Logo bg white

Isla Palenque

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 1.150,00 p.p.
december t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Een uniek verblijf op Isla Palenque

Vanuit Boca Chica wordt u naar het schitterende Isla Palenque gebracht waar u de komende dagen zal verblijven. Het eiland waarop Isla Palenque zich bevindt is ca. 160 hectare groot en bevat een 8 km lange kustlijn, waarvan 2,5 km bestaat uit zacht vulkanisch strand. Het unieke eco-resort Isla Palenque is onderdeel van National Geographic unique lodges of the world en is met slechts 8 beachfront casitas en één beachfront villa estate, welke exclusief voor een groter gezelschap geboekt kan worden, zeer kleinschalig. Op het eiland vindt u een enorme diversiteit aan planten en dieren. Tijdens uw verblijf biedt de lodge dagelijks mooie excursies aan waarbij u tijdens wandelingen of boottochten kennis maakt met het eiland, het dierenleven en de omliggende wateren.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Isla Palenque

In het kustplaatsje Boca Chica start uw 4-daagse Isla Palenque programma. Hier stapt u aan boord van de boot van Isla Palenque en wordt u in 15 minuten naar de lodge gevaren. U verblijft de komende dagen in een schitterende beach casita, op basis van volpension. Tevens zijn enkele activiteiten en non-alcoholische drankjes inbegrepen. In de middag kunt u genieten van de rust en prachtige omgeving van het tropische eiland waar u zich op bevindt.


  • ★★★★ Isla Palenque (3n) Blank

Isla Palenque

2
2

2 & 3: Isla Palenque

Dagelijks biedt de lodge optionele excursies aan die u kennis laat maken met het eiland en de omliggende wateren. Tijdens een van de wandelingen maakt u kennis met de stranden, meren, het dierenleven en mangroven. Andere mogelijke excursies zijn kajakken, walvissen spotten (van augustus tot oktober) of vissen. Tijdens uw verblijf zijn tevens een rum tasting en een kookcursus inbegrepen. Indien gewenst kunt u zonder extra kosten o.a. gebruik maken van kajaks, paddleboards en visgerei.

Activiteiten

4
4

4: Vertrek

Na een laatste ontbijt op het eiland wordt u terug gevaren naar Boca Chica waar dit bijzondere arrangement helaas alweer tot een einde komt. U vervolgt uw reis naar een volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor een 4-daags verblijf in "The Resort at Isla Palenque" waarbij u overnacht in een beachfront casita, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.160 per persoon.


Inbegrepen

Tijdens uw verblijf zijn de overnachtingen, maaltijden, non-alcoholische drankjes, transport, enkele activiteiten, een rum tasting en een kookles inbegrepen. Tevens kunt u o.a. gratis gebruik maken van kajaks, paddelboards en visgerei.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Panama. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat