Logo bg white

The Resort at Isla Palenque

5-daags arrangement Panama
Vanaf € 1.085,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

The Resort at Isla Palenque

Vanuit Panama-Stad vliegt u in 45 minuten naar David, gelegen in het westen van het land. Over land en per boot wordt u naar het groene eiland Isla Palenque gebracht waar u de komende dagen zult verblijven. Het eiland is ca. 160 hectare groot en bevat een 8 km lange kustlijn en waarvan 2,5 km bestaat uit zacht vulkanisch strand. Op het eiland bevindt zich sinds enkele jaren het eco-resort ‘The Resort at Isla Palenque’. Alle 6 kamers zijn luxe en hebben airconditioning en WiFi. De Estate kamers zijn verdeeld in drie categorieën. De garden room is de kleinste kamer (ca. 22 m2) en heeft een queen size bed en een klein zitgedeelte. De jungle room is ca. 28 m2 en heeft een balkon, queen size bed en zitgedeelte. De ocean suite is de grootste kamer (ca. 46 m2) met een schitterend balkon van 13m2 vanwaar u schitterend uitkijkt op de Pacific en de omliggende bossen. De ocean suite heeft een king size bed, twee lounges, een eetgedeelte en een badkamer met groot bad. Op het eiland vindt u een enorme diversiteit aan planten en dieren. Tijdens uw verblijf biedt de lodge dagelijks een mooie excursie aan waarbij u tijdens wandelingen of boottochten kennis maakt met het eiland, het dierenleven en de omliggende wateren.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Panama-Stad

Vandaag komt u aan in Panama-Stad (vanuit Nederland of vanuit een andere bestemming in Latijns-Amerika). Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel, gelegen in de sfeervolle wijk Casco Viejo. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden en alvast kennis maken met de stad.

  • ★★★ Casa Sucre (1n)
  • ★★★★ American Trade Hotel (1n)
2
2

2: Panama-Stad – David – Isla Palenque

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de nationale luchthaven van Panama Stad (genaamd Albrook) gebracht. Houdt u er rekening mee dat er maximaal 14 kg per persoon aan bagage meegenomen mag worden op deze vlucht (dit is inclusief handbagage). U kunt bij de receptie van uw hotel vragen of u een deel van de bagage kunt achterlaten. Met een klein vliegtuigje wordt u naar David gevlogen, gelegen in het westen van het land. Hier begint uw 4-daagse Isla Palenque programma met een transfer over land naar Boca Chica, gelegen aan de Golfo de Chiriquí. Hier stapt u aan boord van de boot van Isla Palenque en wordt u in 15 minuten naar de lodge gevaren.

  • ★★★★ The Resort at Isla Palenque (3n – garden room)
  • ★★★★ The Resort at Isla Palenque (3n – jungle room)
  • ★★★★ The Resort at Isla Palenque (3n – ocean suite)

The Resort at Isla Palenque

3
3

3 & 4: Isla Palenque

Dagelijks biedt de lodge optionele excursies aan die u kennis laat maken met het eiland en de omliggende wateren. Tijdens een van de wandelingen maakt u kennis met de stranden, meren, het dierenleven en mangroven. Andere mogelijke excursies zijn kajakken, walvissen spotten (van augustus tot oktober) of vissen.

5
5

5: Isla Palenque – David – Panama-Stad

Na een laatste ontbijt op het eiland wordt u terug gevaren naar Boca Chica en over land teruggebracht naar de luchthaven van David. U checkt in voor uw vlucht naar Panama-Stad, waar na aankomst dit arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor een 5-daags verblijf in "The Resort at Isla Palenque" waarbij u overnacht in de "garden room", dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.085 per persoon. Indien u liever verblijf in een "Jungle Room", dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.295 per persoon. En bij verblijf in de luxe "Ocean Suite", dient u rekening te houden met een (indicatie) reissom van € 1.785 per persoon.

Inbegrepen in de reissom zijn de vermelde vliegreizen in Panama en vermelde transfers.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Panama. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat