Logo bg white

Grootbos Forest Lodge

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 1.220,00 p.p.
September t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Grootbos Forest Lodge

De exclusieve Grootbos Forest Logde is gelegen in het Grootbos Private Nature Reserve en biedt gasten de perfect combinatie tussen natuur, luxe en comfort. Het gebied leent zich perfect voor wandelen, zwemmen, kajakken, zeilen en paardrijden. De prachtige Overberg-kustlijn is het ontmoetingspunt van twee wateren: hier komen de koude Atlantische Oceaan en warmere Indische Oceaan samen. Het gevolg is een unieke mariene biodiversiteit. De 16 vrijstaande suites zijn omringd door prachtige bossen en hebben een adembenemend uitzicht op het water. De ruime badkamers, gezellige openhaard, grote ramen en luxueuze bedden in de kamers van de Forest Lodge zijn comfortabel en elegant. De Grootbos Forest Lodge behoort zonder twijfels tot de mooiste accommodaties van Zuid-Afrika!


Reisspecialiste Fraukje bezocht de Grootbos Forest Lodge in september 2018 en nam deze op in haar top 5 mooiste lodges van Zuid-Afrika!Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Grootbos Forest Lodge

Een half uur verwijderd van Hermanus vindt u het Grootbos Private Nature Reserve. Uw accommodatie, de Grootbos Forest Lodge, is uniek gelegen tussen de bergen en de zee. Uw verblijf in de prachtige luxury suite is op basis van volpension. Naast dagelijks ontbijt, lunch en een 5-gangenmenu in de avond zijn ook verschillende wandelingen onder leiding van een gids inbegrepen.


  • ★★★★★ Grootbos Forest Lodge (3n) Blank

Grootbos Forest Lodge

2
2

2 & 3: Grootbos Forest Lodge

Deze dagen kunt u deelnemen aan de activiteiten die door uw lodge worden aangeboden. Bij uw verblijf is dagelijks een activiteit naar keuze (paardrijden, wandelingen met gids, ‘flower safari’ per 4WD, picknick en wandeling op het strand en birdwatching) inbegrepen. Optioneel zijn spabehandelingen, of speciale excursies zoals bijvoorbeeld scenic flights toe te voegen aan uw verblijf.

"In de voorbereiding waren jullie een perfecte partner om te bepalen hoe en op waar de reis het beste zou passen bij onze wensen. Dank voor jullie support en de realisatie van onze droomreis!"
Rob & Marijke Krijgsman

Lounge Grootbos Forest Lodge

4
4

4: Vertrek

Vandaag verlaat u het prachtige Grootbos Private Nature Reserve en vervolgt u uw rondreis. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Grootbos Forest Lodge arrangement

Voor dit 4-daagse Grootbos Forest Lodge arrangement geldt een indicatie reissom van € 1.220 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf en volpension.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrika. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat