Logo bg white

Duiken bij The Poor Knights

3-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 315,00 p.p.
Oktober t/m maart

Duiken bij The Poor Knights

De eilanden groep ‘The Poor Knights’ zijn onderdeel van een belangrijk reservaat aan de oostkust van het Nieuw-Zeelandse Noordereiland. Deze archipel is beslist de beste duiklocatie van Nieuw-Zeeland. Door de subtropische stroming vanuit de Koraalzee, hebben zowel tropische als subtropische vissen hier hun natuurlijke habitat gevonden. Het water is hier doorgaans kraakhelder waardoor het zicht onder water vaak subliem is. De 60 tot 40 meter lange kliffen kennen veel grotten, tunneltjes, bogen en kloven welke veel kleurrijk leven aantrekken. Het zal u dan ook niet verbazen dat 'The Poor Knights' voorkomen in de top 10 duikspots ter wereld. Ook liefhebbers van wrakduiken komen hier aan hun trekken; in de omliggende wateren bevinden zich twee bereikbare scheepswrakken. Een fantastische ervaring!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Whangarei (Noordereiland)

Vandaag komt u op eigen gelegenheid aan bij de Lupton Lodge, gelegen tussen het plaatstje Whangarei en Tutukaka. Vanuit Tutukaka maakt u de volgende dag een spectaculaire duikexcursie‘¹’ naar The Poor Knights.

  • toeristenklasse-A : Lupton Lodge (2n)

Lupton Lodge

2
2

2: Duiken bij The Poor Knights Islands

Vandaag maakt u 2 duiken onder begeleiding van een ervaren duikmaster. In de ochtend meldt u zich in Tutukaka bij het Poor Knights Dive centrum waar u uw duikmateriaal ontvangt. Na het nodige papierwerk verlaat u Tutukaka en zet de boot koers richting The Poor Knights eilanden. De kans is aanwezig dat u onderweg dolfijnen en walvissen kunt zien, een fantastische start van de dag! De adembenemende en zeer kleurrijke wereld die u vandaag onder water treft, is werkelijk onvergetelijk! Tijdens de pauze van ca. anderhalf uur kunt u heerlijk ontspannen op de boot, welke uitgerust is met een douche en toilet.

De lunch is vandaag inbegrepen. In de loop van de middag keert u weer terug in Tutukaka, waar dit fantastische duikavontuur tot een einde komt. Op eigen gelegenheid reist u weer terug naar de Lupton Lodge voor de laatste overnachting.

Poor Knights

3
3

3: Vertrek uit Whangarei

Vandaag komt dit arrangement tot een einde. Op eigen gelegenheid reist u door naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit Nieuw Zeeland arrangement

Voor dit 3-daagse arrangement geldt een indicatie reissom van € 315 per persoon (bij deelname van 2 personen), op basis van verblijf in de Lupton Lodge. Het duikarrangement op dag 2, inclusief complete duikuitrusting zijn inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat