Logo bg white

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

3-daags arrangement Thailand
Vanaf € 3.655,00 p.p.
november t/m april
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

Het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle ligt in het uiterste noorden van Thailand, nabij de grens met Myanmar en Laos. Tijdens uw verblijf overnacht u in een luxe tent, spectaculair gelegen en middenin de natuur. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over de sprookjesachtige omgeving.

Luxe in de jungle

Deze unieke accommodatie is gelegen in de jungle aan de oevers van de Ruak rivier en nabij de Mekong rivier die Thailand, Myanmar en Laos van elkaar scheidt. De luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving. Geniet tijdens uw verblijf van de heerlijke faciliteiten van de accommodatie. Bij uw verblijf zit een éénmalige spa behandeling inbegrepen. Zo kunt u hier heerlijk tot rust komen.

De Gouden Driehoek

Tijdens uw verblijf zijn er diverse activiteiten in de omgeving inbegrepen. Zo kunt u deelnemen aan een excursie naar de Gouden Driehoek. Deze plek is bekend vanwege de opiumteelt die hier (vroeger) plaatsvond. Tegenwoordig heeft de naam eerder betrekking op de plek waar de grenzen van Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. Dit arrangement is dan ook prima te combineren met een reis door Laos of Myanmar!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Aankomst Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

Vandaag gaat uw heerlijke verblijf in het Four Seasons Tented Camp van start. Deze unieke accommodatie is prachtig gelegen in het noorden van Thailand, nabij de grens met Myanmar en Laos. U overnacht in een prachtige luxueuze tent vanuit waar u spectaculair uitzicht heeft op de prachtige omgeving. U verblijft deze dagen op basis van volpension en tevens zijn een selectie non-alcoholische drankjes, huiswijnen, sterke dranken en de minibar inbegrepen.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten (in internationaal gezelschap). Zo kunt u vandaag al deelnemen aan de Mahout training waarbij u veel leert over olifanten. Bij deze olifantenopvang worden de dieren niet gefokt of getraind maar met respect verzorgd en opgevangen. Tevens kunt u tijdens uw verblijf eenmalig genieten van een 90 minuten durende spa behandeling. Aan het einde van de middag kunt u plaatsnemen in de Burma Bar vanwaar u uitzicht heeft over de omgeving en een prachtige zonsondergang.


  • ★★★★★ Four Seasons Tented Camp (2n)

Superieure tent

2
2

2. Omgeving Gouden Driehoek

Geheel in overleg met uw accommodatie kunt u vandaag weer deelnemen aan één of meerdere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Gouden Driehoek, het drielandenpunt waar Thailand, Myanmar & Laos elkaar ontmoeten. Tijdens dit bezoek maakt u ook een boottocht over de Mekong rivier en bezoekt u een lokale tempel, een lokale markt en het uitzichtpunt.

Eenmaal terug bij uw accommodatie kunt u ‘s avonds deelnemen aan een wijn- en kaasproeverij.

3
3

3. Einde arrangement

Na een uitgebreid ontbijt komt uw verblijf in deze unieke accommodatie tot een einde. Vanuit hier kunt u uw reis makkelijk vervolgen naar Myanmar of Laos.

Prijsindicatie voor dit Four Seasons Tented Camp Golden Triangle arrangment

Voor dit 3-daagse Four Seasons Tented Camp Golden Triangle arrangement in het noorden van Thailand geldt een indicatie reissom van € 3.655 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van volpension. Tevens zijn er enkele excursies (niet op privébasis), een selectie non-alcoholische drankjes, huiswijnen, sterke dranken en de minibar inbegrepen

Het is niet mogelijk een verblijf in het Fours Seasons Tented Camp Golden Triagnle los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen voor u op in uw unieke reisplan op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Thailand.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Thailand

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Thailand?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Thailand reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat