Logo bg white

Canopy Tower

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 926,00 p.p.
december t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Canopy Tower in het Soberanía Nationaal Park

Vanuit Panama-Stad wordt u in korte tijd naar Gamboa gebracht. Het plaatsje Gamboa ligt op slechts 32 km van Panama-Stad, maar biedt een totaal andere omgeving en ervaring. De Canopy Tower ligt even buiten Gamboa en is een voormalig Amerikaans radarstation. Gamboa en de Canopy Tower liggen te midden van het tropisch regenwoud in het Soberanía National Park. Soberanía is geopend in 1980 en beslaat een groot gedeelte van het land ten noordoosten van het Panamakanaal. Het opmerkelijke gebouw staat op een heuvel en werd van 1997 tot 1999 omgebouwd tot hotel. Het is dé plek bij uitstek voor natuurliefhebbers en vogelaars. U kunt vanuit het hotel vele wandelingen maken, onder andere over de beroemde Pipeline Road. Naast vele soorten vogels heeft u ook een grote kans tijdens uw verblijf brulapen, agoeti’s, de opvallend blauwe Morpho vlinders, miereneters en witsnuitneusberen te zien.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Canopy Tower

Vandaag wordt u opgehaald bij uw hotel en heeft u een transfer richting Gamboa. U verblijft de komende dagen in de unieke Canopy Tower, een fantastische locatie voor natuurliefhebbers en vogelaars. Uw verblijf is op basis van volpension, ofwel alle maaltijden zijn inbegrepen. Tevens is er één wandeling onder begeleiding van een natuurgids inbegrepen.

  • ★★★ Canopy Tower (3n) Blank

Canopy Tower

2
2

2 & 3: Soberanía National Park

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Bij uw verblijf bij de Canopy Tower is één wandeling met gids inbegrepen. Vanaf de lodge kunt u uiteenlopende wandelingen maken of u kunt een van de vele aangeboden excursies ter plekke boeken. Het is absoluut de moeite om deze dagen vroeg op te staan, zodat u de natuur vanaf het observatiedek op uw gemak kunt zien ontwaken.

Veel bijzonder dierenleven

4
4

4: Vertrek

Vandaag vervolgt u de reis naar eigen wens. U kunt uw reis verder door Panama vervolgens, maar het is ook mogelijk de reis voor te zetten met een bezoek aan Costa Rica, Ecuador of Colombia.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor dit 4-daagse arrangement naar de Canopy Tower in het Soberanía Nationaal Park dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 930 per persoon. Tijdens uw verblijf in de Canopy Tower zijn alle maaltijden en 1 wandeling onder begeleiding van een natuurgids inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte rondreis Panama samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat