Logo bg white

Nieuw-Zeeland reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Nieuw-Zeeland reizen en arrangementen.

Zoeken
37 dagen
Vanaf € 9.530,– p.p.
oktober t/m maart

Combinatiereis | Australië & Nieuw-Zeeland reis

Gedurende deze schitterende 37-daagse reis bezoekt u enkele hoogtepunten van het indrukwekkende Australië en wonderschone Nieuw-Zeeland. Zo verkent u o.a. de charmante steden Sydney & Melbourne, snorkelt u in de Great Barrier Reef en rijdt u over de wereldberoemde Great Ocean Road. In NIeuw-Zeeland verkent u de magische fjorden, wandelt u op een gletsjer en en langs de kust van Abel Tasman. De Tongariro Crossing, het geometrische hart Rotorua en tropische Bay of Islands staan tevens op het programma.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 22.300,– p.p.
oktober t/m april

Nieuw-Zeeland reizen | Nieuw-Zeeland Exclusief

Verblijft u tijdens uw reizen graag in de meest exclusieve accommodaties? En bent u altijd op zoek naar de meest bijzondere excursies tijdens uw vakanties? Laat u zich dan inspireren door deze exclusieve vakantie naar Nieuw-Zeeland, tijdens welke u verblijft in de absolute top qua accommodaties!

Lees meer
32 dagen
Vanaf € 6.280,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland reizen | Off the beaten Track

Deze 32-daagse avontuurlijke vakantie in Nieuw-Zeeland neemt u mee naar de minder bezochte gebieden van zowel het Noorder-, als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Gedurende deze reis reist u in alle rust vanuit Waiheke naar Stewart Island, het meest zuidelijke gebied van Nieuw-Zeeland. Dit is de ultieme reis voor de reizigers die zich graag op de minder begane wegen begeven en onderweg graag verblijven in de meest sfeervolle accommodaties!

Lees meer
29 dagen
Vanaf € 11.750,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw-Zeeland reizen | Nieuw-Zeeland Deluxe

Gedurende deze bijzondere 29-daagse luxe reis Nieuw-Zeeland bezoekt u de hoogtepunten van dit bijzondere land en onderweg verblijft u in schitterende luxe accommodaties. De unieke schoonheid van Nieuw-Zeeland in combinatie met het comfort van de meest bijzondere accommodaties ter plekke zijn een garantie voor een onvergetelijke reis.

Lees meer
28 dagen
Vanaf € 5.515,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland reizen | Zuidereiland rondreis

Deze spectaculaire 28-daagse autoreis over het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland laat u kennis maken met de ongekende schoonheid van dit prachtige stukje wereld. De reis voert langs imposante gletsjers, magnifieke bergtoppen, diep uitgesneden fjorden, gouden baaien, uniek regenwoud en helderblauwe meren.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat