Logo bg white

Yacutinga Lodge, Iguazú

3-daags arrangement Argentinië
Vanaf € 595,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

De unieke Yacutinga Lodge

De Yacutinga lodge bevindt zich in een 570 hectare groot wildlife reservaat ten oosten van Parque Nacional Iguazú in het noordoosten van Argentinië. Het is een gebied met snelstromende rivieren, dichte bebossing met vele exotische vlinders, zoogdieren en reptielen. Een waar paradijs voor vogelliefhebbers: meer dan 400 vogelsoorten zijn hier waar te nemen tijdens de excursies met ervaren gidsen over de 8 kilometerslange verschillende bospaden van de lodge.

1
1

1: Puerto Iguazú – Yacutinga Lodge

Vandaag start uw bijzondere 3-daagse arrangement naar de jungle rondom de Iguazú watervallen. U vertrekt in de vroege middag vanaf het verzamelpunt Raíces Argentinas om 14:00 uur richting de Yacutinga Lodge. U passeert kleine dorpjes en yerba mate plantages, een belangrijk product van deze regio. Bij aankomst heeft u een introductie waarbij u uitleg krijgt van de gidsen over de omgeving en de activiteiten van Yacutinga Lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension en alle beschreven excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★ Yacutinga Lodge (2n)
2
2

2: Yacutinga Lodge

‘s Ochtends maakt u per kajak een prachtige tocht over de rivier San Francisco door het Nationale Reservaat. Gedurende deze ca. 3 uur durende tocht kunt u de zeer diverse flora en fauna observeren Blank.

Na de lunch heeft u enkele uren vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van de lodge. De lodge beschikt over een zwembad, een observatie toren, hangende wandelbruggen, wandelpaden en een bezoekerscentrum. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan een begeleide avondwandeling.

Een impressie van de Yacutinga Lodge

3
3

3: Yacutinga – Puerto Iguazú

De ochtend heeft u vrij te besteden om de omgeving van de lodge verder te verkennen. Aan het einde van de ochtend is er een transfer terug naar Puerto Iguazú (Raíces Argentinas), waar u rond 13:00 uur zult aankomen.

De rest van de reis kunt u naar eigen inzicht besteden. U kunt uw reis natuurlijk verlengen bij de watervallen van Iguazú!

De watervallen van Iguazú

Prijsindicatie voor een verblijf in de Yacutinga Lodge

Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf in de unieke Yacutinga Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 595 per persoon (bij deelname van 2 personen), op basis van verblijf in een standaard 'jungle' kamer. Uiteraard is een langer verblijf mogelijk, evenals een verblijf in een hogere categorie kamer.

Inbegrepen:
Bij een verblijf in de Yacutinga Lodge zijn de transfers van/naar Puerto Iguazú inbegrepen, evenals volpension.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor u. Wij zullen dan ook geheel in overleg met u een op maat gemaakte reis samenstellen. Wij kennen het land goed adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat