Logo bg white

Wijnboerderij Babylonstoren

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 790,00 p.p.
september t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Wijnboerderij Babylonstoren

Babylonstoren is een prachtige werkende wijnboerderij in de Kaap Hollandse stijl die u terugvindt in de West-Kaap provincie in Zuid-Afrika. De kenmerkende witte gevels vallen op in de glooiende, groene omgeving. Dit kleinschalige hotel biedt moderne en zeer sfeervol ingerichte kamers. De omliggende grond bestaat uit wijngaarden, fruitbomen en groententuinen. Babylonstoren is gelegen in de Drakenstein vallei, in het hart van het West-Kaapse wijngebied.

De boerderij ligt tussen Franschoek en Paarl en is in ca. 45 minuten te bereiken vanuit Kaapstad. De omliggende Simonsberg, Du Toitskloof en de Franschhoek Mountains zorgen voor een spectaculaire omgeving die zich perfect leent voor fietstochten en wandelingen. Tijdens uw verblijf kunt u eten bij het restaurant ‘Babel’, gebruikmaken van het zwembad, de kleine spa of wandelen door de mooie tuinen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Babylonstoren

Vandaag reist u naar de omgeving van Franschoek, gelegen in het beroemde wijngebied. Franschhoek vormt samen met Stellenbosch een belangrijk centrum voor de Zuid-Afrikaanse wijnproductie en staat bekend om zijn Kaaps-Hollandse architectuur met schitterende witte gevels. De boerderij ligt tussen Franschoek en Paarl en is in ca. 45 minuten gemakkelijk te bereiken vanuit Kaapstad. De omliggende Simonsberg, Du Toitskloof en de Franschhoek Mountains zorgen voor een spectaculaire omgeving die zich perfect leent voor fietstochten en wandelingen.


  • ★★★★ Babylonstoren (3n)

Babylonstoren

2
2

2 & 3: Franschhoek en omgeving

Vrije dagen die u naar eigen inzicht kunt besteden en waarin u de wijnstreek kunt bezoeken. Er zijn diverse wijnhuizen waar u tegen een geringe vergoeding de uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen kunt proeven. Ook een bezoek aan het universiteitsstadje Stellenbosch is de moeite waard. U kunt genieten van de vele faciliteiten die het hotel biedt zoals het zwembad, of de spa en daarbij kunt u een mooie wandeling maken door de uitgestrekte tuinen van Babylonstoren.

"Onze reis was in één woord geweldig! De hotels waren stuk voor stuk prima. De transfers waren goed geregeld. De vluchten verliepen goed en ook de autohuur. Wij willen jullie dan ook bedanken voor de goede organisatie!"
Hans Droppert
4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt verlaat u deze mooie omgeving en vervolgt u de reis op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor het verblijf in Babylonstoren

Voor een verblijf van 3 nachten in Babylonstoren geldt een indicatie reissom van € 790 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf en ontbijt.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen en kennen de hotels. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos een prachtig bezoek aan Babylonstoren verwerken in een mooie rondreis Zuid-Afrika.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat