Logo bg white

Exclusief verblijf in Annandale

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 4.190,00 p.p.
oktober t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in het prachtige Annandale!

Het luxueuze Annandale is een werkende boerderij, gesitueerd tussen het glooiende heuvellandschap van het Banks-schiereiland en de schitterende kustlijn van de Pacific. De boerderij is gesitueerd op een gigantisch stuk land, wat thuis biedt aan ca. 500 koeien en tussen de 7.000 en 14.000 schapen, afhankelijk van het seizoen.

Met slechts 4 luxe villa's biedt Annandale een exclusieve ervaring voor verschillende groepssamenstellingen. Zo kunt u als koppel kiezen voor een romantische verblijf in de modern ingerichte Seascape, of in de rustieke Sherherd's Cottage. Indien u met een groter gezelschap reist dan is dan zal een verblijf in The Homestead, of Scrubby Bay u een unieke ervaring bieden. Opmerkelijk is het prachtige design van alle villa’s, wat een verblijf hier tot een unieke ervaring maakt. Vanuit alle villa’s heeft u spectaculair uitzicht op de omgeving. Het ruige landschap steekt prachtig af tegen het blauwe water van de Pacific.

Een gerenommeerde chef maakt iedere ochtend uw ontbijt met verse en lokale producten en tevens zal u in de avonden kunnen genieten van een sterrenwaardig diner.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Pigeon Bay

Vandaag arriveert u in een van de meest exclusieve accommodaties van Nieuw-Zeeland, het spectaculair gelegen Annandale. U verblijft hier de komende dagen op basis van halfpension. De maaltijden worden naar uw villa gebracht, zodat u in alle rust kunt genieten van de uitstekende gerechten. Service staat hoog in het vaandel bij Annandale en het zal u dan ook aan niets ontbreken de komende dagen.


  • ★★★★★ Annandale (3n – seascape)

Seascape

2
2

2 & 3: Annandale

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Er is een hoop te beleven in de omgeving. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in de omgeving. Zeker de moeite waard is de 14km lange Pigeon Bay Walkway. U kunt gebruik maken van de fietsen van Annandale. Per 4WD kunt u het land van de boerderij verder verkennen en met een beetje geluk ziet u de schapenscheerders aan het werk. Daarnaast is het mogelijk om een kookles te volgen, een helikoptervlucht te maken, om het dramatische landschap vanuit de lucht te kunnen bewonderen, of een vistrip te boeken met een lokale expert. Indien u zich graag op het water bevindt dan kunt u er met een kajak op uit trekken of natuurcruise boeken bij uw verblijf.

""Nieuw Zeeland is werkelijk een van de mooiste landen ter wereld. Zoveel verschillende landschappen op zo'n klein oppervlak geeft het land iets magisch.""
Lonneke van der Meer

Fantastische keuken

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf in het exclusieve Annandale vandaag alweer tot een einde. Indien gewenst kunt u dit verblijf altijd verlengen, of juist inkorten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden.

Pigeon Bay

Prijsindicatie voor een verblijf in Annandale

Houdt u voor een verblijf van 4 dagen (3 nachten) in de Seascape in het exclusieve Annandale rekening met een indicatie reissom van € 4.190 per persoon, op basis van verblijf op halfpension.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat