Logo bg white

Islas Secas

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 3.410,00 p.p.
december t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in Islas Secas!

Het kleinschalige Islas Secas is gelegen op een privé-eiland en omringt door prachtige natuur. De lodge beschikt over negen luxueuze ‘Casitas’. De Casitas zijn dusdanig ontworpen dat u zich volledig een voelt met de natuurlijke omgeving. Elke huisje is van alle gemakken voorzien en de hemelse bedden zorgen voor een ultieme nachtrust. Alle kamers beschikken verder over een ruim opgezet terras met een eigen dompelbad, vanwaar u prachtig uitzicht heeft op de oceaan, een minibar, airconditioning en voorzieningen voor een ontspannen dagje aan het strand.

Islas Secas is een duurzame lodge en wordt 100% aangedreven door natuurlijke energie. Het ligt op ongeveer 30 kilometer van de beschaafde wereld en biedt slechts plek aan 18 gasten tegelijk. U vindt hier dan ook ultieme rust! Islas Secas biedt exclusieve toegang tot Coiba National Park, een UNESCO-werelderfgoed, waar u schitterende flora & fauna vindt. Daarnaast worden er nog vele andere activiteiten aangeboden, die gemakkelijk ter plekke geboekt kunnen worden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Islas Secas

Vandaag arriveert u na een ca. 60 minuten durende boottocht op Islas Secas, een prachtig privé-eiland in de Pacifische oceaan. Na aankomst op het eiland wordt u welkom geheten door het personeel en begint aan uw bijzondere Islas Secas ervaring. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Alle maaltijden, drankjes & activiteiten zijn de komende dagen inbegrepen.


  • ★★★★ Islas Secas (3n - casita mirador) Blank

Casita Mirador

2
2

2 & 3: Islas Secas

Deze dagen heeft u vrij te besteden. Islas Secas wordt omgeven door de oceaan, waardoor er voldoende activiteiten op het water ondernomen kunnen worden. In de maanden december t/m april en juli t/m oktober kunt u de migrerende walvissen zien. Liefhebbers van snorkelen of duiken kunnen de onderwaterwereld van de Golf van Chiriquí ontdekken. Een bezoek aan het Coiba National Park, wat op ca. 1 uur varen van Islas Secas ligt, is absoluut de moeite. Het is één van de werelds grootste beschermde mariene gebieden. U kunt ook een wandeling door de natuur maken met een natuurkenner. Uw gids zal u de meest wonderlijke plekken van het eiland laten zien, van prachtige bloemen, tot zeldzame vogels. Liefhebbers van vissen komen, dankzij de Panama-visserij, dichter bij de legendarische Hannibal Bank en Islas Montuosa vissen. Ook is er overvloed aan marlijn en tonijn. Tijdens een visexcursie maakt u gebruik maken van de beste apparatuur om de vissen te vangen. Na een actieve dag kunt u op het strand genieten van de rust en de magnifieke uitzichten.


Islas Secas

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er einde aan deze bijzondere ervaring op Islas Secas. U wordt na het ontbijt opgehaald en met de boot weer terug naar het vaste land gebracht. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Panama-arrangement

Voor een 4-daagse verblijf in Islas Secas waarbij u overnacht in de "casita mirador", dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 3.410 per persoon.

Inbegrepen in de reissom zijn de overnachtingen, alle maaltijden, alcoholische & non-alcoholische drankjes, de boottransfers, activiteiten (inclusief duiken) & een spabehandeling.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Panama. Zij kennen deze bestemming uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat