Logo bg white

Phinda Private Game Reserve

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 1.865,00 p.p.
april t/m oktober
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in het prachtige Phinda Game Reserve!

Het Phinda Private Game Reserve is in één van de wildparken van &Beyond in Zuid-Afrika. Het Phinda-reservaat wordt vaak omschreven als ‘Seven Worlds of Wonder’ en bestaat uit een 23.000 hectare groot gebied met zeven verschillende ecosystemen. Door deze variatie is zowel de natuur als het aanwezige dierenleven zeer divers en zijn een veelheid aan excursies mogelijk. Naast de leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn (de welbekende Big Five) kunt u hier de zwarte neushoorn, cheeta, nyala en meer dan 400 vogelsoorten tegenkomen.

In het reservaat bevinden zich enkele luxe, kleinschalige lodges die van alle gemakken zijn voorzien. Doordat enkel de game drives van de &Beyond lodges in dit park mogen plaatsvinden is het hier erg rustig. Het is hier dus een stuk minder druk dan in het Kruger Nationale Park en minstens net zo mooi! U kunt kiezen voor verblijf in de Phinda Zuka Lodge, Forest Lodge, Mountain Lodge, Vlei Lodge, of Rock Lodge. Het verblijf is bij alle lodges op basis van full inclusive: alle maaltijden, drankjes en game drives zijn inbegrepen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Phinda Private Game Reserve

Vandaag komt u aan in het prachtige Phinda Private Game Reserve. Het luxe Phinda wildreservaat wordt beheerd door &Beyond en bevindt zich in de noordoostelijk gelegen provincie KwaZulu-Natal. Over land is het reservaat vanuit Durban in ca. 3½ uur te bereiken, vanuit Richard’s Bay in ca. 2 uur. Het Phinda reservaat bestaat uit een 23.000 hectare groot gebied met zeven verschillende ecosystemen, waardoor zowel de natuur als het aanwezige dierenleven zeer divers is. Het verblijf in alle lodges is op basis van full inclusive waarbij alle maaltijden en game drives zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Phinda Zuka Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Forest Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Mountain Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Vlei Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Phinda Rock Lodge (3n) Blank

Phinda Vlei Lodge

2
2

2 & 3: Phinda Private Game Reserve

In het reservaat is zowel de natuur als het aanwezige dierenleven zeer divers en zijn dus een veelheid aan excursies mogelijk. Naast de leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn (de welbekende Big Five)heeft u de mogelijkheid tijdens excursies de zwarte neushoorn, cheeta, nyala en meer dan 400 vogelsoorten te zien. Vandaag kunt u deelnemen aan de game drives die door uw lodge worden aangeboden. Bij uw verblijf zijn dagelijks twee game activiteiten inbegrepen.

"Helaas is onze reis alweer achter de rug. Werkelijk genoten!!! De guesthouses waren allemaal erg luxe. Geweldige plekken, overal een warm ontvangst. Zuid-Afrika is een absolute aanrader!"
Tico-reizigers

Phinda Mountain Lodge

4
4

4: Vertrek

Na een laatste game drive vroeg in de ochtend wacht u een heerlijk ontbijt bij de lodge. Na het ontbijt verlaat u uw Phinda Lodge en vervolgt u uw rondreis naar eigen wens.


Phinda Forest Lodge

Prijsindicatie voor het verblijf in het Phinda Game Reserve

Voor een verblijf van 3 nachten in het Phinda Private Game Reserve geldt een indicatie reissom van € 1.865 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van full-inclusive.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

Wij kennen Phinda Private Game Reserve goed en meerdere Tico collega’s zijn er geweest en hebben er gelogeerd. Wij kunnen u dus goed adviseren en stellen graag een prachtige reis op maat voor u samen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat