Logo bg white

Hotels in Nieuw-Zeeland

Alle hotels in Nieuw-Zeeland op een rij.

Op zoek naar het perfecte hotel

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte hotel te vinden.

Zoeken
★★★★+

Hapuku | Hapuku Lodge

Aan de noordzijde van het gemoedelijke kustplaatsje Kaikoura bevindt zich een uniek verblijf: de Hapuku Lodge. Deze lodge bestaat uit 5 unieke luxe boomhutten. Door de hoogte en de vele ramen die de kamer rijk is, heeft u een fantastisch uitzicht op de omgeving. U geniet van de vergezichten op de oceaan aan uw ene zijde en de prachtige besneeuwde toppen aan uw andere zijde.

Lees meer
★★★★★

Minaret Bay | Minaret Station

In een van de mooiste gebieden van Nieuw-Zeeland bevindt zich het bijzondere Minaret Station. Dit verblijf heeft 4 chalets en is enkel per helikopter te bereiken. Dit exclusieve verblijf biedt de luxe reiziger een ervaring om nooit meer te vergeten!

Lees meer
★★★★★

Banks Peninsula | Annandale

Indien u graag in de mooiste accommodaties ter plekke verblijft dan mag een verblijf in het luxueuze Annandale niet ontbreken in uw reis. In deze exclusieve lodge kunt u zich vergapen aan het prachtige design en tevens kunt u genieten van uitstekende maaltijden. Dit alles in een schitterende ruige omgeving!

Lees meer
★★★★★

Wairakei | Huka Lodge

De Huka Lodge behoort tot de top-accommodatie van Nieuw-Zeeland. Dit is het type verblijf waar royals en andere beroemdheden hun vakantie vieren! Het is dan ook een unieke ervaring om hier enkele nachten te spenderen en uzelf onder te dompelen in alle luxe die daarbij komt kijken.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat