Logo bg white

Panama reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Panama reizen en/of arrangementen.

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 5.840,– p.p.
December t/m april

Panama Reizen | Natuurreis Panama

Voor de fanatieke vogelaar en natuurliefhebber is de Natuurreis Panama een absolute droomreis! Panama is het natuurlijk habitat van talloze bijzondere vogels, waarvan de meest bijzondere vogel voor veel reizigers de harpij is. Naast vele soorten vogels zijn luiaards en kleurrijke kikkers ook veel geziene dieren in het prachtige groene landschap van Panama.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.695,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Familiereis Panama

Deze indrukwekkende familiereis Panama is speciaal samengesteld voor het hele gezin. De reistijden zijn relatief kort wat natuurlijk zeer prettig is wanneer u reist met kinderen. Tegelijkertijd is het programma gevarieerd, met natuurlijk veel strand, maar ook jungle en het interessante Panama City komen voorbij in dit 15-daagse reisprogramma.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.170,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige 17-daagse luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, Boquete, de provincie Chiriquí en de Caribische kust. U reist op basis van korte vluchten en privétransport.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.225,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Todo de Panama

Todo de Panama is een prachtige 23-daagse Panama rondreis. Gedurende deze reis bezoekt u vele hoogtepunten van het veelzijdige Panama. Met een huurauto reist u door het binnenland terwijl u de langste trajecten per vliegtuigje aflegt. Een schitterende rondreis met voldoende strand en ontspanning!

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 4.080,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Costa Rica en Panama

Deze prachtige 24-daagse combinatiereis door Costa Rica en Panama brengt u langs vele hoogtepunten van beide landen. U begint de reis in Costa Rica met een self-drive naar Monteverde en La Fortuna. Ook Tortuguero en Cahuita aan Caribische kust staan op het programma. Na de grensoversteek komt u aan in Panama waar een heerlijk bezoek aan Bocas del Toro wordt gebracht. Via Boquete en Boca Chica rijdt u naar Panama-Stad voor een uitgebreide kennismaking. De reis wordt afgesloten aan de Caribische kust bij Portobelo. Een zeer gevarieerde reis met ontspanning en veel prachtige natuur.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat