Logo bg white

Nieuw-Zeeland reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Nieuw-Zeeland reizen en arrangementen.

Zoeken
32 dagen
Vanaf € 5.000,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland | Avontuurlijk "Off the beaten Track"

Deze 32-daagse avontuurlijke reis Nieuw-Zeeland neemt u mee naar de minder bezochte gebieden van zowel het Noorder- als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Gedurende deze reis reist u in alle rust van het meest Noordelijke gebied, naar Stewart Island, het meest zuidelijke gebied van Nieuw-Zeeland. Dit is de ultieme reis voor de reizigers die zich graag op de minder begane wegen begeven!

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 12.500,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw-Zeeland reizen | Luxe reis Nieuw-Zeeland

Gedurende deze zeer exclusieve 26-daagse luxe reis Nieuw-Zeeland verblijft u in de meest luxe accommodaties die dit prachtige land te bieden heeft. De unieke schoonheid van Nieuw-Zeeland in combinatie met het comfort van de beste accommodaties ter plekke zijn een garantie voor een onvergetelijke reis.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.750,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland reizen | Zuidereiland

Deze spectaculaire 25-daagse selfdrive Zuidereiland reis laat u kennis maken met de ongekende schoonheid van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De reis voert langs imposante gletsjers, magnifieke bergtoppen, diep uitgesneden fjorden, gouden baaien, uniek regenwoud en helderblauwe meren.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.250,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland reizen | Noordereiland

Deze onvergetelijke 23-daagse rondreis Noordereiland neemt u mee langs de unieke hoogtepunten van het Noordereiland. Prachtige stranden wisselen zich af met pruttelende modderpoelen, vulkanisch maanlandschap, felgekleurde meren, bruisende steden, gloeiworm grotten en gigantische Kauri bomen.

Lees meer
31 dagen
Vanaf € 5.500,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw-Zeeland reizen | Nieuw-Zeeland Delight (Noord & Zuid)

Deze adembenemende 31-daagse selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis neemt u mee langs de hoogtepunten van zowel het Zuider- als het Noordereiland. Gedurende deze selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis zal u ontdekken dat de verschillen groot zijn tussen de eilanden. Beide kennen een unieke schoonheid, die zeker niet met elkaar te vergelijken is!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat