Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen en arrangementen Laos

Bent u geïnteresseerd in Laos als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 6.320,– p.p.
november t/m februari

Laos reizen | Laos Compleet

Een unieke 18-daagse rondreis Laos, startend en eindigend in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Bangkok vliegt u naar Pakse, gelegen in het diepe zuiden van Laos. U verblijft hier Champassak en tevens bezoekt u de rustgevende 4000 Islands. Via de hoofdstad Vientiane reist u af naar het door karstbergen omringde dorpje Vang Vieng en bezoekt u het nog onontdekte noorden van het land. U eindigt deze Laos reis in Luang Prabang.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 8.295,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

U start deze rondreis Thailand, Laos & Cambodja in Bangkok vanuit waar u vliegt naar Chiang Rai. Per comfortabele cruise reist u over de Mekong naar Luang Prabang gelegen in Laos. Per binnenlandse vlucht reist u naar het bijzondere zuiden van Laos waar u in Champassak en op het eiland Don Khone verblijft. Uw volgende stop is Siem Reap, bekend om de betoverende tempels van Angkor. Via Phnom Penh reist u naar het paradijselijke Koh Rong.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 12.250,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Gedurende bijzondere 23-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' maakt u kennis met de hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Onderweg verblijft u in de meest unieke en exclusieve accommodaties, en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.940,– p.p.
oktober t/m juni

Laos arrangement | Exclusief verblijf in het Amantaka

Het Amantaka is een prachtig onderdeel van de befaamde Aman-keten. U ervaart hier uitstekende service en een geweldige ervaring. U overnacht in het plaatsje Luang Prabang in Laos, wat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Dit prachtige luxe verblijf in combinatie met de historische bezienswaardigheden bieden ultiem genot!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.185,– p.p.
december t/m april

Thailand & Laos arrangement | Luxe Gypsy privécruise Laos naar Thailand

Een zeer comfortabele privécruise van Laos naar Thailand (of vice versa). Onderweg bezoekt u authentieke dorpjes waar u meer te weten komt over de verschillende (berg) stammen die in het noorden van Laos leven. Tijdens uw cruise mag het u aan niets ontbreken en zijn al uw maaltijden, drankjes en excursies (zowel aan boord als aan wal) inbegrepen. Gooi de deuren van uw suite open om de frisse berglucht binnen te laten, of geniet van een gastronomische keuken bij kaarslicht onder de sterrenhemel. Deze cruise biedt u een voortreffelijke en onvergetelijke ervaring op de Mekong!

Lees meer

Waarom met Tico naar Laos?

Laos is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u het land op een authentieke manier beleven.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat