Logo bg white

Uniek verblijf in Minaret Station

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 4.150,00 p.p.
Oktober t/m april
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Uniek verblijf in Minaret Station

Minaret Station ligt geheel afgelegen van de bewoonde wereld. Er is geen weg die zich naar de lodge leidt en al het transport gaat dan ook per helikopter. Van het vervoeren van de gasten, tot het invoeren van goederen. Dit maakt het verblijf hier uniek!

Minaret Station beschikt over 4 chalets welke zijn uitgerust met een badkamer, bubbelbad en privé veranda waar u kunt ontspannen en genieten van de uitzichten op het prachtige ruige landschap.

Minaret Station maakt voornamelijk gebruik van hydro-elektriciteit wat wordt opgewekt door een waterval in de buurt van de lodge. Deze lodge is ontwikkelt door echte natuurliefhebbers, met een grote passie voor buitenleven. Zo wordt regenwater en gesmolten sneeuw opgevangen om drinkwater van te maken. De eigenaren hebben het zogeheten tourism sustainability commitment ondertekend, met de belofte een zo laag mogelijke impact te hebben op de natuur.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Minaret Station

Vanaf de luchthaven van Queenstown heeft u een transfer per privéhelikoper naar het schitterende Minaret Station. De komende dagen kunt u genieten van een van de meest exclusieve ervaring die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Deze bijzondere en zeer ruige locatie is enkel per helikopter te bereiken en u bevindt zich hier dan ook ver van de bewoonde wereld. Nadat u bent ingecheckt heeft u tijd om de omgeving alvast wat te verkennen.

In de avond schuift u aan in de Mountain Kitchen, waar een heerlijk diner centraal staat. De koks gebruiken de verse, lokale ingrediënten van de 50.000 acre landbouwgrond die Minaret Station bezit.

Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.


  • ★★★★★ Minaret Station (3n) Blank

Minaret station

2
2

2 & 3: Minaret Station & omgeving

Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving van Minaret Station. De excursiemogelijkheden zijn eindeloos. Houdt u er wel rekening mee dat u op de meeste plekken enkel per helikopter kunt komen. Deze excursies zijn niet inclusief in de prijs. Het is absoluut de moeite waard om een vlucht over het Fiordland National Park te maken, wat qua natuur tot de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland behoort. Verder kunt u gaan vissen, wandelen, fietsen of onder begeleiding gaan jagen. U kunt ook simpelweg een fijne, lange wandeling maken in de omgeving van de lodge. Door de geïsoleerde ligging kunt u ‘s avonds doorgaans genieten van een adembenemende sterrenhemel.

Excursies

3
3

3: Vertrek

Het unieke en exclusieve verblijf in het Minaret Station komt vandaag helaas tot een einde. U zet uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid voort.

Uitstekende keuken

Prijsindicatie voor een verblijf in Minaret Station

Houdt u voor een verblijf van 4 dagen (3 nachten) in deze unieke Minaret Station rekening met een indicatie reissom van € 4.150 per persoon, op basis van volpension. De kosten voor de privéhelikoptervlucht zijn inclusief. Kosten voor eventuele excursies zijn exclusief.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat