Logo bg white

Duiken bij The Poor Knights

3-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 315,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Duiken bij The Poor Knights

De eilanden groep ‘The Poor Knights’ zijn onderdeel van een belangrijk reservaat aan de oostkust van het Nieuw-Zeelandse Noordereiland. Deze archipel is beslist de beste duiklocatie van Nieuw-Zeeland. Door de subtropische stroming vanuit de Koraalzee, hebben zowel tropische als subtropische vissen hier hun natuurlijke habitat gevonden. Het water is hier doorgaans kraakhelder waardoor het zicht onder water vaak subliem is. De 60 tot 40 meter lange kliffen kennen veel grotten, tunneltjes, bogen en kloven welke veel kleurrijk leven aantrekken. Het zal u dan ook niet verbazen dat 'The Poor Knights' voorkomen in de top 10 duikspots ter wereld. Ook liefhebbers van wrakduiken komen hier aan hun trekken; in de omliggende wateren bevinden zich twee bereikbare scheepswrakken. Een fantastische ervaring! Indien u wenst te duiken in Nieuw-Zeeland dan mag u een bezoek aan The Poor Knights niet overslaan.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Whangarei (Noordereiland)

Vandaag komt u op eigen gelegenheid aan bij de Lupton Lodge, gelegen tussen het plaatstje Whangarei en Tutukaka. Vanuit Tutukaka maakt u de volgende dag een spectaculaire duikexcursie naar The Poor Knights. Voor de duikliefhebbers die door Nieuw-Zeeland reizen is dit een absolute 'must do'.


  • ★★★+ Lupton Lodge (2n) Blank
2
2

2: Duiken bij The Poor Knights Islands

Vandaag maakt u 2 duiken onder begeleiding van een ervaren duikmaster. In de ochtend meldt u zich in Tutukaka bij het Poor Knights Dive centrum waar u uw duikmateriaal ontvangt. Na het nodige papierwerk verlaat u Tutukaka en zet de boot koers richting The Poor Knights eilanden. De kans is aanwezig dat u onderweg dolfijnen en walvissen kunt zien, een fantastische start van de dag! De adembenemende en zeer kleurrijke wereld die u vandaag onder water treft, is werkelijk onvergetelijk! Tijdens de pauze van ca. anderhalf uur kunt u heerlijk ontspannen op de boot, welke uitgerust is met een douche en toilet.

De lunch is vandaag inbegrepen. In de loop van de middag keert u weer terug in Tutukaka, waar dit fantastische duikavontuur tot een einde komt. Op eigen gelegenheid reist u weer terug naar de Lupton Lodge voor de laatste overnachting.

Poor Knights

3
3

3: Vertrek uit Whangarei

Vandaag komt dit duikarrangement Nieuw-Zeeland tot een einde. Op eigen gelegenheid reist u door naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit Nieuw Zeeland duikarrangement

Voor dit 3-daagse duikarrangement Nieuw-Zeeland geldt een indicatie reissom van € 315 per persoon (bij deelname van 2 personen), op basis van verblijf in de Lupton Lodge. Het duikarrangement bij The Poor Knights op dag 2 inclusief complete duikuitrusting is inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen. Indien u wenst te duiken in Nieuw-Zeeland dan verwerkt Tico dit arrangement graag voor u in een schitterende reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat