Reisprogramma Filitheyo Island Resort

1
1

1: Vliegreis naar de Malediven

Uw heerlijke reis naar de Malediven gaat vandaag van start. Op eigen gelegenheid reist u vandaag naar Amsterdam Schiphol Airport waar u incheckt voor de vlucht van Emirates naar de Malediven. U dient over te stappen in Dubai en arriveert de volgende dag.

2
2

2: Malé - Filitheyo

U arriveert vandaag op de internationale luchthaven van Malé, de hoofdstad van de Malediven. U wordt van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van het Filitheyo Island Resort die u zal begeleiden bij het inchecken van uw bagage voor de vlucht per watervliegtuig. In ca. 45 minuten vliegt u naar het Filitheyo Island Resort, gelegen in het zuidelijke gedeelte van de Malediven op het gelijknamige eiland, onderdeel van de Faafu atol.

U verblijft hier de komende dagen op basis van halfpension. Indien gewenst is het eveneens mogelijk om uw verblijf te upgraden naar ‘volpension’ en zelfs ‘all-inclusive’. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden en extra kosten.

  • ★★★+ Filitheyo Island Resort (6n - deluxe villa)


3
3

3 - 6: Filitheyo

Vrije dagen op het prachtige eiland. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad met een goed boek, of al snorkelend de omliggende wateren verkennen. Het huisrif van Filitheyo is van spectaculaire kwaliteit! Eventueel kunt u ook genieten van een behandeling in de exclusieve spa.

Kunt u moeilijk lang stilzitten, breng dan een bezoek aan het professionele watersportcentrum op het eiland. Hier kunt u evt. een kayak huren, of de mogelijkheden bespreken om de komende dagen te gaan duiken. U kunt zowel bij het huisrif duiken, of een boottocht boeken naar bv. Manta Point.

7
7

7: Filitheyo - Amsterdam

U reist vandaag per watervliegtuig in ca. 45 minuten terug naar Malé. Samen met het personeel van het resort wordt bepaald met welke vlucht u vandaag terug reist om zo een zo goed mogelijke aansluiting op uw internationale vlucht te kunnen garanderen. In Malé wordt u weer netjes afgezet bij de internationale terminal waar u kunt inchecken op uw vlucht van Emirates (via Dubai) terug naar Amsterdam.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat