enig regelmaat zien.

De Motse, de grootste van de twee lodges van Tswalu, ligt aan de voet van de Korannabergen en kijkt in westelijke richting uit over het grasland van de Kalahari. De Motse bestaat uit 8 suites, allen zeer sfeervol ingericht met aardetinten, een binnen én buitendouche, openhaard en privéterras met uitzicht op een waterplaats. Bij het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad, enkele veranda’s, spa & gym, wijnkelder, bibliotheek en restaurant. De Tswalu Kalahari Lodge biedt haar gasten een exclusieve en intieme safari ervaring!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Kaapstad / Johannesburg – Kalahari Game Reserve

In de ochtend gaat u naar de privéhangar in Kaapstad of Johannesburg van waar uw vlucht vertrekt. Een kleine chartervluchtje brengt u in 2 uur naar de Kalahari, gelegen nabij de grens met Botswana. U verblijft de komende dagen in de prachtige Tswalu Motse lodge waarbij al uw maaltijden, lokale drankjes, huiswijn en excursies zijn inbegrepen. In de namiddag kunt u al deelnemen aan de eerste activiteit.

  • ★★★★★ Tswalu Motse (3n) Blank

"Helaas is onze reis alweer achter de rug. Werkelijk genoten!!! De guesthouses waren allemaal erg luxe. Geweldige plekken, overal een warm ontvangst. Zuid-Afrika is een absolute aanrader!"
Tico-reizigers

Tswalu Motse


2
2

2 & 3: Kalahari Game Reserve

Vrije dagen waarin dagelijks twee game drives zijn inbegrepen. U heeft de keuze uit safariritten per Jeep, wandelsafari’s en excursies waarbij u met een gids het gebied te paard verkent. Tijdens de excursies verkent u in een jeep onder leiding van een getrainde ranger een gebied van meer dan 100.000 hectaren. Omdat slechts 6 jeeps tegelijkertijd in het reservaat mogen rijden is de kans zeer klein dat u andere mensen tegenkomt, wat een deze ervaring zeer exclusief maakt.

4
4

4: Vertrek

Na ochtend heeft u vrij te besteden bij de Lodge. Aan het begin van de dag middag wordt u teruggevlogen naar Kaapstad (2 uur) of Johannesburg (1½ uur). U kunt uw reis vervolgen zoals u wenst.

Prijsindicatie voor dit Tswalu Kalahari Lodge arrangement


Voor dit 4-daagse Tswalu Kalahari Lodge arrangement geldt een indicatie reissom van € 5.505 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van all inclusive.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrik. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat