Logo bg white

Panama reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Panama reizen en/of arrangementen.

Zoeken
14 dagen
Vanaf € 7.690,– p.p.
December t/m april

Panama reis | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige 14-daagse luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, Boquete en de Caribische kust. U reist op basis van korte vluchten en privétransport.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 7.450,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Costa Rica en Panama

Deze prachtige 24-daagse combinatiereis door Costa Rica en Panama brengt u langs vele hoogtepunten van beide landen. U verkent o.a. La Fortuna, de indrukwekkende natuur van Tortuguero, het Caribische kustplaatsje Puerto Viejo en in Panama staan een bezoek aan Bocas del Toro, aan de koffieregio bij Boquete en Boca Chica op het programma. U verkent Panama-Stad alvorens u de reis afsluit in het charmante Portobelo in een wel heel bijzonder hotel.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.990,– p.p.
Dec t/m feb, juli en augustus

Combinatiereis | Colombia & Panama

Tijdens deze 18-daagse Colombia & Panama reis bezoekt u de hoogtepunten van deze twee buurlanden. Naast de Colombiaanse steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoekt u het Coffee Cultural Landscape, het beroemde koffiegebied. In Panama brengt u een bezoek aan Panama-Stad en het Nationale Park Portobelo. U verblijft tijdens deze Colombia & Panama reis in de mooiste accommodaties!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.610,– p.p.
Januari t/m mei + september en oktober

Panama accommodatie | Nayara Bocas del Toro

.Dit verblijf is gelegen op het eiland Frangipani in de Caribische Zee net ten zuiden van de Costaricaanse grens. De Nayara Bocas del Toro beschikt over 16 prachtige luxueze villas, die ieder voorzien zijn van de benodigde faciliteiten.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.150,– p.p.
december t/m april

Panama accommodatie | Islas Secas

Islas Secas is het meest exclusieve verblijf van Panama. Deze schitterende accommodatie ligt op een privé-eiland, op ca. 45 minuten varen van het vaste land. U vindt hier ultieme rust, indrukwekkende natuur en uitmuntende service. Vanuit uw kamer geniet u van de prachtige uitzichten op zee.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat