Logo bg white

De unieke Hapuku Lodge op het Zuidereiland

3-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 775,00 p.p.
oktober t/m maart
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in Hapuku Lodge

Het schiereiland Kaikoura en de omringende zee zijn een waar paradijs voor zeevogels, waaronder de blauwe pinguïn en de geeloogpinguïn. Op de rotsen leven honderden pelsrobben en in de ondiepe kustwateren komen vele soorten dolfijnen en walvissen voor. Dat is waar de warme subtropische golfstroom en de voedselrijke poolstroom elkaar kruisen. Vanuit Kaikoura zijn er een aantal mogelijkheden voor het observeren van walvissen, zowel vanuit een boot als vanuit een klein vliegtuigje of helikopter. De visliefhebber komt in Kaikoura zeker aan zijn trekken; de plaats is bekend vanwege de heerlijke rivierkreeftgerechten die hier rijkelijk worden aangeboden in de lokale restaurants, maar ook zeker in de Hapuku Lodge. Tevens maakt u een spectaculaire helikoptervlucht, waarbij u opzoek gaat naar één van de grootste dieren op aarde, de potvis.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Kaikoura

U arriveert vandaag in het dorpje Kaikoura, bekend wegens de vele soorten dolfijnen en walvissen die hier voor de kust hun natuurlijk habitat hebben gevonden. De komende dagen verblijft u in een wel heel bijzondere accommodatie. De Hapuku Lodge beschikt over een aantal luxe boomhutten. De boomhut waarin u verblijft is van alle gemakken voorzien. Vanuit uw prachtige jacuzzi heeft u een spectaculair uitzicht op de omgeving en bij de openhaard kunt u in de avond, bij goed weer, genieten van de overweldigende sterrenhemel. U verblijft de komende dagen op basis van halfpension.

  • ★★★★★ Hapuku Lodge (2n - hp) Blank

Hapuku Lodge

2
2

2: Walvissn excursie per helikopter

U maakt vandaag een indrukwekkende helikoptertocht (op privé-basis) waarbij u op spectaculaire wijze de walvissen vanuit de lucht kunt aanschouwen. Wanneer u een bootexcursie maakt, ziet u vaak slechts een stuk van de staart van de walvis. Vanuit een helikopter heeft u het beste uitzicht en krijgt u een veel beter beeld van de immense grootheid van deze prachtige dieren. Voordat u vertrekt, krijgt u een korte briefing, waarbij u ook veel te weten komt over de majestueuze potvis die u wellicht ook zal zien vandaag. Vergeet tijdens de vlucht niet te genieten van de adembenemende uitzichten op de omgeving.

Hapuku Lodge

3
3

3: Vertrek

Er komt vandaag een eind aan uw arrangement. Na een fantastisch ontbijt maakt u zich klaar om door te reizen naar uw volgende bestemming.

Hapuku Lodge

Prijsindicatie voor een verblijf in de Hapuku Lodge

Houdt u voor een verblijf van 3 dagen (2 nachten) in de unieke Hapuku Lodge rekening met een indicatie reissom van € 850 per persoon, op basis van halfpension. Tevens is er een helikoptervlucht inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat