Logo bg white

Nayara Bocas del Toro

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 2.610,00 p.p.
Januari t/m mei + september en oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Het prachtige Nayara Bocas del Toro

Op slechts 15 minuten varen van Bocas Town bevindt zich Nayara Bocas del Toro. Dit verblijf is gelegen op het eiland Frangipani in de Caribische Zee, net ten zuiden van de Costaricaanse grens. De Nayara Bocas del Toro beschikt over 16 prachtige luxueuze villas, die ieder voorzien zijn van een groot king size bed. De villas bevinden zich boven het water en bieden u een ontspannen en comfortabel verblijf aan.

Blank
1
1

1: Aankomst Nayara Bocas del Toro

Vandaag volgt er vanaf Bocas Town een transfer per boot naar het ultieme Nayara Bocas del Torro. In ca. 15 minuten arriveert u op bestemming en gaat dit prachtige verblijf van start.

De komende dagen is gebaseerd op basis van volpension. Waarbij alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de snorkeluitrusting, paddleboarden en kajakken. Verder biedt het verblijf ook verschillende excursies aan die u los bij kunt boeken.

  • ★★★★+ Nayara Bocas del Toro (3 nachten)

Nayara Bocas del Toro

2
2

2 & 3: Vrije dagen

Uw dagen bij Nayara Bocas Bali kunt u geheel naar eigen inzicht indelen. De avontuurlijker reiziger én de rustzoeker komen op Isla Frangipani aan hun trekken. De rustzoeker kan genieten van de fantastische faciliteiten, zwemmen of ontspannen op 's werelds enige strand op palen. De avontuurlijke reiziger snorkelen, paddleboarden of per kayak de omgeving verkennen. Breng ook zeker een bezoek aan Bocas Town of een van de vele prachtige stranden in de omgeving zoals Starfish Beach, of Playa Zapatilla.Tevens is het mogelijk om excursies te boeken, zoals snorkel-, vis- en duiktrips, een bezoek aan 'Monkey Island' of een chocoladetour.

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan het verblijf bij Nayara Bocas del Toro. Per boot reist u (in groepsverband) terug naar Bocas Town. Hierna vervolgt u uw reis zoals u dat zelf wenst.

Prijsindicatie voor een verblijf in het prachtige Nayara Bocas del Toro


Voor dit 4-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van ca. € 2.610 per persoon.

Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de transfers vanaf Bocas Town naar het verblijf en v.v. inbegrepen plus de vermelde overnachtingen op basis van volpension (alle maaltijden en drankjes).

Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Panama.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat