Nederlands verleden in The Kandy House


Dit zeer sfeervolle en kleinschalige boutique hotel is met stip onze favoriet in (de omgeving van) Kandy, het spirituele hart van Sri Lanka. De stad Kandy ligt op ca. 20 minuten rijden.

Het oude herenhuis werd in 1804 gebouwd en is prachtig ontworpen met zowel Moorse als Nederlandse invloeden (waaronder bv. het pannendak!). Ze telt slechts 9 mooie suites welke stuk voor stuk verschillend zijn en van alle gemakken zijn voorzien. In The Kandy House vindt u geen kamernummers, alle kamers zijn vernoemd naar verschillende inheemse soorten vlinders.

Het hotel wordt omringd door een prachtige tropische tuin met een zwembad en vele ligbedden waar u kunt ontspannen. Er is eveneens een restaurant met een fijn terras én een bar aanwezig.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat