Logo bg white

Leopard Trails Safari Wilpattu

3-daags arrangement Sri Lanka
Vanaf € 995,00 p.p.
April t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Op safari in het Wilpattu National Park in Sri Lanka

Het Wilpattu National Park is Sri Lanka’s grootste en oudste nationale parken. Tot het jaar 2010 was het park gesloten i.v.m. de hevige oorlog die woedde in het noorden van het land. Het is samen met het populaire en drukkere Yala NP één van de beste locaties om luipaarden te zien. Uniek aan Wilpattu is de aanwezigheid van de ‘villus’, grote natuurlijk gevormde meertjes.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in het Wilpattu NP

U arriveert in de loop van de ochtend in de buurt van het Leopard Trails Camp. Vanaf de grote weg volgt een transfer per jeep naar het kleinschalige kampement, gelegen op ca. 10 minuten rijden. Het kamp is gelegen aan de rand van het Wilpattu National Park en telt slechts enkele safaritenten.

U verblijft in het Leopard Trails Camp op basis van All-Inclusive, wat wil zeggen dat alle maaltijden, (geselecteerde) drankjes en 2 jeepsafari’s per dag zijn inbegrepen. Uw comfortabele safaritent is uitgerust met alle moderne gemakken en beschikt uiteraard over eigen sanitair. Dit is zeker geen basic kamperen!

Na een overheerlijke lunch staat er een fantastische begeleide jeepsafari door het Wilpattu National Park op het programma. U gaat op zoek naar het aanwezige dierenleven welke zich voornamelijk ophouden bij de vele meertjes in het park. Vroeg in de avond keert u terug bij het kampement voor het diner in de buitenlucht.

  • ★★★+ Leopard Trails (2n – ai)

Leopard Trails Camp

2
2

2: Jeepsafari in het Wilpattu NP

Bij uw verblijf in het Leopard Trails Camp zijn uw dagelijkse jeepsafari’s inbegrepen. Meestal wordt er in de vroege ochtend, en in de namiddag een jeepsafari gemaakt. Tijdens deze momenten van de dag is de temperatuur niet alleen aangenaam, ook zijn dit de juiste momenten om het aanwezige dierenleven te observeren. Uw safariprogramma wordt in overleg ter plaatse bepaald. In overleg is het ook mogelijk om een volle dag safari te maken.

3
3

3: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in het Leopard Trails Camp. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt verlaat u het kamp en reist u verder naar uw volgende bestemming. Einde van dit Sri Lanka safari arrangement.

Prijsindicatie voor dit Sri Lanka safari arrangement

Voor dit 3-daagse Sri Lanka arrangement geldt een indicatie reissom van € 995 per persoon (bij deelname van 2 personen). Uiteraard is een langer verblijf ook mogelijk.

Bij deze prijsindicatie zijn alle maaltijden, geselecteerde dranken en dagelijkse jeepsafari's in kleine gezelschappen inbegrepen. Transport naar het kampement is niet inbegrepen. Wij nemen deze Sri Lanka safari dan ook graag voor u op in uw rondreis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Sri Lanka

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Sri Lanka?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Sri Lanka reizen. Zij kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat