Logo bg white

Sanbona Wildlife Reserve

3-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 940,00 p.p.
oktober t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Sanbona Wildlife Reservaat

Het Sanbona Wildlife Reservaat is gelegen in het zuidwesten van Zuid-Afrika en kent prachtige bergen en uitgestrekte vlaktes en biedt een enorme verscheidenheid aan dierenleven waaronder 'Big 5’ (de olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en de buffel) en vele vogelsoorten. Daarnaast zal u tijdens een game drive mogelijk de witte leeuwen zien dit in het uitgestrekte reservaat leven.

Sanbona kent 3 prachtige lodges: Tilney Manor, Dwyka Tented Lodge en Gondwana Lodge. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en excursies inbegrepen. Tijdens een wandeling of safari in een 4WD voertuig leert de gids u alles over de flora en fauna van dit mooie gebied. Ook is het mogelijk deel te nemen aan begeleide wandelexcursies waarbij u de rotstekeningen bekijkt.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Sanbona Wildlife Reservaat

Vandaag rijdt u naar Sanbona Wildlife Reserve, gelegen in de Kleine Karoo. Vanuit Kaapstad en Hermanus is dit een rit van ca. 3 uur, vanuit Oudtshoorn ca. 2½ uur en vanuit Plettenberg Bay is het een rit van 4 uur. Het 54.000 hectare grootte reservaat ligt tussen Montagu en Barrydale aan de beroemde Route 62 en wordt omringd door hoge bergen. Sanbona is malariavrij en biedt een enorme verscheidenheid aan dierenleven waaronder ‘the big five’ (de olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en de buffel), de zeldzame witte leeuw en vele vogelsoorten. Vanaf de main gate is het nog 15 km rijden naar de welkomst lounge. Hier parkeert u de auto en heeft u een transfer naar de lodge van uw keuze. In alle drie de lodges kunt u genieten van de prachtige omgeving, de goede service en de rust. U verblijft op basis van volpension en inclusief excursies. Dat betekent dat alle maaltijden, wandelingen en game drives (ca. 2 per dag), thee, koffie en drankjes tijdens de game drives zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Gondwana Family Lodge (2n – vp)
  • ★★★★ Tilney Manor (2n – vp)
  • ★★★★ Dwyka Tented Lodge (2n – vp)

Sanbona Dwyka Tented Lodge

2
2

2: Sanbona Wildlife Reserve


Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Tijdens uw verblijf zijn per dag 2 game drives of wandelingen inbegrepen. Tijdens deze excursies maakt u kennis met de schoonheid van dit gebied en ziet u het indrukwekkende dierenleven.

3
3

3: Vertrek

Vandaag heeft u rond 11:00 uur een transfer terug naar de welkomst lounge. Hier haalt u de auto op en rijdt u de laatste kilometers door Sanbona Wildlife Reserve terug naar de gate. Hierna vervolgt u uw reis naar een bestemming naar keuze.

Prijsindicatie voor het verblijf in het Sanbona Wildlife Reservaat


Voor een verblijf van 2 nachten in het Sanbona Wildlife Reservaat geldt een indicatie reissom van € 940 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van volpension en inclusief de aangeboden game drives.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat