Logo bg white

Exclusief verblijf in Annandale

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 4.190,00 p.p.
Oktober t/m april
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in het prachtige Annandale!

Het luxueuze Annandale is een werkende boerderij, gesitueerd tussen het glooiende heuvellandschap van het Banks-schiereiland en de schitterende kustlijn van de Pacific. De boerderij is gesitueerd op een gigantisch stuk land, wat thuis biedt aan ca. 500 koeien en tussen de 7.000 en 14.000 schapen, afhankelijk van het seizoen.

Met slechts 4 luxe villa's biedt Annandale een exclusieve ervaring voor verschillende groepssamenstellingen. Zo kunt u als koppel kiezen voor een romantische verblijf in de modern ingerichte Seascape of in de rustieke Sherherd's Cottage. Indien u met een groter gezelschap reist dan zal een verblijf in The Homestead of Scrubby Bay u een unieke ervaring bieden. Opmerkelijk is het prachtige design van alle villa’s, wat een verblijf hier tot een unieke ervaring maakt. Vanuit alle villa’s heeft u spectaculair uitzicht op de omgeving. Het ruige landschap steekt prachtig af tegen het blauwe water van de Pacific.

Een gerenommeerde chef maakt iedere ochtend uw ontbijt met verse en lokale producten en tevens zal u in de avonden kunnen genieten van een sterrenwaardig diner.


Reisspecialiste Fraukje verbleef speciaal voor Tico in het adembenemend mooie Annandale! Haar belevingen ziet u terug in onderstaande video.


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Pigeon Bay

Vandaag arriveert u in het spectaculair gelegen Annandale. Tico selecteerde de moderne seascape voor u, echter is ook mogelijk om als koppel in de shepherd’s cottage te verblijven. Indien u met een familie reist dan is een verblijf in Scrubby Bay uitermate geschikt. Houdt u er rekening mee dat deze ‘kamers’ op ca. 40 minuten van de receptie gelegen zijn, ver van de bewoonde wereld. U mag het stuk vanaf de receptie naar uw verblijf niet zelf rijden. U wordt gebracht door uw host, of u kunt er voor kiezen om tegen een toeslag vanuit Christchurch per helikopter naar uw onderkomen gebracht te worden. U verblijft de komende dagen op basis van halfpension. De maaltijden worden naar uw villa gebracht, zodat u in alle rust kunt genieten van de uitstekende gerechten.


  • ★★★★★ Annandale (3n – seascape) Blank

Seascape

2
2

2 & 3: Annandale

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Er is een hoop te beleven in de omgeving. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in de omgeving. Zeker de moeite waard is de 14km lange Pigeon Bay Walkway. U kunt gebruik maken van de fietsen van Annandale. Onder begeleiding van een chauffeur kunt u het land van de boerderij verder verkennen en met een beetje geluk ziet u de schapenscheerders aan het werk. Daarnaast is het mogelijk om een kookles te volgen, een helikoptervlucht te maken, om het prachtige landschap vanuit de lucht te bewonderen, of een vistrip te boeken met een lokale expert. Indien u zich graag op het water bevindt dan kunt u er met een kajak op uit trekken of een natuurcruise boeken bij uw verblijf.

Fantastische keuken

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf in het exclusieve Annandale vandaag alweer tot een einde. Indien gewenst kunt u dit verblijf altijd verlengen of juist inkorten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden.

Pigeon Bay

Prijsindicatie voor een verblijf in Annandale

Houdt u voor een verblijf van 4 dagen (3 nachten) in de Seascape in het exclusieve Annandale rekening met een indicatie reissom van € 4.190 per persoon, op basis van verblijf op halfpension.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat