Logo bg white

Panama reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Panama reizen en/of arrangementen.

Zoeken
15 dagen
Vanaf € 13.500,– p.p.
Gehele jaar

Panama reis | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, verblijft in de vruchtbare heuvels van Boquete en verblijft enkele heerlijke dagen op het eiland Isla Palenque. U sluit de reis af aan de Caribische kust bij El Otro Lado. Uw directe KLM-vluchten zijn inbegrepen en reist door Panama op basis van korte vluchten, boottransfers en privétransport.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.600,– p.p.
Gehele jaar

Combinatiereis | Panama en Costa Rica

Deze luxe reis brengt u langs vele hoogtepunten van Panama en Costa Rica. U begint de reis in Panama-Stad en vliegt hierna naar de heerlijke eilandengroep Bocas del Toro. Per boot en transfer wordt u naar het Caribische kustplaatsje Puerto Viejo gebracht waar u een leuke excursie wacht. Na oplevering van de 4WD huurauto verkent u La Fortuna, Uvita en Piedras Blancas National Park. Nadat u de grens met Panama bent overgestoken verblijft u de laatste dagen van uw reis bij Isla Palenque voordat u terugvliegt naar huis.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.000,– p.p.
Januari t/m mei + september en oktober

Panama accommodatie | Nayara Bocas del Toro

Dit verblijf is gelegen op het eiland Frangipani in de Caribische Zee net ten zuiden van de Costaricaanse grens. De Nayara Bocas del Toro beschikt over 16 prachtige luxueze villas, die ieder voorzien zijn van de benodigde faciliteiten.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.800,– p.p.
Gehele jaar

Panama accommodatie | Islas Secas

Islas Secas is het meest exclusieve verblijf van Panama. Deze schitterende accommodatie ligt op een privé-eiland, op ca. 45 minuten varen van het vaste land. U vindt hier ultieme rust, indrukwekkende natuur en uitmuntende service. Vanuit uw kamer geniet u van de prachtige uitzichten op zee.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.250,– p.p.
Gehele jaar

Panama accommodatie | Isla Palenque

Tijdens dit korte Panama programma verblijft u op het prachtige Isla Palenque. U overnacht hier in een uniek chalet op het strand en kunt deze dagen ultiem genieten van een exclusieve eiland ervaring.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat