Logo bg white

Soberaniá Nationaal Park

5-daags arrangement Panama
Vanaf € 790,00 p.p.
December t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Canopy tower in het Soberanía Nationaal Park

Vanuit Panama-Stad wordt u in korte tijd over landrichting Gamboa gebracht. Het plaatsje Gamboa ligt op slechts 32 km van Panama-Stad, maar biedt een totaal andere omgeving en ervaring. De Canopy Tower ligt even buiten Gamboa en is een voormalig Amerikaans radarstation. Gamboa en de Canopy Tower liggen te midden van het tropisch regenwoud in het Soberanía National Park. Soberanía is geopend in 1980 en beslaat een groot gedeelte van het land ten noordoosten van het Panamakanaal. Het opmerkelijke gebouw staat op een heuvel en werd van 1997 tot 1999 omgebouwd tot hotel. Het is dé plek bij uitstek voor natuurliefhebbers en vogelaars. U kunt vanuit het hotel vele wandelingen maken, onder andere over de beroemde Pipeline Road. Naast vele soorten vogels heeft u ook een grote kans tijdens uw verblijf brulapen, agoeti’s, de opvallend blauwe Morpho vlinders, miereneters en witsnuitneusberen te zien.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Panama- Stad

Vandaag komt u aan in Panama-Stad (vanuit Nederland of vanuit een andere bestemming in Latijns-Amerika). Na aankomst heeft u vanaf de luchthaven een transfer naar uw hotel, gelegen in de wijk Casco Viejo. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

  • ★★★ Casa Antigua (1n)
  • ★★★★ Las Clementinas (1n)
2
2

2: Panama-Stad – Canopy Tower (Soberanía National Park)

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en heeft u een transfer naar Gamboa. U verblijft de komende dagen bij de Canopy Tower, een fantastische locatie voor natuurliefhebbers en vogelaars. Uw verblijf is op basis van volpension: alle maaltijden zijn inbegrepen.

  • ★★★ Canopy Tower (3n – vp)
  • ★★★ Canopy Tower (3n – cotinga/harpy eagle room – vp)

Canopy Tower

3
3

3 & 4: Soberanía National Park

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Bij uw verblijf bij de Canopy Tower is één wandeling met gids inbegrepen. Vanaf de lodge kunt u uiteenlopende wandelingen maken of u kunt een van de vele aangeboden excursies boeken.

5
5

5: Vertrek

Vandaag vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij kunnen eventueel een transfer naar Panama-Stad, of naar de internationale luchthaven opnemen die aansluit op uw vlucht terug naar Nederland. Ook is het mogelijk de reis voor te zetten met een volgende bestemming binnen Panama of met een bezoek aan Costa Rica, Ecuador of Colombia.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor dit 5-daagse arrangement naar het Soberanía Nationaal Park dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 790 per persoon. Tijdens uw verblijf in de Canopy Tower is 1 wandeling onder begeleiding van een natuurgids inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte rondreis Panama samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat