Logo bg white

Afrika

Zuid-Afrika reizen op maat

Beste reistijd Gehele jaar

Voor liefhebbers van natuur en safari’s is Zuid-Afrika een zeer aantrekkelijke reisbestemming. Zuid-Afrika kent vele hoogtepunten, zoals prachtige stranden, mooie steden en voor de fijnproevers uitstekende restaurants en wijnhuizen. Zuid-Afrika kent daarnaast vele adembenemend mooie lodges. Tico stel graag een bijzondere reis naar Zuid-Afrika voor u samen.

Bijzondere reizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om zijn vele prachtige hoogtepunten. Zo telt het land meer dan 500 nationale parken en wildreservaten. Voor liefhebbers van natuur en safari’s is Zuid-Afrika dan ook een droombestemming! Naast al het bijzondere dierenleven tref je in dit land ook vele gerenommeerde wijnhuizen, bruisende steden, schitterende stranden en adembenemend mooie routes zoals de Panoramaroute en de Tuinroute. Daarnaast kunnen de liefhebbers van bijzondere accommodaties hun hart ophalen hier. Zuid-Afrika biedt namelijk thuis aan talloze spectaculair mooie lodges.

Tico heeft een mooi aanbod van bijzondere reizen naar Zuid-Afrika. De reizen die u hier op onze website vindt zijn slechts voorbeelden. Wij ontwikkelen individuele reizen op maat naar o.a. Zuid-Afrika. Laat u zich dan ook inspireren door onze reizen en speciale arrangementen en dan stellen wij daarna graag uw droomreis samen!

Zuid-Afrika reizen en arrangementen

Tico heeft een aantal prachtige en zeer bijzondere Zuid-Afrika reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Zuid-Afrika specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 8.610,– p.p.
oktober t/m maart

Zuid-Afrika reis | Deluxe Reis

Tijdens deze 19-daagse luxe reis naar Zuid-Afrika verblijft u in de meest unieke accommodaties die dit schitterende land te bieden heeft. U start de reis in het bruisende Kaapstad, vanuit waar u naar het Cedergebergte reist. Vervolgens bezoekt u het wereldberoemde wijngebied en Gansbaai, alvorens u naar de Oostkaap vliegt. In het Phinda Private Game Reserve maakt u enkele indrukwekkende safari's, om vervolgens deze luxe reis in alle rust af te sluiten aan de ongerepte stranden van het iSimangaliso Wetland Park.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.925,– p.p.
Gehele jaar door

Zuid-Afrika reis | Luxe Familiereis

Deze familiereis Zuid-Afrika laat u in alle luxe kennismaken met een aantal schitterende gebieden welke nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Zo bezoekt u Kaapstad, De Hoop Nature Reserve, Plettenberg, het Samara Private Game Reserve en het Madike Game Reserve. Onderweg verblijft u in adembenemend mooie én kindvriendelijke accommodaties. Deze reis is tevens zeer geschikt voor koppels die samen reizen en van exclusiviteit houden.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.545,– p.p.
april, mei, september & oktober

Zuid-Afrika reis | Ongerept Zuid-Afrika & Lesotho

Een droomreis voor de reiziger die zich graag buiten de gebaande paden begeeft en tevens voor diegene die Zuid-Afrika al eens eerder bezochten. Vanuit Johannesburg reist u via het Nambiti Game Reserve en het Golden Gate National Park naar het noorden van Lesotho. U vervolgt uw reist via Bloemfontein, Graaff Reinet naar de 'Wild Coast'. Via het zuiden van Lesotho en Durban bereikt u uiteindelijk het iSimangaliso Wetland National Park, waar deze ongerepte reis naar Zuid-Afrika & Lesotho tot een einde komt.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 4.750,– p.p.
September t/m November

Zuid-Afrika reis | Zuid-Afrika en Mauritius

Tijdens deze droomreis brengt u een 19-daags bezoek aan Zuid-Afrika en het prachtige eiland Mauritius. U bezoekt het mooiste van beide landen en geniet van het wijngebied, Kaapstad en vele safari’s in Sabi Sands Game Reserve nabij Kruger! U sluit de reis af met een week aan de prachtige stranden van Mauritius.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.275,– p.p.
September t/m april

Zuid-Afrika & Namibië | Combinatiereis

Deze schitterende self-drive combinatiereis met een comfortabele 4WD huurauto start in de Westkaap provincie van Zuid-Afrika en leidt via diverse hoogtepunten in Zuid-Afrika en Namibië naar Windhoek. U bezoekt Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek, het prachtige Bushmans Kloof, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha National park. U sluit de reis af met een ontspannen dag bij Okonjima.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 5.300,– p.p.
Gehele jaar

Zuid-Afrika reis | Wine & Dine reis Zuid-Afrika

In deze prachtige Wine & Dine reis Zuid-Afrika bezoekt u enkele culinaire hotspots. Dit gigantische land staat bekend op de fantastische wijnen en ongeëvenaarde keuken. U start deze reis in Houtbaai met een verblijf in het schitterende Tintswalo Atlantic. Langs de kust reist u naar het kustplaatje Paternoster, alvorens u doorreist naar een van de mooiste accommodaties van Zuid-Afrika: Bushmans Kloof. U sluit deze Wine & Dine reis Zuid-Afrika af in de wereldberoemde wijnregio, waar u verblijft in het charmante Babylonstoren.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 980,– p.p.
September t/m april

Zuid-Afrika arrangement | Bushmans Kloof

Tijdens dit bijzondere arrangement maakt u kennis met de ongekende schoonheid van het Cedergebergte en verblijft u in een van de mooiste accommodaties van Zuid-Afrika: Bushmans Kloof.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.520,– p.p.
September t/m april

Zuid-Afrika arrangement | Grootbos Forest Lodge

Op ca. 2 uur rijden van Kaapstad ligt de schitterende Grootbos Forest Lodge. De bijzondere accommodatie zal bij de luxe reiziger goed in de smaak vallen.

Lees meer

Er zijn voor Zuid-Afrika nog 15 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Lodges van Zuid-Afrika

Wanneer u van bijzondere accommodaties houdt dan is een reis naar Zuid-Afrika zeer aan te bevelen. Zuid-Afrika biedt thuis aan talloze schitterende lodges waarvan er een aantal bovenuit springen. Bushmans Kloof is voor veel van onze klanten hét hoogtepunt van een reis naar Zuid-Afrika. De indrukwekkende omgeving in combinatie met de prachtige kamers, de uitmuntende service en waanzinnig goede keuken maken een verblijf hier een feest! Andere lodges die hoog bij Tico in het vaandel staan, zijn Clouds Estate, de Grootbos Forest Lodge, de Tsala Treetop Lodge, de Phinda Vlei Lodge en de Marataba Mountain Lodge. Indien u meer informatie wenst over de bijzondere lodges van Zuid-Afrika, neem dan contact op met een van onze Zuid-Afrika reisspecialisten.

Beste reistijd maart, april, september t/m november
1 / 3

Bijzondere Zuid-Afrika reizen op maat

Zuid-Afrika is het zuidelijkste land van het Afrikaanse continent en is ongeveer 30 keer zo groot als Nederland. Het landschap van Zuid-Afrika is zeer gevarieerd en kent dan ook vele hoogtepunten. U kunt tijdens uw rondreis kennismaken met een diverse flora en fauna in de vele prachtige nationale parken. Zuid-Afrika is een bestemming waar u gemakkelijk met een huurauto kunt reizen. Het land heeft een goede infrastructuur en in de wildparken zijn voldoende accommodaties aanwezig. Voor sommige langere, of eentonige trajecten bieden wij bij voorkeur een binnenlandse vlucht aan.

Zuid-Afrika is een land waar talloze schitterende lodges van wereldklasse te vinden zijn en het is dan ook niet moeilijk om een bijzondere reis naar Zuid-Afrika voor u samen te stellen. De liefhebber van bijzondere accommodaties mag een verblijf in Bushmans Kloof, Clouds Estate, de Grootbos Forest Lodge, of een overnachting in een luxe treehouse niet overslaan. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloos vele lodges die er in Zuid-Afrika te vinden zijn! Indien u geïnteresseerd ben in mooie en bijzondere lodge informeert u dan bij een van onze Zuid-Afrika specialisten.

"We zijn afgelopen zaterdag teruggekomen van onze reis en het was echt fantastisch (natuur, mensen, eigenlijk alles)! Wat een super locaties hebben jullie weer uitgezocht. Alles is vlekkeloos verlopen dankzij jullie inspanningen. Zo, nu kunnen we weer gaan nadenken over een volgende trip.."
Brenda en Hans
Blank

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land en de accommodaties zeer goed, dankzij diverse inspectiereizen die gemaakt zijn naar dit bijzondere land. Uit eigen ervaring kunnen zij dan ook probleemloos de meest bijzondere reis naar Zuid-Afrika voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat